Komentari

viviana7.blog.hr

Dodaj komentar (41)

Marketing


  • Blondica

    hej, pa odličan ti je bio dan - a kile... pa ženo otišlo ti je već pet kila !!! to je super rezultat u 23 dana !!! ja znam po sebi da u mjesec dana s onakvom prehranom na kakvoj sam sad izgubim 7-8 kila... pa eto da ne misliš da tebi ide sporo - ide ti baš kako treba :D zato se opusti, baci tu vagu i samo nastavi ovako dalje !!!
    kiss :*

    avatar

    30.01.2010. (20:49)    -   -   -   -  

  • Klara

    Dobro si rekla:prave i trajne rezultate postižu oni koji se stalno kontroliraju i vježbaju. Ako mi se dogodi da malo pretjeram s hranom, sljedeći dan još pojačam trening i samo sam na voću i tekućini - eventualno light jogurt. Eto - baš sad idem trčat na traku 30 minuta, pa vježbat pa nakon toga još 30 minuta trčat. Navečer još vožnja sobnog bicikla sat vremena (uz usputno gledanje tv-a) i peglanje rublja:) Nemoj ništa imati u kući i hladnjaku što te dovodi u napast. Ja i suprug funkcioniramo tako:u hladnjaku samo light jogurti-obični i voćni, light mlijeko, cola zero i orangina light, tofu, pileća prsa, svježi posni sir, povrće... U kuhinjskim ormarićima -razne pahuljice, rižini krekeri, shakeovi u prahu, cjeloviti raženi kruh.... Na stolu puuuuno voća-na dohvat ruke:) Mene spašava cola zero -nikad je ne zatvaram potpuno s čepom, tako da dosta ishlapi pa nije jako gazirana i zavara glad. Bolje to, nego hrana jer skoro da i nema kalorija

    avatar

    31.01.2010. (09:48)    -   -   -   -  

  • Vali

    Stvarno nemaš razloga biti nezadovoljna, pet kila je PUNO! I super se kontroliraš, malo jedeš i vježbaš. Bravo! Ajd mi reci kad je idući put ta mjesečeva da ti se pridružim. Ne znam puno o tome, što to znači, 24 sata samo vodu pijem?

    avatar

    31.01.2010. (11:33)    -   -   -   -  

  • PINK PLAVUŠA

    Doista nemaš razloga za nezadovoljstvo,dapače,baš suprotno,uživaj u postignutome! Tebi možda gubitak kilograma izgleda spor jer svoje tijelo promatraš svaki dan,a i živiš sa svojim mislima 24 sata. Međutim,vjerujem da bi oni ljudi koji te ne viđaju svakodnevno,sad već imali oho-ho pozitivnih komentara o tvome izgledu,jer vježbaš i paziš na prehranu i tijelo je već počelo pokazivati itekakve pozitivne promjene.
    Vidim već i pomake u samom tvom razmišljanju,pa mislim da će ti kontrola postati način života,jetr to je neminovno ukoliko čovjek želi REZULTATE;baš u svemu potreban je trud i poneka odricanja,ali nijedno odricanje ne može parirati onom dobrom osjećaju zadovoljstva vlastitim izgledom i tijelom.

    Kako starimo,ionako moramo vježbati ako želimo ostati fit,pa neka ti se to onda pretvori u pametnu i pozitivnu naviku.
    Klara ti je navela savršeni popis namirnica,potpisujem!

    Budi i dalje ustrajna,isplatit će se!!

    Lijepi pozdravi!

    avatar

    31.01.2010. (11:52)    -   -   -   -  

  • MissFreaky

    Eh, sad je to sve relativno :). Jer i sama si rekla da želiš "rezultate
    preko noći". A ako se okreneš zdravom načinu života - rezultati će
    doći kroz godinu dana, a možda i više. No, ako ćemo krenuti po
    nezdravom putu - rezultati će doći puuuuno brže. Ja sam skidala
    kile nezdravim putem i skinula sam 20kg. A kile još uvijek nisam vratila :).
    I to je bilo prije dvije godine, tako da... ;). Ti sama odluči kako ćeš dalje,
    i što god da odlučila - ne odustaj! :)
    :******

    avatar

    31.01.2010. (13:10)    -   -   -   -  

  • Malena Lutkica

    Tebi draga super ide, vjeruj mi, bolje da sve ide polako i ne vrati se, neg da imaš ping pong
    sretno :)

    avatar

    31.01.2010. (13:49)    -   -   -   -  

  • VIVIANNE

    Blog mi nešto šteka i uopće se ne mogu ulogirati,e sranje jedno..neda mi se sad zajebavati s time,napisat ću sutra nadoknadu.

