Komentari

muzikologija.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • POPolitanka

    očekivala sam da ćeš preporučiti Precious....vrlo potresan film pun nasilja, incesta, debljine i bolesti....a i mariah glumi ;)...must C!!!!

    avatar

    09.02.2010. (18:43)    -   -   -   -  

  • muzikologija

    ne moraš meni opisivati Precious, ja sam ga pogledao prije 2 mjeseca:-) a i pogledao sam skoro sve nominirane za Oscare (blind side, avatar, the messenger, julie&julia, hurt locker, inglourious basterds, up in the air......). Ali ovo su filmovi koji su mi za najvišu ocjenu, bez minusa. Precious mi ima super likove, super odglumljene, ali film kao film mi nije za čistu peticu.
    ali da je must c, je:-)
    jesi ti pogledala ova 4?

    avatar

    09.02.2010. (19:08)    -   -   -   -  

  • POPolitanka

    ma i mislila sam da si gledao(pišem za dr. posjetitelje jer me ti ionak ignoriras all the time)...ja sam isto pogledala te oskarovske (minus messenger i hurt locker) no ova tvoja 4 prijedloga nisam :/....education sam skinula pa budem....a 500 days of summer su mi opisali kao nešto vrlo romantično što bi mi otvorilo stare rane haha...(isto tako i za bright star...nisam raspoložena za romantiku trenutno...)a ovaj zadnji mi je nepoznat, vidim na sličici da se okitio zlatnom palmom...
    još se moram vratiti na precious....jer me meni cjeli film EPIC(zbog detalja)...oni kuhani papci...i fascinantna pretilost :D

    avatar

    09.02.2010. (19:45)    -   -   -   -  

  • glazbena raznolikost

    sa koliko bi ocijenio razvikani Avatar, nisam gledao film, ali čujem priče tipa vizualnost super, a slabija priča, ali mislim da to James Cameron zna dobro iskamufilirati

    avatar

    09.02.2010. (20:33)    -   -   -   -  

  • muzikologija

    solidna četvorka

    avatar

    09.02.2010. (21:12)    -   -   -   -  

  • anonymus

    Kad je vec rijec o filmovima, ako nisi pogledao, pogledaj Fish tank, bas me zanima tvoje misljenje...

    avatar

    09.02.2010. (21:53)    -   -   -   -  

  • Myky22

    Sade me oduševila jako sa albumom, svaka pjesma mi je odlična, a najviše me oduševilo što je nešto potpuno različito od sve današnje glazbe i daleko iznad svega danas, donosi dašak prave glazbe na scenu. Malo ipak pada u sjenu kad se usporedi sa Lovers Rock albumom. Kao najbolje trenutke bi izdvojio In Another Time, Babyfather, Skin i The Moon And The Sky.

    Florence sam nedavno otkrio i oduševio se, ovih dana ju ne mogu maknuti sa repeata. Album je dinamičan, dubok i mračan i jako su pjesme dobro sklepane u cjelinu. Od pjesama mi je najdraža Cosmic Love, no volim i Blinding, Dog Days Are Over, Howl, Rabbit Heart... Slažem se da na trenutke zna biti dosadan, no taj sam problem imao samo sa prvih par slušanja.

    Izvrsne recenzije.

    avatar

    09.02.2010. (22:14)    -   -   -   -  

  • glazbena raznolikost

    juhu!!! Stavio si i distric 9!
    A što se tiče Sade, nisam slušao album, ali se sjećam kada sam bio klinac puštale su se na radiju sweetest taboo i smooth opertor, i meni su onda te pjesme bile tako dosadne!!, a sada su mi super.

    avatar

    11.02.2010. (18:46)    -   -   -   -  

  • POPolitanka

    e district 9 mi je fora....znam što je etično i moralno ispravno no nikako se nisam mogla suosjećati s tim vanzemaljskim žoharima...

    avatar

    11.02.2010. (21:19)    -   -   -   -  

  • muzikologija

    ne kužim zašto to nisi mogla shvatiti kao simbol nekih drugih stvari...

    grozna si...

