Komentari

sempercontra.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • izvorni život

    Ja osobno uživam svaki put kad neki malverzant izađe na vidjelo. Oni j---bu ljude u zdrav mozak i izigravaju ne-znam-koje-veličine, a s kojim pokrićem. Velika pamet? Sumnjam. Neka samo isplivavaju i dalje. Danas bih npr. bio vrlo zadovoljan ako i velika, pretpotentna Hlo odleprša sa svog trona. Nije da sam zloban, ali čovjeka veseli. :)))

    avatar

    19.01.2010. (14:44)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    Eto, Hlo je smjenjena, kako prenose portali. Nek ide samo što dalje od novinarstva. Možda da se uhvati heklanja ili tako nečeg, samo da se ne mora slušati njene histerizirane nebuloze.

    avatar

    19.01.2010. (14:53)    -   -   -   -  

  • Neverin

    ne znam što da mislim o ovome, toliko je apsurdno da se mora vjerovati (da parafraziram Tertuliana) da se dešava u Hrvatskoj

    avatar

    19.01.2010. (15:06)    -   -   -   -  

  • Para(ne)normalan!

    Preko 90% tzv. hrvatskih menađera koje u nekim normalnim državama nazivaju njihovim pravim imenom može u Rementinec.
    Osobno sam vidio i osjetio njihov rad kao i njihovu stručnost!
    Naš sindikalist je čak prijavio našeg vrlog menađera pa je na kraju on išao na sud, što reći, toliko o hrvatskom pravosuđu, ako se tako može nazvati!
    Pozdrav!

    avatar

    19.01.2010. (15:49)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @para
    Tko, sindikalist ili gazda? :-))

    avatar

    19.01.2010. (18:56)    -   -   -   -  

  • toluen

    Čujem da je u tijeku osnivanje Remetinečke poslovne škole jer se skupilo dosta sveučilišnih profesora i managera specijalista sa velikim međunarodnim iskustvom u praksi koji će svoj posao obavljati isključivo uz nakandu za hranu i smještaj odnosno o trošku poreznih obveznika.

    A odmah zatim vjerojatno slijedi i Remetinečka politička škola

    Mogao bi na konačno grad Zagreb postati prepoznat po kao snažan centar za edukaciju ljudi koji će biti sposobni nostiti se sa kompleksnim idejama stvaranja djelotvornog NWO-o modela svijetskog managmenta kojima uvijek nedostaje sposobnih kardova da se uhvate u koštac sa problemima sve učestalijeg buđenja svijesti kod vrste homo sapiens domesticus koje se sve više počinje otimati kontroli unatoč svim iluzijama kojim nas bogato opskrbljuju

    :-)

    avatar

    19.01.2010. (20:50)    -   -   -   -  

  • Gordy

    Opet, sam sustav u kojemu je bitna iskljucivo zarada (nebitno da li trpas u svoj dzep, ili koristis za prosirenje biznisa), je nehuman i kriminalan (od razvaljivanja ljudskih odnosa i kvalitete zivota, do unistavanja prirode), tako da menadzer mora biti bezosjecajni pohlepni lik, po definiciji.
    Imamo priliku vidjeti hrpu likova sa spice americke politike, ciji rezultati poslovanja rezultiraju patnjama i smrcu milijuna ljudi, pa ih se smatra pozitivnima.
    Kod nas je to vise slavenizirano, bez rukavica, zacinjeno bahatoscu bez prikrivanja stvarnih motiva.
    Inace, simbol kravate znaci - dio si uniformiranog drustva i moras se drzati pravila, ukoliko izdas principe, onda se kravata okrece na drugu stranu. i - vjesamo te!
    :-)

    avatar

    20.01.2010. (07:54)    -   -   -   -  

  • Para(ne)normalan!

    @semper, ovo je Hrvatska, zemlja pravde, što misliš tko je imao problema?
    Naravno, sindikalist!
    Istražni postupak je bio loš i nisu utvrdili nepravilnosti, naravno nitko tko je znao ili vidio transakcije nije htio svjedočiti u strahu za radno mjesto.
    Ja sam samo čuo glasine, ali nisam imao dokaza.
    Nemam više o tome ni volje pisati!
    TERRIBILIS EST LOCUS ISTE!

