Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • ZlicaOdOpaka

    Hladnije nego na Glavnom je ispod sata na Trgu, dok čekaš :-)).
    Znaš, svima nam je teže uskočiti u neke kolotečine ili već kaj. Blagdani, previše jića i pića, premalo kretanja, previše trošenja, ne kila i kalorija, nego love :-)).
    I sad, preko noći trebamo opet isto. A vani zimaaaaaaaaaaa :-)).

    avatar

    21.01.2010. (22:49)    -   -   -   -  

  • twolostsouls

    A Medo ti kao da uporno tražiš to dno na koje želiš pasti... ili čekaš dok ne dođeš do njega... Koliko god da je teško počni plivati suprotno gravitacije inače češ ono što ti trebaju biti najbolje godine u životu pretvoriti u ono što su sad... Vrijeme ide... pa valjda si pročitao moju umotvorinu... Znaš na šta mislim... Ja vjerujem da sve ono što želiš u životu, ako to dovoljno jako želiš možeš ostvariti... ako se ono ne ostvaruje (ne može odmah, dug je to put) onda to ne želiš dovoljno jako. Pod time mislim da tvoja želja treba biti jača od tebe, odnosno da si sposoban promijeniti svoj život u tom pogledu da polako počneš napredovati prema svom cilju ma koliko trnovit i čudnovat tvoj put bio. Ako život uvijek nađe načina, možeš i ti... Znam da si u svojim mislima najsigurniji ,a pogotovo se i najlakše vraćati u svoju krletku... Valjda je najteže prihvatiti činjenicu da tvoja misao ne može ama baš ništa... i da na kraju sve ipak moraš sam... Počni, što god, promijeni svoju rutinu jer te upravo ona strpala tu... Nađi novu naviku koja ti se čini neobična i zanimljiva... Stvarno ne znam. Voljela bi da ti mogu dati savjet koji češ poslušati ili koji će ti pomoći, ali ti si ti i najbolje znaš što ti treba, samo razmisli malo o tome... Ne kažem da trebaš izlaziti, ne kažem da trebaš piti, ne kažem da trebaš raditi išta što ne želiš ili ne smatraš dijelom sebe... Ali postoji tisuću načina kojih možda nisi ni svijesan... Zapravo sve o čemu pričaš samo je stanje tvoga uma... Ništa drugo... Sve komplekse koje smo si izmislili i pripisali proizašli su iz našeg mozgića, izmišljene iz neke neobjašnjive potrebe... Ne držim se ni ja svih tih svojih mudrovanja, ali u trenucima kada sam prisebna znam da samo trebam prihvatiti situaciju her druge opcije nema i s nekim stvarima se ne opterečivati jer ih ne mogu promijeniti... Mogu samo promijeniti svoje ono unutar glave... Kužiš?

    avatar

    22.01.2010. (20:22)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Blah hladno je čim izađeš iz grijanog prostora. Ja sam se danas smrzla dok sam hodnikom išla iz ugrijane knjižnice u prizemlju do prvog kata na ženski wc. Tresla sam se kad sam se vratila u knjižnicu. Horor. Anyway ja isto moram naći radni elan negdje, jer oni se ispiti neće položit sami od sebe. Avaj...

    avatar

    22.01.2010. (21:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...