Komentari

tartajun.blog.hr

Dodaj komentar (75)

Marketing


  • orbit

    Stranica je super dizajnirana. Svaka čast

    avatar

    15.01.2010. (18:39)    -   -   -   -  

  • Asterix

    Svaka cast svim Slogicima koji su veceras ostali doma spat zbog memorijala ovin vikend!! A kad je vec tako onda crveni idemo dignit onin lipi pokal u nediju!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    16.01.2010. (00:05)    -   -   -   -  

  • Sheik

    Fotografije s Memorijala:
    Memorijal Tomislav Moškatelo 2010.

    avatar

    19.01.2010. (14:20)    -   -   -   -  

  • supitus

    pohvale za nonu stranicu tartajuna! SVAKA ČAST!!!

    avatar

    20.01.2010. (16:56)    -   -   -   -  

  • ni_kad

    nakon podužeg odmora od burnog vikenda evo jedon upis. Ipak je sve bilo lipo, jedno lipo sječanje na našega prijateja, odradilo se tonce koji su bili na visini i sad čekomo još jedon vikend koji somo malo zaostaje za pasonin. al izgurat ćemo. vidin da je blog malo umuka a imo se svega za pisat. a baž boje diguod sve i ne pisat.
    ipak velike pohvale SHEIKU na super odrađenom poslu oko nove stranice. al još ni gotovo. bit će još zanimljivosti za svakoga.
    eto toko za sad. pozdrav

    avatar

    21.01.2010. (22:47)    -   -   -   -  

  • STOJ-KO-VIĆ

    Stojko
    DRŽAVA JE U RASKOLU, A VRLO JE ZANIMLJIVO – DA MNOGI HRVATI TO NE VIDE !?

    Sramotni i ništavni sistem

    Na kraju smo izronili iz jednog prizora materijalnog i moralnog uništenja i pustošenja. U Hrvatskoj živi se od danas do sutra, od izbora do izbora, tako da je po isteku zadnjih dvadeset godina dat zloćudan znak. Ovih dana u javnost izlaze jedna afera za drugom. Zagrebački istražni zatvor u Remetincu je do kraja pun s menadžerima i gospodarstvenicima… Uglavnom je privredni kriminal na djelu. Dolazak na vlast Jadranke Kosor, a pad Ive Sanadera, razbuktala se borba – da opet tobože Hrvatima i Hrvatskoj nudi se prosperitet i bolja budućnost. No, a od boljitka i mira neće biti ni u znaku zenita.

    Sređivanje hrvatskog malignog problema

    Tiranija je zatomila mnoge velike i male hrvatske umove. Podijeljena vlast u državi tako ne može opstati, nego mora propasti. A Hrvatska će umrijeti od svoje opake bolesti rak – rane – nerada i ravnodušnosti… Tako je počeo period, koji je trajao dva desetljeća i koji se prikladno može nazvati „režimom Tuđmana i Mesića“. Ova dva državnika počela su vladati zemljom manirom Kuma 1 i Kuma 2, sad dolazi i Kum 3 Ivo Josipović, koji nam je već po Mesićevom nasljeđu ispričao vic: „Da bi više volio da ga čuva njegova žena nego predsjedničko osiguranje. Činjenica je, da nasljednici vic-ma-h-eri tjeraju „šegu“ sa narodom.

    Lažni mirotvorci i moralisti

    Njih nije briga kako ljudi žive i kako svakodnevno izlaze na kraj sa bijedom i neimaštinom. Brojka nezaposlenih je sve veća. Za divno čudo Mesić i Josipović međusobno jedan prema drugome gaje duboke simpatije. HDZ-ova i SDP-ova je lozinka „što više ukradi“ i biti ćeš više poštovan. Afere koje izlaze sad van: Podravka, HEP, INA, SMS, HŽ, FIMA,.. i.t.d. Samo su međusobne borbe između njih samih. Jedni druge zatvaraju i podmeću nogu. Od toga svega hrvatski narod opet nema ništa. Korupcijski političari tuku se preko leđa naroda. Nitko neće snimiti film o Stjepanu Mesiću i otkriti njegove neke tamne strane. Pitam se: Da li će biti ikada objavljena istina o svemu što se zbivalo u desetogodišnjoj epohi predsjednika Mesića.

    Uništavanje dokaza i zataškavanje

    Zahvaljujući prešućivanju i odobravanju, tako politička klima se je razvijala u korist jačih klanova, koji su se koristili prilikom zbaciti slabijeg neistomišljenika dolje. Jedino krupno pitanje je bilo zadužiti „domovinu“ i osobno bogaćenje i uspjeh… Kao i uostalom – tako je Mesić započeo svoju karijeru sa ratom 1991. godine. Sad je vrijeme da se skine tabu – oznaka sa svega onoga što su do jučer mogli da rade „nedodirljivi“ i sad je sasvim jasno – tko je Stjepan Mesić, taj bivši Vrhovni komandant JNA. Ovo sve ne postoji u jednoj tradicionalnoj i normalnoj zemlji demokracije, kao što to postoji ovdje u Hrvatskoj. Mesić je preradio pravni sistem po svome klišeju. Zna on što Balkanski Hrvati vole. Od građana do malo građana i dud-e-ka tanka je nit. Teško nama Hrvatima i u ovom marionetskom režimu od Jadranke Kosor. Eto, 2010. godina biti će nam najjalovija godina, to nam je najavila i poručila politička demagoška elita. Samo što nam nisu rekli uživajte
    b j e d ni ci i !