    Pozdrav!

    avatar

    20.01.2010. (18:11)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @toulen
    Vidi, vidi, pa ti imaš i humornu notu :-)!
    @gordy
    Ovaj puta si potpuno u pravu. Sjećam se da sam u jednoj knjizi o pomorskim bitkama na Sredozemlju pročitao da je francuski ambasador rekao talijanskom ministru vanjskih poslova nakon što je ovaj objavio rat Francuskoj: "Zabili ste nam nož u leđa, ali Vam zahvaljujem što ste pri tome upotrijebili baršunaste rukavice!"
    @para
    To je bilo retoričko pitanje. Uopće nisam sumnjao tko je dobio "nogu".

    avatar

    20.01.2010. (21:14)    -   -   -   -  

  • toluen

    @semper - kažu da je humor zadnja crta odbrane prije nego čovjek poludi pred stanjem u kojem se nalazi. A što se tiče note ima njih samo od ovog gigantskog crnohumornog vica u kojem živimo sve izgledaju ozbiljnije nego što bi trebalo

    :-)

    avatar

    20.01.2010. (23:23)    -   -   -   -  

  • Boris

    @Sima - Prije kratkog vremena ušao sam u blogosferu i nije mi žao što nisam ranije . Vidim da se previše "pretresa slama i šilji zob". Malo je pravih ( toluen,cat. ). Oni koji nas ugnjetavaju, kad čitaju ovo čime se bavimo, mogu nam se samo smijati, i promatrati, kako ostajemo i dalje dobar materijal za šišanje. A mogle bi se iskoristi ogromne mogućnosti. Što više čitam , sve mi se više čini, da mi svi skupa ovdje pokušavamo rješavati svoje vlastite frustracije.

    Upozorio bih vas na jednu maksimu, koja kaže odprilike ovako: "Nije važno znati mnogo stvari, nego je važno znati mnogo o jednoj". Ja vjerujem da je tvorac ove maksime mislio na život. Onaj koji najviše zna o životu taj je najbolji.

    Ne želim vam pametovati, želim vam samo prenjeti vlastito iskustvo.Nemam nikakvim preddispozicija izvrsnosti ( bio sam čak ispodprosječan učenik, dupav u matematici, jezicima, memorija ispodprosječna, i da ne nabraja ). Ali vam želim savjetovati jedno pravilo: Nije važno koliko knjiga čitate, nego koje knjige čitate ( izbor ). Nije važno ni koju knjigu čitate, važno je kako čitate. Nije važno ni kako čitate, važno je kako primjenjujete u život to što čitate. Kada osjetite da je knjiga dobra, ona mora postati priručnik, a ne beletristika. Dobro je rekao netko od vas ( mislim toluen ), da u školama sve nas uče, ali najmanje, kako čemo živjeti ( školu života ). dakle, škola primarno nije obrazovanje, nego odgoj. Mi smo školovani da budemo klonovi ( objekti, a ne subjekti ).

    Sada nam je najpotrebnija škola kako napraviti "slalom" kroz život.

    avatar

    21.01.2010. (13:49)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Gledam, slušam i čitam. Vojkoviću sapunaju dasku po kojoj bi trebao otklizati u Remetinec, a još se nije posušila tinta na članku Dežulovića :-)!

    avatar

    26.01.2010. (10:34)    -   -   -   -  

  • guska u magli

    Guštala sam u ovom blogu... kod nas je postalo normalno sve ono što je nenormalno i iskrivljeno do besvijesti.
    Ja stalno ponavljam da bi sve one koji su na bilo kojoj razini vlasti trebalo bez odlaganja potrpati u zatvore ili ludnicu - a onda puštati samo one kojima se dokaže da nisu "umočili".
    I šta mislite koliko bi ih izišlo van ??? Heheee...HDZ-ove lopine
    Pa opet se pitam :"A šta ovaj budalasti narod radi , pase travu...kad im ove vucibatine uvijek uspijevaju prodati rog za svijeću"?

    avatar

    26.01.2010. (19:05)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @guska
    Potrpati u zatvore ili ludnicu? Taman posla, pa da onda traže "ljudska prava" žale se na smještaj i hranu. I da mi to još sve plaćamo našim porezima. Njima trebaju negve (okovi) oko nogu, pijuk i lopata u ruke, kilogram kruha i litra vode na dan pa na "bauštelu". I dok traju, traju.

    Narod pase travu! Tu se slažemo! Jedino što oni malo pametniji pasu podalje od cesta gdje je trava svježija! I zbog toga su sretni i ponosni što su zajebali one što pasu uz cestu!

    avatar

    27.01.2010. (14:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...