Komentari

crniblogkomunizma.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • Slobodna Republika Hrvatska

    Ovdje http://www.hsp1861.hr/vijesti4/031216dp.htm piše o Franjinoj peticiji protiv Stepinca.
    Postoji li povijesni izvor za navedenu peticiju?
    Partizanovo dostignuće je i tzv. Republika Srpska.

    avatar

    23.01.2010. (13:39)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Slobodna Republika Hrvatska

    Lijep pozdrav! Vjerujem da postoji povijesni izvor inače ne bi u Hrvatsom pravu bilo objavljeno; ne znam napamet, mora se raspitat pa ću javit. Poz!

    avatar

    23.01.2010. (20:06)    -   -   -   -  

  • Para(ne)normalan!

    Što da ti napišem, balkanska farsa se nastavlja.....?!
    Pozdrav!

    avatar

    25.01.2010. (09:12)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @SATNIK

    Pozdrav satniče! Slažem se, samo što taj Ikarusov let traje malo predugo ali što ćemo, valjda se vosak mora potpuno otopit pa da veliku Srbiju vide iz Niša.

    A Mesić, kakakv Mesić, još 3 tjedna i alsa la vista baby :-)

    avatar

    28.01.2010. (23:29)    -   -   -   -  

  • Antifalive

    Dosta se blogera okreće znanstvenoj fantastici u zadnje vrijeme, pa tako i tvoj blog postaje SF(science fiction) blog. Vidim nikako da očerupate srpskog orla, iako se trudite svim silama, a to je zato što je u pitanju stara orlušina tvrdih kostiju i jakog skamenjenog perija. Razbacujete se iracionalnim fantazijama o beogradskom pašaluku i Srbiji koja se čitava vidi iz Niša, ali time samo otkrivate vaše izopačene mrziteljske mentalne sklopove. Realnost je puno drugačija nego što umišljate. Republika Srpska je srpska Sparta sa 1 500 000 svojih građana koje vi ne možete preskočiti, pa isključivati struju Banjaluci ili se sladiti novim traktorijadama. Jednostavno nije realno, a znamo i kako završi onaj koji bi čerupao tuđu imovinu. Dobije po prstima. Tako vam je to. Kada bi Hrvatska kao potpisnica dejtonskog sporazuma blokirala koridor, tada bi Srbija druga potpisnica istog tog sporazuma odblokirala taj koridor, prema tome džaba se sladite i lovite u mutnom. Nisam siguran ni da bi poslije tuđmanovih ratnih avantura u Bosni došlo do združivanja hrvatsko-bošnjačkih vojnih snaga, ali sam siguran da bi dobar dio bosanskih Hrvata bio upravo na dodikovoj strani zbog strašnog poturičkog zuluma koji bosanski Hrvati trpe i dan danas zbog izdaje Zagreba i ostavljanja na milost i nemilost islamistima. Ima par krasnih stihova koje vi ne bi voljeli čuti, ali oni najbolje oslikavaju realnost, a glase:

    "Stan'te paše i ustaše ne dirajte to je naše...
    Lijepa je ko ikona, lijepa je ko slika, to je SRPSKA REPUBLIKA..."

    Laku noć i manje fantazija, hvatajte se nečega konstrutivnog za opće dobro svih nas, a ne tu sanjariti zlehude snove po blogovima...

    MIR sa vama...

    avatar

    30.01.2010. (23:23)    -   -   -   -  

  • hsp1861

    @United Frequencies Republika Srpska će proći gore nego Republika Srpska Krajina. Pozdrav s Kosova.

    avatar

    31.01.2010. (02:45)    -   -   -   -  

  • Antifalive

    @hsp1861
    Manje albanskog konjaka skenderbega pij, izaziva teške halucinacije ako se pretjera...

    avatar

    31.01.2010. (03:22)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @United Frequencies

    Kako to da ne pišeš po Vuku (junajted frekvensis)?

    Ali lijepo od Tebe što se držiš hrvatskog pravopisa jer ipak se nalazimo na portalu koji sjedište ima u hrvatskoj državi, a tu je službeni jezik hrvatski jezik:-)

    Što si se napalio na Srbiju od Ništa do Užica? Ti si stanovnik Srbije, Bosne i Hercegovine ili Republike Hrvatske? Koliko znam, hrvatski si državljanin i živiš u Republici Hrvatskoj, jer si sam to rekao da si pripadnik srpske nacionalne manjine u Hrvatskoj, ali nekako ne zastupaš hrvatske nacionalne interese nego braniš velikosrpske, što je čudno u najmanju ruku, jer to meni znači da si još uvijek hipnotitziran svetosavskom mitomanijom i velikosprskom zločinačkom ideologijom! Daj počni pozitivno razmišljat, okani se crnih misli, čovječe!