    Cure drage,fala na pametnim riječima i savjetima!!!!

    VELIKI KISSSS!!!!!!

    avatar

    31.01.2010. (22:18)    -   -   -   -  

  • Blondica

    ni kod tebe nema novog posta :( meni glupi blog šteka :(

    avatar

    01.02.2010. (06:44)    -   -   -   -  

  • Malena Lutkica

    Ah, draga što da ti kažem, meni je nekako najgore šta sam ovako mala, i koliko god malo kg imala izgledam deblje od drugih =(

    avatar

    01.02.2010. (20:08)    -   -   -   -  

  • VIVIANNE

    Eto drugi dan kak blog šteka a još nisam dobila odgovor s help@blog.hr pa moram čekati ili pak ću prekopirati ove posteve pa otvoriti novi blog.
    Fali mi onaj svakodnevni report,eto moram reći da sam ova dva dana bila jako dobra i nisam puno jela,uglavnom salatu,jabuke i pila dosta kave. Puno sam se kretala,pješačila,vozila bicikl sobni i vježbala uz omiljenu mjuzu. trudim se iz dana u dan,jer moram,jednnostavno nema odustajanja.
    OD SUTRA POČINJEM JESTI SAMO RIŽU I TO ĆU OD 100-150 gr MAXIMALNO,KUHANA SAMO NA VODI BEZ IČEGA..KAVA I MOŽDA 1 JABUKA ILI PAK KISELI JOGURT UZ RIŽU...

    Puse svim leptiricama,javimse sutra ak treba i s novog bloga!!!!!!!

    avatar

    01.02.2010. (21:33)    -   -   -   -  

  • bodymind00

    Pomalo curo, p o m a l o bolje nego da odjednom ode 10kg...kad bi to tako brzo išlo nebi bilo zdravo, ovako makar znaš da čes uspjeti to i održavati. Super ti ide i samo tako naprijed sigurna sam da će sav taj visak uskoro pasti.veliki pozz:)

    avatar

    02.02.2010. (18:06)    -   -   -   -  

  • Blondica

    ej, vidim da super ide, a i meni isto šteka blog i jedva se eto uspijem ulogirati i brzinski pisati post XD
    sretno, kiss :*

    avatar

    02.02.2010. (19:56)    -   -   -   -  

  • VIVIANNE

    *****Drage moje leptirice,
    blog me nažalost i dalje jebe šteka a odgovora nema.Proslijedit ću ponovni upit da mi pomognu kak da se logiram na blog,pa kad odgovor dođe-doći će a do onda ću report pisati na ovaj način a vama se javljati na vaše blogove redovito dalje.

    Totalno sam sjebala današnji dan. Početak je mjeseca pa bi trebalo biti dodatna motivacija no ja sam napuhnuta u pm jer sakm jela sve i svašta,puno previše odvratno i sad idem vježbati sat i pol,al prije napišem ovo i ostavim vama komentare.

    Ujutro sam pojela šnitu raženog kruha i popil ačašu mlijeka. Oko deset 2 komadića mala pilećeg ražnjića i jednu pileću hrenovku sa malom šnitom bijelog kruha. Za ručak tri manja komadića ribe pohane u jajetu (onak bez prezli) al na ulju..2 šnitice raženog kruha,5 većih žlica riže (onak složene na ulju i sa začinima),1 čašu mlijeka.,1 jabuka. Predvečer 2 veće šnite raženog kruha i jedna veća šnita pileće salame s sirom,1 čaša mlijeka.....I ukupno popila 3 šalice crne kave s malo mlijeka i 1 šalicu crne kave bez mlijeka.

