Komentari

mk-uskopljanke.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Mažoretkinje Široki

    Soper, nije tako strašno ... :-))) još se i dalje smijem swemu ...

    avatar

    21.01.2010. (00:05)    -   -   -   -  

  • mk USKOPLJANKE

    vidiš da sam bila razumna, ipak sam one naše slike ostavila samo za nas i našu arhivu, donesem vam ih na sljedećem sastanku :)))

    avatar

    21.01.2010. (11:38)    -   -   -   -  

  • ...PULSKE MAZORETKINJE...

    Baš me zanima koje bi bile te osobe koje bi te htijele ubiti hm hm hm, ma cimerice moje lude :)) znam da ću još dugo dugo pamtiti ovo iskustvo i smijati se našim ludostima. slažem se da su slikice sasvim pristojne s obzirom kakve su mogle biti. velika pusa svim curama iz uskoplja a najveća mojoj mimozici :)) p.s. ma nisu sve petice promaknula mi je koja četvorka pa ću morati to na slijedećem roku popravljati ipak ne mogu dopustiti da marija bude bolje od mene hi hi.

    avatar

    21.01.2010. (12:10)    -   -   -   -  

  • Mažoretkinje Široki

    Hm Jelena, nećeš biti bolja od mene, ja imam swe 5. na sljedećem ću i ja da poprawim jednu 4., i bit ću bolja od tebe !
    LAlalalalalaallaalalallaallala

    ;-) Mislit će netko da smo ozbiljni

    avatar

    21.01.2010. (13:58)    -   -   -   -  

  • mk USKOPLJANKE

    mare draga, ti se ne javljaj dok ne položiš plesove....hahhahahahahhahaha....

    pusa vam i vidimo se, nadam se brzo :)))

    avatar

    21.01.2010. (15:59)    -   -   -   -  

  • Mažoretkinje Široki

    Ja imam 5 iz plesowa kao i iz swega ostalog :-)) hehehehe, lalalalaalalalalalalallalala

    avatar

    21.01.2010. (16:36)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Uprava trenerske škole se zgraza nad ovakvim fotografijama, pisanju i komentarima. Zustro odbacujemo sve insinucaije da se u skoli moglo zabavljati, jer njena svha to nije. Naostrije osudjujemo ovako nemoralno pisanje i komentiranje, a fotografije smatramo krajnje neozbiljnim. Vidljivo je da polaznice nisu dosle na skolovanje radi ucenja nego samo radi zabave i provoda. Kako je posao uprave skole zagorciti zivot svakom polazniku smatramo da ovaj primjer to ne pokazuje i time ga moramo iskorjeniti kako se u buducnosti ne bi ponovili ovakvi ispadi dokolice, zabave i raspustenosti. Uprava ce razmotriti i nosenje kuta u skoli, kao i sankcije poput sibanja dlanova, te klecanja na kukuruzu za sve one koji ce se pokusati zabaljati.

    Uprava je pokrenula stegovni postupak za izbacivanje iz skola svih polaznica koje su sudjelovale u raspravi ili su vidjene na fotografijama. Uprava izrazava svoje zaljenje sto za ovako ekstremne preksritelje ne postoje ozbiljnije kazne, poput kazne dugotrajnog zatvora ili smrtne kazne. Uprava sa zabrinutoscu razmislja kakav primjer svojim mazoretkinjama daju ovakve potencijalne trenerice.

    Alen Scuric IDCS
    Ravnatelj Temeljne skole za trenere mazoretkinja

    avatar

    25.01.2010. (16:18)    -   -   -   -  

  • mk USKOPLJANKE

    a ovo kao neko ozbiljan..., ok, čim se maknu slike sa ostalih blogova, mičem i ja svoje...hehehhehe....daaaaaaaaa.....alene alene, uspjelo ti je, u početku dok sam onako letimično preletila ovaj komentar...stalo mi je srce u grlu..eto samo da znaš postigao si što si htio :)

    avatar

    25.01.2010. (20:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...