Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Neverin

    kako te kapiram :) potpisujem ovo zadnje što kažeš :)

    avatar

    09.02.2010. (15:51)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Iskreno Valentinovo zamjetim jedino kad vidim ona sladunjava crvena sranja po dućanima za neki jeftinjak. Ionako ove godine učim cilu cilcatu veljaču (mjesec, ne Jelenu :p) za x ispita. Inače kad sam se takla te teme, nakon 7 fraking dana sam dobila rezultate iz Lingvistike i saznala da sam pala

    avatar

    09.02.2010. (20:06)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Vindjakna je izraz koji su koristili moji roditelji :-P.
    Slobodno ti šizi zbog Valentinova, ali ne vidim smisla. Zašto obraćaš pažnju na taj jedan jedini dan? Pusti ga nek' prođe. Nekima će biti lijep no velikoj većini će proći kao i tebi, nikako :-)).
    Da, licemjeri smo. Osuđujemo druge jer se ponašaju jednako kao i mi ili bismo se željeli tako ponašati, ali nemamo prilike.
    A sad to poveži sa svojim stavom prema Valentinovu :-P.
    Samo, to "licemjerno" ponašanje ima i svojih prednosti. Bijele laži, lijepe riječi koje možda i ne mislimo, ali nekome njima uljepšamo dan. Sad zvučim k'o new-age fanatica, ali osmijeh uljepša dan :-)).
    Naravno da je dobro što obraćaš pažnju na taj dvostruki moral, što će reći susjedi itd. Idealno je težiti tome da imamo isti set ponašanja :-)).

    avatar

    09.02.2010. (21:18)    -   -   -   -  

  • Semiramida

    Ja uopće nisam skužila tvoju fluorescentno zelenu majicu, tj. jesam sada kada bolje razmislim, ali da sam te gledala čudno zbog toga onaravno da ne :D, a i sumnjam da su te i ostali gledali, pa kako se ja oblačim pa nitko ništa - or I just don't care enough pa ne vidim izraze lica.

    A društvo je takvo kakvo je, znam da samo mogu sebe promijeniti i tjerat po svome, ma koliko se to razlikovalo od uobičajenih društvenih normi. Ali briga me, meni je super :D

    avatar

    09.02.2010. (23:40)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Valentinovo - simpatično, ali se počelo slaviti tek nedavno; i potuno se slažem - ispada da se volimo samo taj jedna jedini dan...I poklanjamo svoje misli, pažnju i ljubav....Ne volim koemrcijalizirane blagdane i slavlja, koje pozivaju samo na trošenje i kupnje...:(((( Nekako me to uvijek rastuži.....
    Što se tiče Tvog koemntara kod mene, razmišljamo na isti način :)))) I ja vučem knjige svugdje sa sobom, uvije nastojim ukrasti malo vremena za njihovo čitanje...:)))))
    Hvala Ti na lijepim riječima kod mene! Pozdrav od Luki+Goldie

    avatar

    10.02.2010. (02:04)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Snovolovka - jedva čekam početi čitati!!! Nadam se da ću čim prije uhvatiti vremena...
    The Cell sam čitala; preporuka je tu! :))))))
    Pozdrav od Luki+Goldie

    avatar

    10.02.2010. (02:06)    -   -   -   -  

  • luki 2

    i još - neke knjige obožavam ponovo čitati; jer postoje različita razdoblja života, i u svakom novom čitanju nešto se novo i zanimljivo pronađe!
    Pozdrav od L+G

    avatar

    10.02.2010. (02:08)    -   -   -   -  

  • baba ljutica

    Kada rad ne bude prepoznat i kvalitetno nagrađen u bilo kojem obliku,povrijedi,naljuti...ali mlad si,navikavaj se...)))A Valentinovo...Ma baš je lijepo kada ti netko pokaže da te voli i nije ga toga stid.Makar taj jedan dan.Ja ne spavam sama.Ali odavno sa prestala očekivati rođendane,blagdane.Zato ne brini ako si "solo".Važnije je da nisi usamljen.

    avatar

    11.02.2010. (08:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...