    Normalno da se osjećam napuhnuto ko prase,probava mi je nešt zaštekala pa ni ne idem toliko na wc ko prije..

    Eto,svečano obećajem da sam od sutra samo na riži i jabukama i kavi..

    Pusa svima,idem vama se sada javiti ovak smušena ko smušena trknuta kokoš..

    avatar

    02.02.2010. (20:14)    -   -   -   -  

  • Malena Lutkica

    Mah, draga, jedan dan nije ništa.. Koliko vidim ti si skinula već 5 kila, pa to je fenomenalno!! Sve to treba ići polako, al sigurno, bitno je da se organizam privikne na manje količine hrane. Jer to što mi jedemo puno to je samo navika, a ne što nam to toliko treba. Zaboravi ovaj dan, sutra je novi i bit će bolji :)

    avatar

    02.02.2010. (20:45)    -   -   -   -  

  • Klara

    Draga Vivianne -budući da sam primijetila kako ti se sviđaju neki moji savjeti, predlažem ti sljedeće:ako zaista želiš da kilogrami idu brže dolje - nemoj jesti toliko kruha, a naročito ne navečer. Jedi integralni kruh sa što više vrsta žitarica. Što je više taminiji i teži to bolje jer ako je poput spužve - to znači da je samo obojan. ALI - KRUH JEDI SAMO ISKLJUČIVO UJUTRO TJ. U PRVOM DIJELU DANA. Odredi sama do kad će to biti - do 14, 15 ili 16 h.... Riže se drži i dalje- pa i navečer - kao što sam već spomenula tj- kada god si gladna. Navečer preporučam svježi posni sir, rižine krekera, voće, proteinski shake, light jogurt (obični ili voćni light). Ima super voćni light jogurt od Vindije u okusima breskva i jagoda, a na njemu piše Dijeta - Freska. To je najmanje kaloričan voćni jogurt od svih jer na 100 grama ima svega 46. Znači da jedna čašica od 200 gr ima 92 kcal, a super ti utaži želju za slatkim. Pa čak i ako pojedeš dva takva jogurta - to je još uvijek jako malo kalorija (92+92 je 184), a nemaš grižnju savjesti. Probaj - svidjet će ti se:)

    avatar

    02.02.2010. (22:07)    -   -   -   -  

  • VIVIANNE

    Dear @Klara ,naravno da bi željela da kile idu brže,danas sam zeznula al eto već sam se smirila jer sam odvozila sat i pol bicikla,sad sam friško otuširana i upravo kuham rižu za sutra. Doduše,ne integralnu nego smeđu pa ako mi možeš reći dal ima neke razlike,al ova integralna mi se činila skupa u odnosu na smeđu no dobro,ako treba uzet ću integral. Samo,piše da ta smeđa riža ima na 100 g malo manje od 400 kcal,to mi se čini puno. Eto ja stavila kuhati 100 g i to planiram sutra jesti+2 do 3 jabuke i kavu.Eventualno jedan običan light jogurt kiseli. Jao znam da je kruh zlo i jako mi smeta,troma sam kad gA pojedem,a smeta mi i mlijeko. Eto,popravit ću se!!!! Puno puno fala na svim savjetima,a ovo u vezi voćnih jogurta ću isto poslušati kad me uhvati "kriza"..
    PUNO HVALA!!!!!

