Komentari

viviana7.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • bodymind00

    20 dan wau kako dani brzo prolaze.
    Moj meni je sličan tvom samo s još nekim namirnicama kao napr. zdjelica crvenog radića s žlicom maslinovog ulja (domaćeg) i limunom, nema puno kcal osim ulja naravno ali makar je zdravo. Trebala bih obavezno obogatiti svoj meni nekim juhicama kao što radi blonde bitch, ona mi ima super zdrav jelovnik. I super mi je stvar započet dan s tanjurom povrtne juhe.
    Veliki pozz :) i još jednom svaka čast na samokontroli u tako dugom periodu :) Tako si i prije radila ili ti je ovo prvi put da se tako hraniš?

    avatar

    28.01.2010. (08:41)    -   -   -   -  

  • Klara

    Ej pozdrav ! Čitam tvoj blog i pratm te redovito pa sam se odlučila javiti. Mislim da ti je prehrana za mršavljenje super - jako malo jedeš - bravo ! Što se pak vježbanja tiće - 25 min na sobnom biciklu je definitvno premalo. Zašto ? Zato jer se tek nakon pola sata u tijelu počne nešto događati tj. počinje djelovanje na topljenje masnoća.... Iato tako - 1 h vožnje sobnog bicikla (ne presporim tempom) troši oko 500 kcal - više ili manje ovisno o brzini vožnje. Nemj misliti da sad tu pametujem, nego ti samo hoću pomoći budući da već 10 godina imam poremećaj prehrane (da - imam anoreksični mozak :-) ), a isto tako i tako dugo se bavim vježbanjem, trčanjem, fitnessom svaki, baš svaki dan i to jaaaako puno kako bi zadržala donekle kontrolu. I to mi uspijeva uz minimalno hrane i puno treninga. Naravno - potoje trenutci kada utrpam u sebe svakakve gluposti od hrane, ali tada pojačam trening i sljedeći dan sam samo na voću i tekućini. E sad - mnogi bi rekli - da ja ne trebam brinuti o kilama jer super izgledam. Inače, visoka sam 162 i imam 48 kg. (no, nije to bilo tako prije 10 godna), ali kao što sam već rekla- moj anoreksični mozak mi e dozvoljava takav stav i ja bih stalno još manje i još manje kila i nikad nisam zadovoljna. Znam da ću uvijek tako razmišljati jer drugačije ni ne znam živjeti... Budi mi uporna u svojem cilju:)

    avatar

    28.01.2010. (08:49)    -   -   -   -  

  • con

    imaš upornost ...

    avatar

    28.01.2010. (13:35)    -   -   -   -  

  • Blondica

    ajde super dan, sve bolje i bolje !!!
    nije bitno kako drugi jedu, bitno je da ti jedeš ono što ti odgovara ;)
    sretno i dalje :D kiss :*

    avatar

    28.01.2010. (17:07)    -   -   -   -  

  • Skinny. Thin. Bones

    ma najbolje je izznojit se ko kreten, nema boljeg osjećaja kad znaš da si potrošila sve što si pojela taj dan :D samo eto, mene jebe glavobolja cijeli dan upravo od tog pretjeranog vježbanja (bar mislim da je zbog toga).
    ni ja se ne mogu natjerat da jedem zdravo, svaka čast onima koje uspijevaju..

    kisses

    avatar

    28.01.2010. (21:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...