Komentari

viviana7.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • windfuckersister

    Meni mršavljenje još uvijek napreduje na grame, ali - napreduje. Jučer sam čak nekim čudom odvrtila 10 min na orbitreku.Još uvijek se vadim na mengu. Nisam više na mesnoj, sad se furam ko fol na zdravu prehranu.

    avatar

    29.01.2010. (23:05)    -   -   -   -  

  • Blondica

    svaka čast na odvoženom biciklu, meni je to jedina sprava na kojoj mogu izdržati , pogotovo ako usput gledam tv, il slušam muziku :D
    nemoj prestati pisati dnevni post :( meni je isto neka vrsta inspiracije kad još netko piše svaki dan , da vidim kako napreduje i to.... :D
    a vitke osobe :( ja ne pazim, pa se zabuljim u nju pa počnem razmišljati da ta mršava cura sigurno sad misli da sam ja debela i odvratna :( a kad vidim deblju osobu uspoređujem se s njom da vidim kolko sam debela u usporedbi s njom i da nikad ne želim biti takva :D bolesno znam....
    super si jela, sretno na mjesečevoj, sigurno ćeš uspjeti !!!
    kiss :D

    avatar

    30.01.2010. (10:02)    -   -   -   -  

  • Klara

    Super ti ide i sa biciklom i sa kontroliranjem prehrane. Javi kako je s rižom kad probaš:) Lijepo što si se nagradila novom garderobom jer si i zaslužila za disciplinu. I meni je to najdraže. Bolje da novac potrošiš na lijepe krpice koje ti daju još veću motivaciju da mršaviš i dalje, nego na hranu... Ako si negdje u blizini Mullera - ima ti tamo super shakeova za kupit. Meni osobno je najfiniji jedan s okusom tiramisua - u prahu je i miješa se sa vodom ili mlijekom,a lijepo te zasiiti i utaži potrebu za slatkim,a nije kaloričan. Košta 50 kuna, pakiran je u svjetloplavoj kutiji u obliku valjka, 300 gr i zove se - Creme SLYM SYSTEM (Diat Creme Tiramisu Geschmack). Preporučam:)

    avatar

    30.01.2010. (11:34)    -   -   -   -  

  • Vivianne

    @Windie draga,mislim da i ja imam taj orbi sam se nekak drukčije zove,uglavnom,nema pedale ko bicikl več onak ko lopate hahaha pa se istovremeno miću i ruke. Jako sam se zainatila sad da mi to postane redovito. Mene ljuti što kile tako sporo idu dolje,al nema koristi od toga.Ne smijem i ne želim sad odustati. Tebiželim puno upornosti i dlaje!! Ma niti jedna dijeta mi ne pomaže jer sam prelijena držati se toga svega,npr UN dijeta..jaooo...prekomplicirani taj cijeli "sistem",a mesnu mogu izdržat par dana ali bljak,ona ketoza u ustima i tijelu a i obožavam tjesteninu pa mislim da bi napravila kontra efekt,toliko bi mi falio kruh i ostalo da bi se na kraju prežderala toga i bila još i deblja.
    @blonde fala ti draga na podršci nečkala sam se da više ne pišem svaki dan al ipak je to i meni samoj motivacija ai vaši divni blogovi. Ti posebno super jedeš,svaka čast ,ti si primjer kako bi se svi morali hraniti jer žderačinom i pogrešnom hranom raširili smo trbuhe a zapravo čovjeku treba jako malo hrane.Pa nismo svinje fakat iako žderemo upravo tako,i nekvalitetno i previše tj ja sam se tak ponašala i sad plaćam i otplaćujem grijehe.
    @Klara sigurno ću krenuti s rižom idući tjedan jer rižuvolim i zasitit će me i neće mi tečko pasti i baš super što neću morati smišljati i razmišljati o tome što ću jesti. Vozit ću redovno bicikl jer me to oslobađa napetosti i nemira,a za ove šejkove ti puno fala na info no za sad još neću s time već kad postignem koliko toliko željenu težinu. BAŠ SI DRAGA!!
    @Deborah imaš fenomenalan blog i razmišljanja i slušaš sjajnu mjuzu!! Redovito ću te čitati,fala na javljanju!

    avatar

    30.01.2010. (17:32)    -   -   -   -  

  • bodymind00

    Kako napreduješ s mjesečevom? ja sam svoju blago rečeno ZAJEBALA.
    Ah što ćeš kad sam usrani slabić
    Svaka čast za bajs:) pozz

    avatar

    30.01.2010. (19:19)    -   -   -   -  

  • bodymind00

    Uuu riža :) sviđaju mi se ti savjeti !!! Budem i ja pokušala.

    avatar

    30.01.2010. (19:22)    -   -   -   -  

  • novi početak-po koji put??????

    šteta što više ne pišeš

    avatar

    02.04.2010. (06:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...