kak mi je dobro sjeo ovaj post :))))). uzivancija, bas ti hvala sto si ovo podijelila na blogu. i slazem se sa zadnjom recenicom. a foie gras.....mmmmmmmmmmm, jednu od najboljih je napravio moj sogor i poklonio nam za bozic. zaboravila sam ga molit recept, idem odmah :))))
19.01.2010. (11:05)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kako dobro! Cijeli jedan svijet, "pročitan" kroz jelovnike....Jako mi se sviđaju; a i Tvoje paske i objašnjenja - bila sam dirnuta Indirom; zabavljena Kennedy-jevima .))))..... Folie gras - njami, njami, njami.... Još se sjećam svog boravka u Parizu, a nisam zaboravila ni na finuuuu hranicu, koju sam kušala....Da tako jedam svaki dan - mislim da bih se raspukla .)))))) Kao mjehurić ili loptica ...:)))) - he, he, he....:)))) Predivn post; hvala Ti na njemu! Uživaj i dalje u svojim putovanjima! Vole Te Luki+Goldie
19.01.2010. (22:04)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@alexxl: Nisam jela tamo...cokolatine i ostalo im je dobro, ali se bojim da bi to mogao biti jedan od onih koji razocaraju jer se od njega ocekuje strasno puno...vjerojatno je dosta skuplji nego neki normalni, a u nekim 'normalnima' se jako dobro jede. Ali, imas pravo, trebalo bi ih testirati... Cijena, sigurno, jako ovisi o tome koja je buteljica :). @xiola: Ma si vidjela...dobro u UK...to mogu shvatiti, ali u Francuskoj... :) @Mare: I ja sam dobivala od mojih Francuza foie gras pod bor (ne domacu :)). Hmmmm, ja se ne bih upustala u tovljenje pticica... a sumnjam da se u tvom i mom kraju moze nabaviti postena jetrica za foie gras....jos kod tebe mozda, ali ovdje sigurno ne :). @luki: Ja sam krenula prema stanju rasprsnuca :). No, odlucila sam stati sad nakon Francuske. A zaboravila sam ti reci kako je svijet mali :)....Rekla mi je jedna od mojih najboljih prijateljica da te zna iz Splita (isla je gledati tko mi ostavlja komentare i kaze da ste bile susjede :)).
19.01.2010. (23:46)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dobra ideja za izložbu. Znali su uživati ti plavokrvni. Nikako da ti napišem mail. Poznajem i jako cijenim djelo Toma Maretića, i stvarno je lijepa koincidencija da ste u rodu. Nažalost, još ga nisam upoznao, ali biti će prilike na nekom haiku susretu. Sad mi je jasno odakle tvoj dar fotografskog zapažanja. Bit će da je u genima :) Pozdrav!
21.01.2010. (12:07)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@zubor vode: Vidjet cemo s to ce biti s tim....za sada ne, ali nada ostaje : @Luki: Mala, mala... :) @Cricket: Znali su uzivati, bez daljnjega :). Geni su nevjerojatni :).
23.01.2010. (01:38)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@NF: Je li Mornar na rivi? Cula sam od nekoga da je dobra papica tamo, ali nikada sjela,....a kad ce ne zna se jer ova godina sada izgleda kao da cu vidjeti vise Azije nego Ri... @gogoo: Mmmm, blitva :). Moram se danas zaletiti do barbe tu na mojoj trznici koji je jedan od rijetkih sto je ima u Dublinu. A sto kuhas druge dane? :) @Elle: He he :). Nadam se da si isla na spavanje, a ne do firzidera....i by the way, I ja sam medju tima sto pokusavaju smrsaviti :).
24.01.2010. (11:19)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sviđa mi se kako se sve pazi, dizajn, izbor..ali jednom prilikom znam da se kod nas digla mega prašina jer smo na jednoj predsjedničkoj večeri poslužili špagete s crvenim umakom, very simple zapravo cijeli menu..ali to je glavni gost osobno tražio..
24.01.2010. (16:36)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
Možda u budućnosti jedan post o Maxim'su?
19.01.2010. (07:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
Koliko danas može koštati jedna prosječna večera, npr. nekakva konjetina sa prilogom i kakva buteljica vina, za dvoje?
19.01.2010. (07:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
xiola bleu
prokletstvo curryja širi svoje pipke.
19.01.2010. (08:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fotkam, kuham, putujem...
kak mi je dobro sjeo ovaj post :))))). uzivancija, bas ti hvala sto si ovo podijelila na blogu. i slazem se sa zadnjom recenicom. a foie gras.....mmmmmmmmmmm, jednu od najboljih je napravio moj sogor i poklonio nam za bozic. zaboravila sam ga molit recept, idem odmah :))))
19.01.2010. (11:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Kako dobro! Cijeli jedan svijet, "pročitan" kroz jelovnike....Jako mi se sviđaju; a i Tvoje paske i objašnjenja - bila sam dirnuta Indirom; zabavljena Kennedy-jevima .)))).....
