Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


 • NF

  glupo postavljene stvari, skandinavske države su u nekim drugim stvarima uzor, sad će opet sve ići u ilegalu, Nizozemska i djelovi Njemačke su imali bolje rezultate, al eto, sad po Amsterdamu masturbiraju konzervativci na vlasti i ne samo tamo, al dobro, nek roblje ide u ilegalu, mene to ne zanima, samo čekam u ovoj državi kad će nevladine udruge tražiti oprost od pape zbog spolnog opredijeljenja svojih članova, sve ide u tom pravcu, al i to me baš ne zanima, barem tu sam djelomice ispravan, doduše u vanbračnoj zajednici :P

  avatar

  29.01.2010. (17:45)    -   -   -   -  

 • Zoran Oštrić

  @NF: Ne shvaćam komentar "Sad će opet sve ići u ilegali". Pa jeste u ilegali, prostitucija je u Hrvatskoj zabranjena.

  avatar

  29.01.2010. (19:08)    -   -   -   -  

 • NF

  nisam bio precizan, govorim naravno o europskom trendu

  avatar

  29.01.2010. (19:19)    -   -   -   -  

 • krv-nije-pura

  @NF u vanbracnoj zajednici!??!?!? gorjet ces u paklu...:D

  prostitucija se treba legalizirati, pa ako nista, uvijek ce se snimati pornjava, a i to je prodaja tijela. legaliziranjem bi i drzava imala nest' od jadnika koji ne uspijevaju obrlatit' niti jedno zensko bice. a i mi smo zeljne seksa :( buh.

  na kraju krajeva drzava u mojim ocima nema pravo zabranjivati bilo kome da se seksa s kim hoce i da to naplati na nacin na koji hoce. seks se naplacuje i ovako i onako.

  avatar

  29.01.2010. (21:54)    -   -   -   -  

 • creativa

  govorim već godinama, a to i mislim : da se legaizira prostitucija bilo bi puno manje problema u svim segmentima našeg društva, a da ne kažem prvenstveno u muško-ženskim odnosima..

  avatar

  30.01.2010. (00:08)    -   -   -   -  

 • lion queen

  Prostitucija se ne bi smjela legalizirati. To je isto kao i legalizirati prodaju droga. No za razliku od droge, gdje treba drastično kažnjavati dilere, kad je riječ o prostituciji, svakako bi trebalo kažnjavati korisnike usluga. Kome seksa baš fali, a ne može doći do njega na legalan način (ženidbom, "hodanjem" i slično), neka si kupi legalnu lutku na napuhavanje :)))))

  avatar

  30.01.2010. (09:00)    -   -   -   -  

 • krv-nije-pura

  treba legalizirati i neke droge

  avatar

  30.01.2010. (11:58)    -   -   -   -  

 • Zoran Oštrić

  Kraljice: trgovina nekim drogama jeste legalna. Nego, hoćeš li se mošta pojaviti na sastanu pollitičara? Uspio sam nagovoriti mraka, da da bude u prostoru za nepušače. :)

  avatar

  30.01.2010. (19:11)    -   -   -   -  

 • Neverin

  treba svakako osigurati tim ženama zaštitu, zdravsrtveno i mirovinsko kako bi bile što manje ranjive a onda bi svodnici i ostali šupci počeli postepeno gubiti moć koju imaju nad njima

  avatar

  31.01.2010. (00:58)    -   -   -   -  

 • semper_contra

  Pružanje seksualnih usluga (tzv prostitucija), konzumiranje opijata (tzv drogiranje) i alkohola (tzv opijanje) treba biti legalno ali pod kontrolom i treba se odvijati po dogovorenim pravilima. O nekim aspektima tih pravila već sam pisao u komentarima i postovima pa se ovog puta neću ponavljati.

  To su aktivnosti koje se ne mogu spriječiti nikakvim zabranama i kaznama, dapače, nastavljaju se u ilegali što je daleko opasnije nego ako se obavljaju legalno, a s druge strane postavljaju pitanje slobode odabira.

  avatar

  31.01.2010. (15:00)    -   -   -   -  

 • semper_contra

  Pružanje seksualnih usluga (tzv prostitucija) i konzumiranje opijata (tzv drogiranje) treba legalizirati po određenim pravilima, kao što je to slučaj s pušenjem i alkoholom. O tome sam pisao već nekoliko komentara i postova pa se ne želim ponavljati.

  Te aktivnosti (sve četiri) ne mogu se spriječiti nikakvim zabranama ni kaznama, dapače one tada prelaze u ilegalu, krijumčarske vode, svodništvo, mafiju a što je daleko gore od legalizacije.

  avatar

  31.01.2010. (15:06)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...