    i opet ideš na ignore:-P

    avatar

    12.02.2010. (00:16)    -   -   -   -  

  • POPolitanka

    a dobro bio je onaj jedan mali poluslatki... :D prema njemu bih bila humana :P
    a ima tu slojevitosti...slično je i u avataru...da li bi čovječanstvo radi održanja nekog standarda života smjelo ekspolatirati tuđi planet? i sad olako pristajemo na iskorištavanje dječice u KIni kako nam se ne bi slučajno još poremetila svjetska ekonomija i da se ne strovalimo na minimum...a kako bi se trebali ponašat prema tuđincima? bi li se ti odreko nekih stvari koje uzimaš zdravo za gotovo ili bi podržao invaziju na stranjske resurse?hehehehe
    mislim znam ja što i kako treba, ali opet kužiš? da ti se dosele takve izbjeglice ne bi ni tebi bilo svjedno? a tebi je to bio simbol nečega drugoga?

    avatar

    12.02.2010. (00:47)    -   -   -   -  

  • glazbena raznolikost

    @plitkolake

    Čuj, nekih se principa treba držati bez obzira što mislila o nekome!
    Čovječanstvo ne bi trebalo iskorištavati tuđe. Nemoral + današnja tehnologija =najrazorniji otrov
    A što se to događa u Kini? A, da čim se malo zatrese Amerika i Europa, svi drhte govore o krizi, a tko šljivi Afriku i Aziju.
    Meni je taj nesrazmjer između bogatih i siromašnih nesnosan, nemam ništa protiv ako je netko bogat, ali zar nema hrane za neke ljude na svijetu, je fakat to much! Da, da, može se reći da samo pričam, ali iznosim mišljenje.
    Na svijetu ima tako bogatih ljudi, prema kojima su filmske i glazbene zvijezde sirotinja. I onda se troše gomile para da se sazna da li je Mona Lisa sretna, milijarde se bacaju u takve gluposti, ja neznam što su oni SOTONISTI, možda nisu deklarirani, ali po ponašanju.
    I onda kada čujem da tamo neka bogata dama ima pse, koji imaju posebnu kućicu, meni nije dobro!
    S druge strane neka sirotinja voli tako živjeti, što ne znači da ih treba ostaviti gladne!

    Stvar u District 9 je još i ta što su se oni doselili u područje koje je i prije njih bilo nestabilno, pa su pojačali tu nestabilnost, a da su se u kojem slučaju doselili u neko mirnije područje možda bi već potpisali neki ugovor s ljudima. Ali bezobzira na to zloći nikada kraja.
    Malo sam se zalufao, nisam baš komunicirao puno sa ljudima, ovih dana, nema mi cimera, pokušavam učim, djelomično uspjevam, pa sam se malo zanio!

    avatar

    12.02.2010. (02:04)    -   -   -   -  

  • xx

    Where the wild things are mi je super, vidim da si i to dodao

    avatar

    13.02.2010. (20:53)    -   -   -   -  

  • anonymus

    Slozija bi se sa komentarom povise, vecina ljudi ce ga izbjeci jer ce misliti da je djecji film, ali istina je da onako dubok film nisam odavno pogledao.

    avatar

    13.02.2010. (23:24)    -   -   -   -  

  • e!Hot50

    Muzikologijo, objavio sam pobjendike.

    avatar

    14.02.2010. (21:02)    -   -   -   -  

  • day

    ne slažem se za sade,,, ovaj album je prepun odličan kao i lovers rock ako ne i bolji,, i rekao bih da soldier of love, in another time i moon and the sky su podjednako dobri ako ne i bolje od onih što si naveo sa lovers rock....

    avatar

    16.02.2010. (17:38)    -   -   -   -  

  • POPolitanka

    ^kak ulizivački....dobro znaš da ju muzikologija organski ne podnosi

    avatar

    19.02.2010. (19:48)    -   -   -   -  

  • POPolitanka

    nećemo se vrijeđat...

    avatar

    20.02.2010. (09:20)    -   -   -   -  

  • day

    očito hahaha

    avatar

    20.02.2010. (11:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...