Folie gras - njami, njami, njami....
Još se sjećam svog boravka u Parizu, a nisam zaboravila ni na finuuuu hranicu, koju sam kušala....Da tako jedam svaki dan - mislim da bih se raspukla .)))))) Kao mjehurić ili loptica ...:)))) - he, he, he....:))))
Predivn post; hvala Ti na njemu! Uživaj i dalje u svojim putovanjima!
Vole Te Luki+Goldie
19.01.2010. (22:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dolphinA
@alexxl: Nisam jela tamo...cokolatine i ostalo im je dobro, ali se bojim da bi to mogao biti jedan od onih koji razocaraju jer se od njega ocekuje strasno puno...vjerojatno je dosta skuplji nego neki normalni, a u nekim 'normalnima' se jako dobro jede. Ali, imas pravo, trebalo bi ih testirati... Cijena, sigurno, jako ovisi o tome koja je buteljica :).
@xiola: Ma si vidjela...dobro u UK...to mogu shvatiti, ali u Francuskoj... :)
@Mare: I ja sam dobivala od mojih Francuza foie gras pod bor (ne domacu :)). Hmmmm, ja se ne bih upustala u tovljenje pticica... a sumnjam da se u tvom i mom kraju moze nabaviti postena jetrica za foie gras....jos kod tebe mozda, ali ovdje sigurno ne :).
@luki: Ja sam krenula prema stanju rasprsnuca :). No, odlucila sam stati sad nakon Francuske. A zaboravila sam ti reci kako je svijet mali :)....Rekla mi je jedna od mojih najboljih prijateljica da te zna iz Splita (isla je gledati tko mi ostavlja komentare i kaze da ste bile susjede :)).
19.01.2010. (23:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
žubor vode
Tu si znači.Hoćeš li ostvariti svoje želje, glede francuske kuhinje?
Post je zanimljiv, kao i svi tvoji dosada.
Pozdrav
20.01.2010. (15:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Eto vidiš! :)))) Svije je točkica! :))))
Vole Te Luki+Goldie
21.01.2010. (09:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
smiling cricket
Dobra ideja za izložbu. Znali su uživati ti plavokrvni.
Nikako da ti napišem mail. Poznajem i jako cijenim djelo Toma Maretića, i stvarno je lijepa koincidencija da ste u rodu. Nažalost, još ga nisam upoznao, ali biti će prilike na nekom haiku susretu. Sad mi je jasno odakle tvoj dar fotografskog zapažanja. Bit će da je u genima :)
Pozdrav!
21.01.2010. (12:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dolphinA
@zubor vode: Vidjet cemo s to ce biti s tim....za sada ne, ali nada ostaje :
@Luki: Mala, mala... :)
@Cricket: Znali su uzivati, bez daljnjega :). Geni su nevjerojatni :).
23.01.2010. (01:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
ajmo se naći u mornaru, pa tko živ, tko mrtav ;)
23.01.2010. (17:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Maštovita i skupa jela, a ja za ručak samo kuhanu blitvu, krumpir i malo dvopeka.
23.01.2010. (19:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Elle Woods Gone Brunnette
aj ti lipo kvragu, znaš? neki od nas pokušavaju smršavit i nije baš da u ponoć žele proučavat menue...
23.01.2010. (23:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dolphinA
@NF: Je li Mornar na rivi? Cula sam od nekoga da je dobra papica tamo, ali nikada sjela,....a kad ce ne zna se jer ova godina sada izgleda kao da cu vidjeti vise Azije nego Ri...
@gogoo: Mmmm, blitva :). Moram se danas zaletiti do barbe tu na mojoj trznici koji je jedan od rijetkih sto je ima u Dublinu. A sto kuhas druge dane? :)
@Elle: He he :). Nadam se da si isla na spavanje, a ne do firzidera....i by the way, I ja sam medju tima sto pokusavaju smrsaviti :).
24.01.2010. (11:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
...Jani29...
sviđa mi se kako se sve pazi, dizajn, izbor..ali jednom prilikom znam da se kod nas digla mega prašina jer smo na jednoj predsjedničkoj večeri poslužili špagete s crvenim umakom, very simple zapravo cijeli menu..ali to je glavni gost osobno tražio..
24.01.2010. (16:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
zoccao
Odličan post. Zaista je šteta što se ovi sjajni jelovnici jelovnici na slikama ne vide malo bolje.
Lijepi pozdravi:-)
30.01.2010. (11:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...