Komentari

tinolovka.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Bloger

    Svaka čast na hrabrosti i donjem postu. Poslah ti mail s popisom blogova koji su te prijavili adminu, pa ti vidi šta ćeš poduzeti.
    P.S. Ja sam se oglušio na njihove poruke i nisam htio sudjelovati u tome. Pozz

    avatar

    29.01.2010. (10:06)    -   -   -   -  

  • Tinolovka

    Bloger

    Ma ja to znam, nisi jedini, međutim nisu uspjeli, Tinolovka je danas daleko najbolji blog na ovom servisu koji meni trenutno služi kao poligon za vježbu, odnosno pripremu za portal koji kanim otvoriti...
    To što su neki nasilnici ili novinari koji " od 1997. prate rad Vlade " a da nitko za njih nije čuo na nekim listama Facebook zlostavljača, odnosno nekog urednika, to više govori o uredništvu i njihovj ljubavi prema pornografiji, prema opijatima, odnosno njihovoj opsjednutosti i mržnji prema Crkvi i svakome tko ima drugačije i drugo razmišljanje..

    Da je 1948. takvi bi bez problema ubijali, jer takvi demokratskog potencijala nemaju..No, kako svi putevi vode u Rim, tako putevi newseditora ( ja ću ga zvati službenim nickom ) vode prema Remetincu i na tom putu mu treba pripomoći...
    Nisu uspjeli utoliko što Tinolovka ne crpi posjete iz blog.hr servisa, već ponajprije izvana, kada se napravi analiza onda je jasno da je tek 15 posto posjeta Tinolovka crpila iz takozvana almost cool liste..

    Što ću poduzeti ? Tko to zna...Idemo dalje, samo pošteno...

    avatar

    29.01.2010. (12:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...