Komentari

07morsky08.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • fulvus

    stara moja, mi zajedno sjedimo u zadnjoj klupi, ali će nam djeca zato biti doktori nauka. ne treba se stidjeti dvojki, i to su prolazne ocjene. ae. meni moji kažu da genetika nije sve, jer kako objasniti drugačije njihovu genijalnost?:)

    avatar

    25.01.2010. (11:47)    -   -   -   -  

  • Lancer Honey

    Moja mater kaže da je svako od nas 5 tribala upisat drugi fakultet kakvi smo karakteri i da jel moguće da od istih majke i ćaće ispadne 5 tolikih razlika. A ko će ga znat kakve su to škole. Ja sam jedino naučila da me na to apsolutno nitko ne može pripremit, a i znan da je tako. A vidin oko sebe hrpu tih ''super'' roditelja sa ''cool'' odgojnim metodama, pa im ja dovozin dicu doma u rane jutarnje sate držeći im prije toga glave iznad školjke. Drži tu svoju dvojku, meni se čini da je to puno više.

    avatar

    25.01.2010. (12:06)    -   -   -   -  

  • levant

    nnnda.
    sjedni pet.

    avatar

    26.01.2010. (12:38)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Krcato sušilo dičje robice - super slika. :-))
    Ja ne razumin čime se ti opterećuješ? I zašto se uopće opterećuješ?
    Nisan te doživila ka osobu koja ima komplekse u odnosu na neke druge ljude, a pogotovo ne po pitanju dice.

    avatar

    26.01.2010. (12:59)    -   -   -   -  

  • file

    @fulvus - ma u zadnjoj klupi je najbolja zajebancija, to se zna. Prvu klupu rado prepuštam pametnjakovićima, nek štrebaju. Mi ćemo živit.:-))
    @Lancer Honey - e to, to, ovi o kojima govorin, njihova dica ne rigaju, ne piju, ne čine pizdarije... to samo tuđa dica rade. Njihova ne - jer oni to prespavaju: :-))
    @levant - juhuuu, petica. :-))
    @gustirna - evo jedno pojašnjenje, jer nisan baš pogodila pravi način za reć šta mislin. Ja ti se uopće ne opterećujen, ali ni ne precjenjujen utjecaj nas roditelja na "odgojenost" naše dice. Neman uopće komplekse, i čini mi se da s mojon dicon "činin pravu stvar", reka bi Gibo. Nego mi digle tlak neke primjedbe nekih pametnjakovića, koji vide samo tuđe "promašaje", kojima su sva druga dica i mladi neodgojeni i huligani, sodoma i gomora. Iako nije išlo mene i moju dicu, osjetljiva san na lakonske paušalne ocjene sve dice i razloga zašto je nešto pošlo krivo.- :-))

    avatar

    26.01.2010. (13:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...