    Kakav srpski orao, to je očerupana kokoš koja je od hrvatskog pijetla dobila pouku kako se ima ponašat u kokošinjcu, ali očito treba više pouka, tvrdoglava neka kokoš;-))

    Takozvana "Republika Srpska" je nastala na genocidu, etničkom čišćenju i srpskoj agresiji, dakle, osvajanjem u trenutku kada Hrvati nisu imali oružja, tako da je lako biti se junačiti u takvim okolnostima, ali čim su Hrvati ojačali, general Gotovina je okupiranoj Banjaluci isključio struju, a dok bi vojska Srbije uspjela uopće doć do koridora, traktori i traktoristi bi već bili istočno od Drine.
    Znaš kako se kaže: Oteto - prokleto! Tako su i četnici prokleti.

    Ne znam jesi li opet ustao na krivu nogu ali ne znam zašto si se obruššio na moj blog? Jesam li rekao neku povijesnu neistinu možda ili uvrijedio Srbe? Srbi moraju se naučiti toleranciji da i drugi nešto smiju reći, a ne samo oni! Ja sam za harmoniju u različitosti, i za to da "đeneral" junačina Mladić konačno završi u pritvoru haaškog suda u Scheveningenu, da odgovori na par pitanja u svezi Srebrenice i Kijeva.

    @Dobra fotka:-) koliko se sjećam, ovaj četnik na fotografiji koji drži slike suradnika fašista Draže Mihailovića, i boljševika Josipa Broza Tita se nasmiješio na takozvanoj proslavi dana antifašizma 22.6.2008. godine u Brezovici kod Siska. To je taj poznati jugoslavenski "antifašizam" pod kokardom, hahaha

    avatar

    31.01.2010. (10:25)    -   -   -   -  

  • realist

    To je taj poznati jugoslavenski "antifašizam" pod kokardom,

    E, ovo je vrijedilo vidjeti. Napokon maske padaju!

    avatar

    31.01.2010. (11:58)    -   -   -   -  

  • Antifalive

    Naravno da vrijeđaš svojom retorikom svakog Srbina, ali nema veze...
    Moramo da obnovimo gradivo, a vi "pucajte, a ja i dalje držim čas."
    Satnik se bavi manipulacijom i klasičnim latinskim podmetanjem. Ja bi mogao sada nakeljiti sliku druga Tita kako se liže u Vatikanu sa Papom i proglasiti ga Ustašom, ali neću jer mi je to ispod časti. Ovaj gore na slici je ili Četnik ili provokator, ali antifašist nije. Moguće je da je od onih tikvi bez korjena koji su prelazili iz Četnika u Partizane i tako spašavali žive glave, ali toga je bilo i na hrvatskoj strani. Čitava slavonska partizanska brigada je bila sastavljena od preobraćenih Ustaša koji su postali antifašisti da bi izbjegli ruku pravde. Dakle, toga je bilo, ali to ne mjenja činjenicu da je upravo Tito strijeljao Dražu i raskupusao Četnike i Ustaše koji su ponekada združenim snagama ubijali Partizane i spaljivali antifašistička sela. Jebe mi se za Srbiju od koje nikada ništa dobio nisam, ali kada čujem da bi trebao zastupati "hrvatske nacionalne interese", e tada dobijem ospice. Hrvatski nac. interesi su bili poslije prvog svijetskog rata savez sa pobjedničkom Srbijom da bi dobili državu, pa u drugom svjetskom ratu genocid i smanjivanje broja Srba u NDH sa 30% na 12%, a u pičvajzu devedesetih traktorijade i dovršenje paklenog pavlićevog plana na liniji Tuđman-Šušak i svođenje Srba na bijednih 4% u HR. Toliko o "mojim hrvatskim interesima".
    I otac nove samostalne HR. sveti Franjo Tuđman vam je bio titov general i veliki antifašist, pa se poslije okrenuo za 180 stepeni i napravio etnički čistu Hrvatsku. Prema tome ove vaše sličice ne znače ništa. NOB, antifašizam i Tito su jedno, a vaše priče su drugo.
    Ja koliko vidim vi vršite agresiju na RS, a vas nitko ne dira. Prema tome zna se tko će biti kriv ako dođe do sukoba u Bosni. Bolje mir, jer tamo ipak živi 1 500 000 ljudi koje je bolje ostaviti na miru nego im rušiti domovnu. To je moje mišljenje i ne uzdajte se previše u islamiste i Šiptare, jer će doći vrijeme kada ćemo kao Slaveni i kršćani stati rame uz rame protiv islamista, ali nas ni to neće spasiti kad oni udare. Ja se uzdam u EU i demokraciju, a vi niste nikakvi demokrate. Dali ste vi uopće Slaveni ili niste ni to?
    P.S.
    Ne igrajte se sa istokom. Jednostavno ih ostavite na miru, jer su oni malo na svoj ćošak, ali trenutno ne diraju nikoga. Prema tome MIR, nikakve traktorijade i čerupanja ne dolaze u obzir. Neka se protjerani narod vrati u Bosnu na svoja ognjišta, a nove pizdarije ne trebaju nikome.

