Komentari

ap-placenici.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Ryuk

    Bilo je super,bijelo odijelo čini čuda :) pozz iz Petrinje,i nadam se da se vidimo koji put i na našem terenu.

    avatar

    25.01.2010. (08:52)    -   -   -   -  

  • aspirant

    Gospodo plaćenici,
    Dosadašnjim uvidom u cro-airsoft scenu zaključujem kako ste jedan od najaktivnijih timova na domaćoj sceni. Zato u narednim danima slijedi moje javljanje vašem časniku za vezu.
    A.

    avatar

    26.01.2010. (08:26)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    @Ryuk na žalost baš ovaj put nisam ponio bijelo (zbog komplikacija s prijevozom), ali sljedeći put sigurno neću ponoviti tu grešku. Kamuflaža odnosno odabir prave prikrivne kombinacije u realnim uvjetima tj. na terenu znači razliku između života i smrti. Upravo to je razlog našeg nefuranja na neki loadout. A što se tiče uzvrata, plaćenici su za to uvijek spremni ;)

    @A. rezultati govore dovoljno. Dok većina spava zimski san, mi odrađujemo ;)

    avatar

    26.01.2010. (12:53)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    kad stane biti 'stani-pani' nitko ne gleda kakvi su vremenski uvjeti jer svi ratovi koji su do sada bili nisu pitali za godišnje doba te kad je najbolje vrijeme za biti ubijen, plaćenicima je očito daleko važnije da odaberu gdje i kad će biti ubijeni te koliko štete zadati kad već znaju da se u nekom datom trenutku to mora desiti ...

    palac gore u svakom slučaju dečkima makar će se mene još načekati jer još mnogo toga u meni je živo a za sada jednostavno želim zaboraviti ;)

    avatar

    27.01.2010. (12:52)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    @Daže nemoj mi se sad izvlačit na te ptsp-spike ;))) Na ovo naše trebaš gledati kao na "radnu terapiju". Osim što boraviš na čistom zraku i krećeš se, ostale blagodati su izbacivanje stresa koji se nakupi preko tjedna, a stari borci (poput tebe) osim što se obračunavaju sa avetima iz prošlosti, imaju priliku izvršiti i transfer znanja/iskustva na mlađe. Koliko to znači u današnjim uvjetima ukidanja služenja VO bolje da ne spominjem...

    avatar

    27.01.2010. (14:14)    -   -   -   -  

  • Ryuk

    Da sam ponesao bijelo krzno bilo bi mi pametnije,inace sad nebi imao temperaturu 37.6 lol, cekamo toplije vrijeme :D

    avatar

    28.01.2010. (11:08)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    @Ryuk čuo sam da vas se dosta porazbolijevalo nakon zadnjeg treninga. Šta'š kad ga plaćenici vole odrađivati u ekstremnim uvjetima ;))) No ovaj vikend najavljuju -10, pa ćemo se i mi malo primiriti. Ne zbog bojazni za zdravlje, nego u strahu za tehniku tj. replike. Da zbog naše gluposti ne zarađuju dileri ;)

    avatar

    28.01.2010. (13:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...