Komentari

viviana7.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • bodymind00

    Mogu misliti kako je predivno kad vidiš tolike razlike na svom tijelu, to te motivira za dalje.
    Ne kužim zašto na mom tijelu se ne događa ništa mmmmm makar da se spusti jedna kila 71 71…ali neće ne jer kad u nedjelju stanem na vagu pokazat će 72.8 ili tako nešto. Mislim da moj organizam je jebeno spor i trebaju mjeseci i mjeseci takve prehrane da se nešto pokrene, a ja sam tako nestrpljiva uh.
    Drago mi je što si uporna i ti to doista jesi svaka čast ne odustaj. Kriza za krokićem traje par sekundi a ubiti to je sve u glavi. Veliki pozz :)

    avatar

    29.01.2010. (09:22)    -   -   -   -  

  • Vivianne

    @ body dear u pravu si,sve je u glavi...a kad me primi takva kriza popijem čašu vod eu najsporijim mogućim gutljajima..prođe me i želja i osjećaj gladi--
    Kod mene je suprotno,kile na vagi sporo klize dolje,ali promjene na tijelu se itekako vide.....

    avatar

    29.01.2010. (10:11)    -   -   -   -  

  • Klara

    Bravo za 37 min bicikla - vidiš da napreduješ,a s vremenom ćeš moći još više i više tj. duže:) Imam ti ja još puno, puno savjeta iz vlastitog iskustva - i što se prehrane tiće i naravno - treninga. Javila bih se ja tebi privatno jer ti stvarno želim pomoći, al ne vidim ovdje na blogu tvoj privatni mail. Najbrže ćeš skidat kolograme ako se baciš na integralnu rižu - samo kuhanu u vodi bez soli i ičeg drugog. Kad sam ja davno skidala kile - jela sam rižu i samo rižu kad god sam bila gladna - pa i u 22h. Suhala sam je i držala u hladnjaku pa je kasnije samo ubacila u toplu vodu da se nakratko ugrje,a nije mi smetala ni hladna i super mi je odgovaralo kad sam je takvu ubacila u zdjelicu i pomiješala s light jogurtom. Stvar je u tome da riža "navlači" vodu na sebe pa se ispočetka i brzo gube kile. Barem je kod mene bilo tako. Kod voća budi oprezna s bananama jer debljaju. Preporučam da bananu pojedeš kao zamjenu za obrok i to što zeleniju uz jogurt (meni paše uz veliku šalicu kave sa uno lihgt mlijeka i zasiti me te razbudi). Grožđe isto izbaci. Ostalo voće preporučam koliko god hoćeš i kad god jer se ne možeš udebljati od njega - eventulano ti se samo malo trenutno trbuh napuhne, al ujutro sve opet ok:)

    avatar

    29.01.2010. (13:39)    -   -   -   -  

  • Vivianne

    @Klara draga ako ikako imaš volje i vremena molila bih da napišeš još neki savjet na blog jer dobro će doći i drugima koji muku muče s kilama poput mene. Ja sve rado poslušam i prakticiram,puno pametnih savjeta sam dobila ovdje na blogu. Fala ti puno na javljanju i korisnim savjetima!!!!

    avatar

    29.01.2010. (22:45)    -   -   -   -  

  • Vivianne

    @Klara od voća za sad jedem SAMO jabuke,a ako uspijem omšavit tj doći do cilja pazit ću da ne jedem ovo voće kak si mi preporučila..P

    avatar

    29.01.2010. (22:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...