Komentari

novapolitika.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • catwoman

    Evo još jedne metode manipulacija javnim mnijenjem. Vrlo studiozno i argumentirano obrađeno. Ovo se čini donekle bezazlenim imputacijama, no - svakako alarmira na postojanje i onih koje niti izdaleka nisu tako bezazlene.

    Usput, jeste li znali za ovaj izvrstan blog : Antiglobalist ?

    avatar

    03.02.2010. (14:06)    -   -   -   -  

  • Jupi

    Odličan 5.
    Nismo sami !

    avatar

    03.02.2010. (19:03)    -   -   -   -  

  • blade777

    Činjenica je da su u Hrvatskoj izglasani zakoni koji više odgovaraju onioma koji doseljavaju u Hrvatsku, nego onima koju duže žive na tlu RH.
    Isto tako je sasvim jasno da bolje žive oni koji dobivaju sredstva na trošak poreznih obveznika ove zemlje,a odlaze živjeti u zemlje koje su u okružju RH(bivše YU republike).
    Ništa se nije promjenilo po pitanju iznosa financiranja,samo se je promjenila forma.
    Deseci milijardi odlaze van Hrvatske,baš kao i prije u famozni SIV, samo su sada ta sredstva opravdana kao odljev za financiranje mirovina građanima koji su nekada radili na teritoriju RH, sredstva za socijalnu pomoć, dječji doplatak i porodiljne naknade građanima koji imaju prijavljeno boravište u Hrvatskoj,neovisno gdje žive i gdje takva sredstva troše.
    Jasno je da su to paraziti koji su naučili živjeti na tuđi račun prepoznali i sada koriste maksimalno,baš kao krpelji koji svojoj žrtvi isisavaju krv,neovisno koliko životne snage u toj žrtvi ima.
    Izgleda da su zakone koji reguliraju ta pitanja donosili veliki domoljubi, a stvarni kolaboracionalisti dojućerašnjih okupatora ovog ozemlja.

    Pozdrav ekipi!

    avatar

    04.02.2010. (10:48)    -   -   -   -  

  • CroSirmium

    Evo, potkrijepit ću ono što je napisao @blade777. U mom gradu Zemunu (Srbija) doselilo je nekoliko tisuća Srba iz Hrvatske. Vojvoda Šešelj (ondašnji vladar Zemuna) darovao im je plodnu srijemsku zemlju da izgrade svoje kuće novcima koje su donijeli iz Hrvatske. I oni to učiniše. No, istodobno su podnijeli zahtjeve za obnovu svojih kuća u Hrvatskoj (!!) i puno njih je već i realiziralo taj proces, poglavito u Podunavlju i zaleđu Zadra. Istodobno (!!!!!) dobivaju bespovratna sredstva za izgradnju novih kuća u Srbiji (!!!!!!!!!!!!!!!!), jer su ostali bez imovine u Hrvatskoj (tko zna koliko bi trebalo !!!!!). Neki od tih ljudi su ratni zločinci.
    Treba li neki zaključak ovome?

    avatar

    04.02.2010. (12:44)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Da se nadovežem na @Blade i @CroSirimium ... glavno da Hrvati nisu dobili odštetu niti imaju pravo na obnovu objekata registriranih kao kuće za odmor, a koje su uništene tijekom Domovinskog rata od strane velikosrpskog agresora.

    Baš ti hvala @CroSirmium na ovoj nadopuni, sada bi ZAISTA trebalo okupiti sve te ljude čija je tako registirana imovina trajno uništena, bez prava na odštetu, da se žale svim nadležnim institucijama. Koje je to tek licemjerstvo, a sve od Vlade RH - tih, kako Blade izvrsno reče " domoljuba ", a u biti velikosrpskih / NWO kolaboracionista.

    Izgleda mi sve realnije i istinitije, da su tek oni proganjani i ubijani hrvatski poltičari dolaskom F. Tuđmana na vlast, bili istinski odani svom narodu. Strašno malo ljudi. I danas ih se uništava podmetanjem kojekakvih kukavičjih jaja. Tek mi je odnedavno jasno ( a što me godinama fasciniralo ) zašto je toliko puno kojekakvih stranaka prava u RH ... te čistih, te 1861, te ona idiotska Đapićeva, pa Ruže Tomašić ... ( koliko je Rožiću i Tadiću trebalo da shvate - to tek ne mogu shvatiti .... ) etc ... može li ih tko pobrojati, barem otprilike ?

    Bloger @ dolinski ( autor " Antiglobalista" ) upozorio me na ovu stranicu : Hrvatska i dijaspora online Po nazivu bi čovjek mislio ... nešto standardno i retro- dosadno ... kad ono - teme kao ovdje, isto o poveznici Crnog plemstva i hrvatskih političara ... frapirana sam kako je dobra stranica.

    avatar

    04.02.2010. (14:01)    -   -   -   -  

  • Para(ne)normalan!

    @Cro, a mi domaći koji smo imali ratnu štetu, a nismo je na vrijeme prijavili zbog neznanja ili neinformiranosti sve smo izgubili i nemamo pravo žalbe jer MMF brani isplatu novih naknada stradalnicima domovinskog rata?!
    Što kažeš na to?
    Pozdrav!

    avatar

    04.02.2010. (15:32)    -   -   -   -  

  • catwoman

    @ Para(ne)normalan ... to je klasičan oblik devide et impera, kako bismo i dalje imali razloga mrziti ljude s takvim beneficijama, a ne one koji su im te beneficija omogućili, a sve u svrhu održavanja međusobnog antagonizma ... jer njima tak' svejedno gdje se novac troši, što se ekonomskog dijela tog pitanja tiče ... ali onaj psihološki ... većini je teško dokučiv, pa radije mrzimo jedni druge, nego da otpilimo sve te međunarodne huškače ratova i krvopije prve klase, što isključivo žive na tuđem zlu i stradanju.

    avatar

    04.02.2010. (15:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...