Komentari

nktresnjevka2000.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Lupus

    Od 08.-11. 04. 2010. sudjelujemo na turniru "Prvi koraci" NK Omladinac u Vranjicu kod Splita. Za dva turnira u Austriji će se još vidjeti. Planiran je i turnir u Vrapču, kao i već tradicionalna "slavonska" turneja.

    avatar

    03.02.2010. (07:48)    -   -   -   -  

  • 007

    Kratki osvrt sastanka:

    1.
    Cilj sastanka je bio da se roditeljima ukaže na formiranje dvije trening skupine naših limača u 2000. godištu. Svaka skupina brojati će cca 12-14 klinaca. Skupine će se napraviti na temelju dosadašnjih pokazatelja, talentiranosti i trenutnih mogućnosti klinaca. Što znači: jedna naprednija skupina koja može raditi i tehničko-taktičko "zahtijevnije" treninge i jedna koja će radi motoričko-tehničke treninge sa elementarnom tehnikom. Nije moguće mješati klince iz jedne u drugu skupinu (osim ako to trener ne odluči) jer to remeti koncepciju i rad pojedine skupine. Trener i voditelj škole odlučuju kada koji klinac može zamjeniti skupinu.
    Sredinom veljače skupine će početi sa radom na ovaj način s tim da ponedjeljkom imaju zajednički trening baziran na motoričkim vježbama.

    2.
    Turnir u Splitu (prijavljuje se max. 18 igrača) a mogu ići svi klinci. Tokom sljedećeg tjedna potrebno je dati potvrdu tko može ići od klinaca kako bi znali na koji načlin organizirati im prijevoz (bus, mini bus, brod....).

    3.
    Ostalo manje bitno, tekuća problematika,....

    avatar

    03.02.2010. (12:52)    -   -   -   -  

  • 007

    još dvije važnije stvari:

    * svi moraju treneru dostaviti broj "OIB" igrača, (SMS, e-mail, fax, poštom, telefonom)

    * lječnički pregled za Trešnjevku 16. i 17. veljače.

    avatar

    03.02.2010. (15:38)    -   -   -   -  

  • Trener Galešić

    Dragi prijatelji NK Trešnjevke puno pozdrava iz Sisačko - moslavačke županije. Tražimo suradnju sa klubovima iz Zagreba zbog raznoraznih turnira koji se održavaju u vašem gradu jer kod nas toga za sada nema. Želim puno uspjeha u daljnem radu, vidi se da ste ozbiljno shvatili pratiti rast i razvoj vaše djece što je za svaku pohvalu. I jedna sugestija, nemojte djecu dijeliti ( možete to pravdati ovako ili onako, djeca kad zajedno krenu npr: u osnovnu školu onda idu zajedno do kraja, neki i padnu razred ali rijetko, ali raditi to u sportskoj djelatnosti nije dobro i neprimjereno je jednom klubu kao što je Trešnjevka. Očito Vaš trener to najbolje zna ali nijedan klub u Hrvatskoj to ne radi. Lakše je zahvaliti se roditeljima i djetetu te ga poslati u drugu sredinu a ne od toga raditi cirkus. Niste Real niti Milan da ovisite u budućnosti o njihovim transferima. Oni su još dječaci i njima je to igra.
    Eto toliko, nemojte ovo shvatiti kao primjedbu već kao sugestiju.
    Sportski pozdrav

    avatar

    03.02.2010. (16:09)    -   -   -   -  

  • nk tre..

    dragi prijatelju iz sisačko - moslavačke županije, bilo bi dobro da tu sugestiju proslijedite u ZNS jer je savez organizira i radi sustave natjecanja gdje mi igramo u najvišem rangu...zato se i napravila OŠ TREŠNJEVKA (podjela ekipe) da se pojedina djeca koja ne mogu pratiti i koji se žele igrati, da se igraju.... pogledajte samo nk hašk u 2000.godištu... a i oni koji se žele igrati imaju sportskih igraonica na tisuće...pa pogledajte plivače ili gimnastičare ili neki drugi sport (ako nisi zadovoljio normu ne možeš na takmičenje)... nije ovo primjedba samo pojašnjavanje situacije...sportski pozdrav i javite se pa da možda i snage odmjeerimo...

    avatar

    03.02.2010. (17:25)    -   -   -   -  

  • Trener Galešić

    Nemojte zamjeriti ako mislite da sam sa ovim htio omalovažavat Vaš rad. Isključivo sugestija.
    A ZNS i bilo kakva organizacija na višem nivou uopće nemaju veze sa organizacijom rada. Stvar kluba i trenera.
    A za odmjerivanje snaga ćemo se javiti kada dođu topliji dani..
    Srdačni pozdravi

    avatar

    03.02.2010. (17:38)    -   -   -   -  

  • 2000

    Vidim da smo čitani i da "dušebrižnika" ima i izvan našeg grada Zagreba. Očekujemo savjete i sugestije iz drugih županija, pa i država (npr. Obala bjelokosti - za Drogbu nismo dugo čuli).

    avatar

    03.02.2010. (20:08)    -   -   -   -  

  • 3000

    Drogba jaaviiii se

    avatar

    03.02.2010. (21:14)    -   -   -   -  

  • Mastif

    Dragi treneru Galešiću,
    Ne znam iz kojeg ste kluba niti ste rekli. Morate znati bitnu stvar, a koju sigurno već teoretski znate, da je nemoguće odraditi trening sa 25 klinaca u isto vrijeme. Ako vi znate kako, u ime ovog bloga vas pozivam da na pokažete.
    Hvala na javljanju i nadam se da se vidimo na proljeće!

    avatar

    04.02.2010. (00:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...