    avatar

    02.02.2010. (23:27)    -   -   -   -  

  • Klara

    Sve ok što se tiće smeđe riže,a možeš ti i običnu rižu - samo je glavno da je kuhana u vodi bez soli i ičega. Nema puno kcal jer 100 grama se misli na kuhanu rižu, a znaš da je nje puno kad se nakuha:) Kao što sam rekla - kruh jedi samo u prvom dijelu dana. Ako možeš - jedi ga općenito što manje. npr. ja pojedem integralno pecivo zaista rijetko i to ne svaki dan. Drži se:) Pitjaj sve što te muči pa ću ti reći još neke trikove:) Pitala sam te za neki mail ako imaš. Ili hoćeš da ti ja napišem svoj ? Usput - upoznala sam se s nekoliko cura odavde s bloga putem facebooka. Sve su to divne osobe, jako sličnih karaktera, perfekcionistice, sa složenim životnim pričama.... Naravno - sve to je i dovelo do ovakvih problema. Nastojim vam pomoći ako ikako mogu s obzirom na svoj dugogodišnji staž u svemu ovome. Znam da je većina vas u 20-ima ill mlađa i da nismo generacija - al sve sam ja to prošla pa znam kako vam je. Kao što sam rekla - jednom kada upadneš u sve to - više nema povratka. Stalno razmišljaš o kalorijama, kako ih potrošiti, kako skinuti još koju kilu iako si već došla do željene težine koju si zacrtala prije par mjeseci, al nikad nije dovoljno..... Naročito ne kada ti neke stvari u životu izmiču kontroli. Tada misliš da ćeš sigurno biti sretnija ako uđeš u taj najmanji broj hlača veličine xs. I znate što - istina je! Ima dana kada taj osjećaj pobjede zaista ništa ne može pokvariti:) Zato se isplati sav taj trud....Pusa cure

    avatar

    03.02.2010. (07:35)    -   -   -   -  

  • Klara

    Vivianne - jesi li možda plavuša ? Pitam zato jer sam negdje vidjela tvoj komentar da obožavaš plavuše:) Onda imamo isti ukus - plavuša sam od rođenja:)))))

    avatar

    03.02.2010. (07:38)    -   -   -   -  

  • Skidam salo sa svog sexy tijela!

    i meni se događa da me ne pušta u blog editor, ne brini samo nemoj odustati u pokušavanju! Stalnopokušavaj, po 10-15 puta u jednom satu. Moraš inaće će ti zauvijek zaboravit lozinku :-P šalim se, neće ;) ali nemoj odustati!!

    avatar

    03.02.2010. (08:33)    -   -   -   -  

  • bodymind00

    i moj blog totalno šteka grrrrr :(
    par dana me uopće nije pušta da uđem u blog editor i da napišem post.
    Valjda će to popraviti :(
    danas je novi dan i idem dalje...he he he
    Danas ću, pošto je predivan dan, trčati pa makar pola sata. :)
    veliki pozz :)

    avatar

    03.02.2010. (11:03)    -   -   -   -  

  • Blondica

    ajde jedan jedini dan ništa ne znači, bitno je da si odmah krenula dalje !
    drži se klarinih savjeta i sve će bit super :D
    a meni blog isto neda pa ja pokušavam nekih 10 puta i onda me nekak pusti XD
    užasno me to živcira...
    sretno :*

    avatar

    03.02.2010. (17:06)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Da ti kažem nešto o mjesečevoj dijeti.... Zgodna je to stvar za čišćenje organizma i za curke koje trebaju skinuti 2-3 kilice. Ali dugoročno ne valja..... S vremenom organizam postane imun, rezultati počnu izostajati. A negdje sam pročitala da organizam počne čak skladištiti masnoće i šećere jer vidi da mu se uskraćuje hrana. Znam ja to iz vlastitog iskustva, jednom sam dva mjeseca bila na mjesečevoj, nisam propuštala niti jednu mjenu i nisam ništa brljala. U mom slučaju radilo se samo o konzumiranju čim više vode i kavi bez mlijeka i šećera.

    Što se dijete tiče..... bila na toj jebenoj mesnoj skoro mjesec dana i skinula pet kila pa ni makac dalje. Prošle godine sam samo sa zdravom prehranom i vježbanjem skinula deset kila u istom vremenskom roku. Doduše, čim više kila imaš tim lakše ti idu dolje (barem one početne).

    Uglavnom, sve što možeš zamijeniti integralnom varijantom - zamjeni. Ja sam čak neko vrijeme sama pekla kruh jer nisam vjerovala pekarima. Moje zlatno pravilo je dvije šnite integralnog kruha dnevno i gotovo. I to isključivo ujutro ili za ručak.

