Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Neverin

    pošalji feedback u vrlo negativnom tonu mamicu im:)

    avatar

    06.02.2010. (00:07)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Ulogiravanje, zadnji puta je bilo ne znam koliko pokušaja u 15 min dok nisam upuštena :-)).

    Sam' ti pretumbavaj :-)))))))))))))))).
    Ne bacaš me u depresiju, sjećaš me na davna vremena dok sam bila mlada i poletna :-)).
    Usput, nisi savršen, imaš manu, ostavljaš čistu odjeću uokolo -smajlić koji skakuće od sreće oko stola na kojem je speglano od prošlog tjedna, speglano i nestavljeno u ormar- :-)).
    Znaš kaj mi je najgore? Raditi krevet i sređivati, razvlačiti, nekaj sokne, nakon pranja. Mokre su mi bljak za rastegnuti, suhe su tak' zgužvane da mi se ne da uvući ruku i osposobiti ih :-)).

    Francuzić, tja. Kaj ja znam, ali iz opisanog sam stekla dojam da dotični šizi kaj nema dovoljno autoriteta da vas natjera da mu se javite ako nećete doći pa onda krivnju prebacuje na vaše druženje ili nedruženje. Ne znam koliko bi imalo smisla da Francuz zatraži da mu svi, prije sata majlom javite da ćete doći. U smislu, ako vas se ne javi 10, on ne dolazi i majla to svima?
    Ne znam ni koliko ima smisla da tako nekaj predložiš?

    Kaj sam još htjela otipkati?
    Ah da, prašina :-)). Sorry, ali reži me di sam najtanja ako prašina u smrtnom strahu ne bježi dalje od tebe te se gomila kod susjeda :-)). Nemaš nigdje prašine :-)).

    avatar

    06.02.2010. (00:07)    -   -   -   -  

  • Semiramida

    Mislim gle, ne znam kako ti uopće može biti dosadno pored silne anatomije za učit? :) Meni nije niti najmanje dosadno pored silne anatomije svih fucking vertebrata koju imam za učit. I već vidim da ću spizdit na živce s tim, jer već sad sam lagano ludaaa. Tako da, bacaj se na anatomiju i da te gluposti zgotovimo više once and for all. Da se konačno rješim životinja u svim oblicima... Majko mila al su mi naporne bile i ostale... :P

    A što se Francuzića tiče, već sam ti sve rekla što mislim o tome... :D nek se privikne na Balkan i balkanizme :)

    avatar

    06.02.2010. (00:53)    -   -   -   -  

  • Neverin

    h da, već kad si u francuskom, dali mi možeš reći šta bi trebalo značit otprilike sljedeće? "c'est en faisant nimporte quoi quon devient nimporte qui" to je na kraju svakog skeča dotičnog Remi Gillarda pa bi volio znati jeli to neki moto ili šta, ako nije problem..

    avatar

    06.02.2010. (12:04)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    4 Neverin: Malo sam se konzultirao s rječnikom jer ima nekih konstrukcija koje mi još nismo radili... Ugl, nešto kao: "Kroz nerad postaješ nitko" ili nešto u tom stilu... :D

    4 Zlica: to što si ti predložila već je u upotrebi ali ljudi su stoka i ne javljaju mu :(

    4 Semmy: dovršavam skriptu iz animalne...

    avatar

    06.02.2010. (12:28)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Hm... A jeste li probali nadasve suptilno (u stilu tavom po glavi :-))) ) objasnit Francuziću da smo mi brdoviti Balkan (ma koliko god mi to poricali), a ne svjetla Pariza? Nek' se navikne, ili nek' smanji kriterije za nastavu, drugačije mu ovdje neće ić. Svijet se mijenja na Zapadu, a na Istoku su uvijek iste stare stvari :-))))

    avatar

    06.02.2010. (14:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...