Komentari

ap-placenici.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • cimo

    Kako god okreneš, ne čeka nas ništa dobro u budućnosti. Bojim se kako je ta budućnost već počela. Kad zbrojiš dva i dva, to se već kotrlja iza brega. Naznake ovih kretanja su već i sada vidljive...

    avatar

    04.02.2010. (09:11)    -   -   -   -  

  • S.M.

    Ma šta vam je ljudi, o kakvom vi to ratu pričate? Mi smo se naratovali devedesetih i sad smo mirni garant sljedećih 60 godina. Taman da nešto i bude tko nam sad šta može kad nas NATO i Amerika brane? Neće Obama dozvolit nikom da nas bije ;)

    avatar

    04.02.2010. (12:29)    -   -   -   -  

  • Prinz

    ...zvući opako!

    avatar

    04.02.2010. (13:20)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    @Cimo na žalost moram se složiti s tobom. Dovoljno je pogledati trenutnu nazočnost US-snaga na globalnom planu. Glavne baze su im postale Afaganistan i Irak. Znači osim što opkoljavaju Iran i svojom nazočnošću destabiliziraju cijelu regiju, polako se približavaju svom glavnom cilju...

    @SM ne budi naivan jer i iza 90-ih na ovim prostorima stoje ti isti igrači -> http://012station.bloger.hr/post/nato-prijevara-nacije/663406.aspx

    @Prinz ko što bi Pervan reko - opet će se dići kuka i motika ;)

    avatar

    04.02.2010. (14:25)    -   -   -   -  

  • borgman

    tehnika vođenja "ratova" je slična tehnici spašavanja šume. Jedna od metoda je zapaliti požar u suprotnom smjeru (inicirati rat dovoljno daleko).
    EMP oružja su uznapredovala, (NATO ih je koristio protiv Srbije),ali ona nisu glavna u arsenalu.
    Nuklearna, neutronska, aerosolna bomba su "u igri", zajedno sa novim tehnologijama koje se testiraju "za suzbijanje nereda" - infrazvuk i mikrovalna plazma... uglavnom tehnologija kontra kalašnjikova.
    Najluđa je teorija kako nas NATO i ameri brane. Je li kome pada na pamet kako smo i vjerojatne "kolateralne žrtve"? Isto me tako zanima koji bi se idiot mučio sa bilo kakvim vojevanjem u RH, kada smo potpuno van bilo kakve "rute za rat". Ona priča o strateškom položaju 60-ih, U NOVOM RASPOREDU SNAGA više nema nikakvu vrijednost. Ima u EKONOMSKOM (kao "vrata" za tržište), ali VOJNO smo postali beznačajni!

    avatar

    04.02.2010. (18:50)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    Bez obzira na haj-teh-fensi-gađets... mišljenja sam da je kalaš ono što odrađuje posao kad dođe voda do ušiju. Zato me strašno boli podatak o njihovom dosadašnjem uništavanju u RH ili "poklanjanju" čak 20.000 cijevi iz obitelji AK-47 Amerima, koji su ih potom preprodali Afganistanskim "regularnim" snagama. E sad kad kažem da drug Tito nije uništio nijednu cijev nakod 2.sv.rata, već ih je konzervirao i uskladištio za TO, netko bi me mogao prozvat za nostalgiju, ovo ili ono. Međutim činjenica je da smo 91' u šumu išli i s Tomphsonima, M-56, MG-43 itd. A danas prebogata RH s vanjskim dugom od 43 milijarde EUR-a (skoro 60 milijarde USD), uništava krvlju plaćano oružje, a samo kako bi se dodvorila onima istima koji su nas poklali devedesetih (vidi link u komentaru iznad).
    A "važnost" RH za NATO najbolje ilustriraju sljedeći linkovi:
    http://opsa.blog.hr/2008/08/1625269481/prekida-se-rad-vijeca-nator usija.html
    http://www.voanews.com/croatian/archive/2009-09/2009-09-15-voa8.c fm?moddate=2009-09-15
    http://www.scribd.com/doc/8359423/Euroatlantski-tjedni k-br-13
    Ukratko, važni smo im otprilike kao djelić manevarskog zemljišta na većem tenkovskom poligonu, te sićušan opskrbljivač topovskim mesom. Da kojim slučajem Rusi ovdje imaju interesa, kao što ga imaju u Gruziji, pa da se desantiraju... znam da bi NATO oštro reagirao s prosvjednim notama... i to je sve ;)

    avatar

    05.02.2010. (10:32)    -   -   -   -  

  • Jusuf

    Ja mislim da će nas Vanzemaljci napasti u roku od 4 godine. Kako želim donekel biti spreman za to i obnoviti znanje kontaktirati ću nekoga od vas ovih dana. Čim kupim repliku ;)

    avatar

    05.02.2010. (11:53)    -   -   -   -  

  • stalker

    Ja mislim da su vanzemljaci već među nama, ali samo zbog snimanja situacije i znatiželje kako ćemo se izvući iz ovijeh govana koje smo zakuhali. Ne znam koliko pratite vijesti u zadnje vrijeme ali... znanstvenici na nekome brodu u oceanu su izmjerili najniži tlak u povijesti otkad se mjeri, u Kaliforniji se pojavile neke lignje svaka ima 20 kila pa sad ribari samo njih fataju, u Tibetu najveće temperature ikada, s Anatarike se odlomio komad leda veličine Francuske i pluta prema Australiji, dolazi do malih ali značajnih promjene u zemljinu EM polu....

    avatar

    05.02.2010. (18:06)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    @Jusufe ja mislim da vrsta koja je toliko napredna da ima sposobnost međuzvjezdanog putovanja, neće gubiti svoje vrijeme na nekakve majmune koji ne znaju živjeti u skladu sa svojom okolinom i mogućnostima, te pritom kontrolirati svoje nagone za samouništenjem. Što se ostalog tiče, slobodno se javi... kontakt podatke imaš u desnom prozorčiću ->

    @Stalkeru lijepo si sve to primjetio i povezao. U svakom slučaju hvala ti na friškim novostima iz svijeta, koje ne stignemo pratiti zbog priprema za nedjeljni fajt. Jer mi ti postupamo po onoj - misli globalno, ali odrađuj lokalno ;)

    avatar

    06.02.2010. (13:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...