    [/IMG]
    Živjeće moj narod i poslije Ustaša, jer i Bog je Srbin nebesa su naša...

    avatar

    31.01.2010. (17:16)    -   -   -   -  

  • Antifalive

    Uostalom ja sam za najbolje riješenje i za trajni MIR. Zato stojim na dodikovoj liniji i mislim da je čovjek u pravu. Jedini je imao muda reći da ovakva situacija u Bosni ne valja i da bosanski Hrvati trebaju pripojiti Hrvatskoj one općine gdje su većina. Široki Brijeg i ostalo, a Srbi Srbiji one općine gdje su oni većina, a jadni muslići neka naprave svoju džamahiriju kako god hoće tamo oko Sarajeva gdje su oni većina. Mislim da bi to bilo najbolje riješenje za sve, a ovako nitko tamo ne voli svoju domovinu BiH sa centrom u Sarajevu. Dobili bi svi svoju državu, dobio bi se trajni mir i velika Hrvatska i velika Srbija, a vuk sit i ovce na broju. Gdje ćeš bolje...

    avatar

    31.01.2010. (17:49)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @United Frequencies

    Koliko znam, u privremenom srpsokm entitetu u Bosni i Hercegovini, u tzv "Republici Srpskoj" živi trentuno 800.000 Srba, a toliko je Hrvata živjelo u BiH 1991. godine.

    Dodik je dobio jasnu poruku - ako bude referendum u tzv. "RS" o otcjepljenju od BiH, HV siječe koridor, pa neka se Dodik igra mačem, jer tko se mača laća od mača i pogiba!

    Koliko ja znam, Srbi nisu nigdje većina u BiH, jer vrijedi popis stanovništva prije velikosprskog etničkog čišćenja i genocida, dakle, popis iz 1991. godine, i referendum o nezavisnosti Republike BiH iz 1992. na kojemu je većina, ponavljam, VEĆINA, odlučila BiH odcijepiti od SFR Jugoslavije i od Srbije, prema tome, nemogu Srbi odnijeti Bosnu u Srbiju jer ju na opankama nisu ni donijeli, kako reče Mesić.

    Partizani i četnici su, ako nas pamćenje služi dobro, potpisali 1941 nekakav sporazum o vojno-političkoj suradnji, u Srbiji (potpisnik je bio Koča Popović u Titovo ime), a u Bosni na teritoriju N.D.H. su partizani također sa četnicima potpisali pismeni sporazum (potpisao Rodoljub Čolaković u Titovo ime), i zajedno su išli u akcije etničkog čišćenja, prema tome ona fotografija gore prikazuje realno stanje u WWII, crvena zvijezda petokraka, bošljevička, i velikosrpska kokarda protiv hrvatskog grba! Inače, nisu nikakve domobranske ili ustaške postrojbe prelazile u partizane, ali obranto je bio slučaj za vrijeme rata, dok su četnici masovno prelazili u partizane 1944., tako da se broj koljača u Jugoslavenskoj armiji maršala Tita uvećao za nekoliko puta, iako je i do tada bilo podosta mrzitelja Hrvatske, pa i među nekim zaluđenim Hrvatima koji su umjesto vjere u Boga prihvatili Marxove teze, umjesto križa, petokraku, umjesto poštenja, lopovluk itd.

    Broj Srba u Hrvatskoj je smanjio Slobodan Milošević, a ne Franjo Tuđman.

    Nebesa su vaša, nebeska Srbija - pa rekao sam ja da si ti hipnotiziran velikosrpskom ideologijom i svetosavskom mitomanijom, smao su ti crne misle u mislima, daj se malo razvedri!

    avatar

    31.01.2010. (21:28)    -   -   -   -  

  • Zd

    Odličan članak u Hrvatskom pravu. Pozdrav CBK i tvojim komentatorima.
    Bog i Hrvati

    avatar

    01.02.2010. (17:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...