    Top namirnica trenutno mi je celerov korjen. Obilato ga trpam u povrtne juhe i jedem izribanog na salatu na sto načina. Kiseli kupus (ako ga voliš) je također zakon. Jako je zdrav a ima minimalno kalorija.

    Moja draga prijateljica blogerica Suzette stručnjak je za zdravu prehranu. Ona kaže da mliječne proizvode treba čim više izbjegavati. Ipak, po mom skromnom mišljenju, posni sir je dušu dao za dijetu.

    Ono što je najvažnije (a vidim da se ti toga jako strogo držiš) je TJELOVJEŽBA i KRETANJE. E tu ti ja štekam...

    Inače nemoj se opterećivati vagom, odjeća ti puno bolje pokazuje napredak.

    avatar

    03.02.2010. (18:10)    -   -   -   -  

  • VIVIANNE

    Drage moje cure!!!!!!
    Ja sam pokušala najmanje 20ak puta ući s novom lozinkom koju sam dobila od blog help,uć u blog al jednostavno mi neda i neda. Neda mi ni otvorit novi blog pa mi je lagano pun k toga i ne znam da l ću više i pokušavati..možda ako budem imačla više snage volje i živaca jer danas sam opet u fuck gužvi i idem samo napisati report dnevni,pročitati i komentirati vaše postove i to je to.
    Nejde mi ovih dana nikako ni na kojem planu.
    Danas je bio jebeno odvratan dan. Umalo sam autom zgazila ženu koja je prelazila zebru zato što sam se na stotinku sekunde zamislila,pa jebemu mater da moram psovat kp kočijaš ,al meni se ovakve smušene stvari prije nisu događale.
    Sva sam sjebana u pm. Kasnije odem doktoru na pregled,opet jebeno nije ok,moram čekati nalaze do idućeg petka i to žurnim putem poslano na analizu. Kak bi rekli stari ljudi,vrag šalu uzima i došao po svoje.
    Maloprije sam bila u jeb depri al već sam sada malko bolje i eto ispijam kavu mada je već večer.
    Voljela bi da uopće ne moram spavati,da sam ko vampirica i da mi ne treba san jer san mi je gubitak vremena kad toliko toga moram napraviti no ništa ne stižem. Ponekad samo buljim u prazno i pitam se što mi je.
    Sjebal eme emocije zbog veze s onim tipom o kojem sam pisala i mislim da si nikad više u životu neću najebat takvo sranje od kaosa,nikad. Želim mir u duši i glavi i tijelu. I koje sranje,imam dečka pa je to tak smiješno kak je život nefer,sad kad imam dečka upucavaju mi se razni zgodni i karakterno kvalitetni komadi,a da sam kojim slučajem solo...e pa da vidiš vraga,kladim se da se niti jedan ne bi interesirao. Koji nesrazmjer. Dečko je sad imao puno pola doma a sad morao nešt otići obaviti poslom preko grane,pa sam ja 3 dana sama i bogme mi paše samoća da si malo posložim stvari u ovoj šašavoj glavi.

    Ovo će biti dugi post tj jebeni moj komentar jer sam ko lopuža na vlastitom blogu koji mi neda uć,oprostite drage cure na jeb postu i mojim litanijama i jadikovkama ali moram se istresti malo.

    Dnas je sve oko mene bilo krcato hranom,razni čevapi,kebabi,pljeskavice,salatice s prilozim masna majoneza,vrhnje,finim roštilj kobasicama....ma svačega. Ma ok nisam ja ništa pojela od toga,samo sam pomislila ma hoću li ikad više il ikad normalno jesti a da ne moram paziti što jedem i koliko pojedem. Sranje,malo me to držalo pa sam se primirila i kao što dear @Klara kaže,niti jedna hrana ne može se usporediti s onim sjajnim osjećajem kad ti obleka super pristaje,pogotovo traperice. Klara,nisam ti ja ni tak mlada,studirala sam,završila bolonju pa počela raditi sad mi tog posla žao ostavit jer ipak je to dobro plaćeno i relativno ok mjesto al idem i dalje na fax i sve to spojiti..užas..nisam ni tolko mlađa od tebe. S jebenim kilama se borim otkad znam za sebe. U osnovnoj bila bucka,u srednjoj mršavica pa se malo zdebljala pa opet na faxu mršavica..zaposlila se i tu sam se ugojila ko krmača i od tuda taj višak koji vučem jer sam sjedim na poslu,ništ fizički ne radim a i ovak se slabo krećem (do sad,dok nisam počela vježbati). No čitav život se bakčem s tim kilama i kad sam billa mlađa uvijek sam htjela bit onak lijepo vitka,pa šta je to neka nerealna želja ja mislim da ne. Pa ide mi na k ova veličina 40 i to što ne mogu nositi lijepe uske traperice pa nisam valjda poremečena zbog toga...

