Komentari

hrvatskakatolickamladez.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • gospa moja

    Hvalit ću te Gospodine moj dovijeka svim srcem svojim, slavit ću ime tvoje, jer tvoje ljubavi prema nama ima izobilja. Pozdrav i hvala na lijepom komentaru na mom blogu.

    avatar

    17.01.2010. (19:10)    -   -   -   -  

  • don branko

    pozdrav

    avatar

    18.01.2010. (14:25)    -   -   -   -  

  • Proslijedi dalje

    Obitelji sa tesko bolesnim sinom Martinom koji se nalazi na trecoj operaciji srca potrebna je i tvoja financijska pomoc.
    Skromni i samozatajni ljudi nalaze se u teskoj materijalnoj sitaciji. Martin koji ima 14 mjeseci nazali se na trecoj operaciji srca u Munchenu. Martin je rodjen sa sindromom hipoplasticnog lijevog srca. Jedan dio srca mu uopce nije razvijen, te mu je potreban niz operacija kako bi nastavio normalan zivot. Zbog slozenosti operacije se obavljaju u Munchenu, Njemacka. Prvu operaciju je imao sa tjedan dana zivota, drugu sa 7 mjeseci. U petak je otputovao sa majkom u Munchen na 3. operaciju koja bi trebala biti u slijedecih nekoliko dana, ovisno o Martinovom stanju. Obitelj je razdvojena. Otac je ostao u Zagrebu sa kcerkom od 4 godine, a majka je u Munchenu. Pokusali su podici kredit, ali zbog prijasnjih kredita i operacija, nisu dobili. Ako imate imalo srca pomognite ovoj obitelji. I najmanji vas dobrovoljni prilog povezao bi ovu obitelj i pomogao im u placanju smjestaja u Munchenu. Kako bi pomogli ostalim obiteljima pokrenuli su i blog u kojemu je opisana cijela povijest ovog slucaja na http://kadsrcekazeda.blogspot.com .
    Broj ziro racuna je 2340009-3103011894 (PBZ na ime Marjan Agicic) Imajte srca za novo Martinovo srce.

    Njihova mail adresa: kadsrcekazeda@gmail.com

    Proslijedi dalje svojim prijateljima i znancima.

    avatar

    19.01.2010. (02:43)    -   -   -   -  

  • gospa moja

    Hvala ti Gospodine za tvoga Duha koji nam dijeli tvoje darove: ljubav, mir, dobrotu, blagost, vjeru.Daj da se damo voditi od tvoga Duha.Ti si jedini svet. Ti si jedini Gospodin. Ti si jedini svevišnji, Isuse Kriste, sa svetim Duhom, u slavi Boga Oca. Amen.

    avatar

    23.01.2010. (15:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...