Komentari

viviana7.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Skidam salo sa svog sexy tijela!

    Meni se hrana čini donekle ok, samo bih ti iskreno preporučila ne piti mlijeko. ili ga ograniči na 1 šalicu dnevno. mlijeko ne zasićuje a ima puno kalorija. jedna šalica ima oko 2.5 dcL a 1 dcL ima oko 60 kcal. vjeruj mi, nije vrijedno toga ;)

    avatar

    16.01.2010. (22:21)    -   -   -   -  

  • Vivianne

    draga moja znam znam i pokušavam ja smanjiti mlijeko jer i sama osjećam da me nadima i da mi nije baš najbolje od njega ali kad mi je tak fino!! no kako si dobro rekla,nije vrijedno toga a i dosta je kalorično ja pijem ono sa 3,2% masnoće,probat ću to zamijeniti s light jogurtima ili svesti na 1 čašu. jedino što je dobro da mi probava luđački radi idem i po 4 puta a nije proljev da prostiš na ovom opisu al ajde bar je to korisno,no smanjit ću. čitala sam da se kravlje mlijeko uopće ne preporučuje piti,radije malo kozjeg ili sojino,bademovo i sl.
    puno ti fala draga na korisnim savjetima,znaš da ću ih sve rado poslušati!!

    avatar

    17.01.2010. (09:52)    -   -   -   -  

  • Vali

    Super! Navali na te jabuke!

    avatar

    17.01.2010. (11:00)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Sve pet, samo bi ja tu ubacila puno više povrća. A probaj umjesto salame koji put tunjevinu iz konzerve. Ja ubacim u kavu malo cimeta. Kažu da je odličan za dijetalce jer ubrzava metabolizam a i volim njegov ukus.

    avatar

    17.01.2010. (11:48)    -   -   -   -  

  • Skidam salo sa svog sexy tijela!

    evo, opis korak po korak: kada se ulogiraš u svoj blog na blog.hr stranici, odi na onaj dio "boxevi". Zatim odi na onaj dio di piše "box 2". tamo ćeš imati popis linkova, jel tako? sa blog.hr-a, foruma i dnevnika... e, tamo di piše npr. www. dnevnik.hr, ti SAMO TO obriši i napiši moj link, a tamo di piše kao naziv toga odnosno "Dnevnik.hr" ti napiši ime mog bloga. ako nisi sklužila, javi!

    avatar

    17.01.2010. (13:27)    -   -   -   -  

  • bodymind00

    Uh čagica je super stvar…ja obožavam plesti i kad sam puno plesala (u mladim danima) bila sam i mršava. :) samo tako nastavi. Veliki pozz :)

    avatar

    17.01.2010. (16:59)    -   -   -   -  

  • Vivianne

    @vali..hoću,čim potrošim ovu hranu što još imam u frižideru,prebacujem se maximalno na voće tj. jabuke..voljela bi da mogu izdržati nekoliko dana samo na jabukama,čula sam da je to JAKO UČINKOVITO-SKIDA PUNO KILA, samo treba izdržati!!

    @wind,evo sad je tako da još uvijek trošim zalihe toga što imam doma i ne želim u nikakvu kupovinu dok to ne potrošim,a onda ću uzet i dvopek i pršuta i tune,neke salate..jaja.. sve kak ste mi vi cure savjetovale,al za sad izbjegavam kupovinu hrane,kupila sam jedino kavu i puno jabuka...cimet voilim,sutra ću probati ovu tvoju verziju kave..

    @skidam salo: dear probat ću ovo čim napišem post danas..fala puno,ak ne uspijem,javim se

    @bodymind..jaooo,pa koji mladi dani?? čovjek je uvijek mlad i dotle mlad dok se u glavi tak osjeća..a moramo radit na tijelima da nam i ona budu lijepa vitka zategnuta i fit..

    hvala vam cure,the best ste!!!

    avatar

    17.01.2010. (19:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...