    Sranje,mogla bi još o svačem možda i nastavim poslije pisati jer sad me ovo pisanje opustilo ko da sam odtvorila dušu..
    Klara,javim ti sutra neki mail s neta ak hoćeš mada je meni puno draže da ovako daješ korisne savjete pa da i druge girls mogu pročitat,ja i kod njih na blogu sve čitam i puno mi pomaže sve to. Da,ja sam ti plavuša,svjetlo smeđa al se farbam no pigment mi je takav da mi blond farbu dobro primi i svi misle da sam prirodno plava. Probala i tamno smeđu i crvenu boju al najbolja mi je blond. I to ti imam onak ko Madona u najboljim danima il ko lady gaga sad onak čist bijelo al lijepo..hehhhe emo girl,jer obožavam i crni eyeliner i naglasit oči. Obožavam sve krasne cure koje imaju lijepa tijela to mi je super vidjeti al plavuše su najposebnije!!!!!Rules!!!!

    Danas sam do 16 h pojela 20 dag riže smeđe kuhane samo u vodi,1 jabuku,1 light kiseli jogurt,ali i 1 šnitu veliku raženog kruha s debelom kriškom pileće salame sa sirom..i 3 crne kave s malo mlijeka..Znam da je suvišan ovaj kruh i salama al nisam mogla odolijeti. No to je sve bilo do 16 a sad ni neću više niš jesti popijem kavu nemam tek..I vježbat ću čučnjeve i još neke vježbe...sva sam smrdana pa ći i bicikl pedalirat samo da se opustim od stresa...
    @Windi dear nemam pojima da l sam ja takav karakter da i jedan dan izdržim na mjesečevoj,kod mene to ide polako al gladna biti ne mogu. Tebi ne mogu ostaviti niti komentar jer si anonimce zabranila,dobro da ja nisam jer sad na svom blogu ne bi mogl akomentirati,eehhhh

    Ipak,od sad jedem jogurte i rižu valjda će se vidjeti neki rezultati u skorije vrijeme.
    Možda se još poslije malo javim

    PUSA SVIMA,VELIKA STE MI PODRŠKA!!!!!

    avatar

    03.02.2010. (19:31)    -   -   -   -  

  • Klara

    Draga Vivianne-naravno da ću i dalje komentirat na vašim blogovima i davat savjete ako to želite. Pitala sam te za privatni mail zato jer ne postoji univerzalni jelovnik za skidanje kila te moram više znati o tebi kako bih ti mogla što bolje pomoći. Tako sam se povazela i s još nekim curama ovdje. Javi se s nekim mailom ii drži se - dobro ti ide. Pusa

    avatar

    03.02.2010. (19:39)    -   -   -   -  

  • bodymind00

    Imamo iste probleme :(
    I ja se ne mogu ulogirati u blog pa moram pisati jebene posteve pod komentare.
    A baš danas kad mi najviše treba da se ispušem ….bbbbb baš sam ljuta kao mali ris.
    Meni je katastrofa prošao ovaj početak mjeseca, a od sutra je druga priča, ako ne vjerujem da ču glavom o zid i to ne jednom nego 3 puta.
    Danas sam cijeli dan sjebala. Igrala sam igricu i ništa za sebe niti za faks nisam napravila ma užasna sam.
    Nadam se da ti je danas super dan prošao :) čitamo se pozz :)

    avatar

    03.02.2010. (20:02)    -   -   -   -  

učitavam...