    U Bjelovaru, 22. siječanj 2010.
    C R O A T I A
    HRVATSKI POKRET ŠTIT
    Branko Stojković

    brankostojkovic152@yahoo.com
    095/814-82-90, 091/797-65-56

    http://istinazanarod.blog.hr
    http://mesomeso.blog.hr

    avatar

    22.01.2010. (18:31)    -   -   -   -  

  • sport billy

    boli me celo od pensonja reka bi maki.nismo se osramotili na turnir ali ipak ostaje žal ča nismo vrotili pehar di mu je misto.i opet malo nerealno jer jo nimon ništa protiv mladićh ča su igrali za nos ali oni nisu slogini igroči.da Bog do da budedu ali nisu.oni su bili konkretni i vrhunski i igrali su ko da su poznavoli tomislava.to se onda postavijedu nika druga pitonja na koja ne bi želi čut da cilj opravdava sredstva.manjak povjerenja ili co?sutra opet sa jadranom igromo zaostalu utakmicu i nodon se tri boda da doma dodedu.nikad spremniji!!!!!sportski pozdrav! FORZZA SLOGA!!!!

    avatar

    22.01.2010. (19:06)    -   -   -   -  

  • som si kiv

    lajkam sliku dana

    avatar

    23.01.2010. (21:03)    -   -   -   -  

  • trapula

    igrodu za nos a nisu slogini igroči??????

    nema veze....dobili smo jadrana u jednu šetemonu dvo puta. svaka čast SVIMA.

    ujedno zahavala svima koji su se odazvali čišćenju sale od toncih i sinjovonju igrališta,

    avatar

    23.01.2010. (22:55)    -   -   -   -  

  • marokanac

    lipo je vidit slogu na ovoj poziciji

    avatar

    26.01.2010. (14:42)    -   -   -   -  

  • mlaji

    sinocnjom fenomenalnom izvedbom lucaTONIJA mlaji su rasturili starije! više ništa nije ko prije:))

    avatar

    27.01.2010. (16:30)    -   -   -   -  

  • laf

    i manda zna šta je gol

    avatar

    27.01.2010. (18:49)    -   -   -   -  

  • bleki

    tako i varbonjka ako je ko drugi ne pofoli

    avatar

    28.01.2010. (12:48)    -   -   -   -  

  • laf

    valjda svirčonka

    avatar

    29.01.2010. (14:05)    -   -   -   -  

  • som si kiv

    a možda i vrsniška

    avatar

    29.01.2010. (20:34)    -   -   -   -  

  • sport billy

    sad mogu napisat kad je objovljeno i službeno na forumu forske lige.sloga vs sošk u subotu igrono da malo rezimiron tekmu.kuzma zove sve igroče i ni nos nego 10???????????????da podsitin utakmica za ČETVORTO misto.daje,smuci usamljen centarfor.daje,tri golmana igrodu.daje,tahi(trener)zodnji vezni.daje,leco sa tri žuta igro.daje,imo još ali me srom napisat.igroč sloge zbog 6 žutih ne more igrat.i opeta iste stvori se dogođoju?????????????hvala sošku ča nos nisu doubili.neka se kogod zapenso,jo neću!!!!!!!!!!!!!!postupak sankcije sloge od forske lige pokrenut i izgledo da će non vazest od 3 do 6 bodova.kogod će likovat nad ovin a bas će koga bit srom ala mene još.od borbe za četvortu pozicju do prizodnje pozicje.fakat brijemo a?!?ne ponovilo se

    avatar

    02.02.2010. (17:16)    -   -   -   -  

  • ne ti si

    A di su zvijezde??? Aaaaa, bilo je oblačno pa se nisu vidile...

    avatar

    02.02.2010. (19:14)    -   -   -   -  

  • sport billy

    kogod će likovat.miritomo

    avatar

    02.02.2010. (22:10)    -   -   -   -  

  • marving

    Padola je kiša i nebo je plakolo

    avatar

    04.02.2010. (20:55)    -   -   -   -  

  • som si kiv

    znaci sutra nogometni dan jelsa-sloga u 2 ure,a u 5 ipo tarajun-veprovi cetvrtfinale turnira u jesu!

    avatar

    05.02.2010. (15:23)    -   -   -   -  

  • trapula

    vezano za događaje na zadnjoj utakmici Sloge, ukratko:
    na Upravi je na prijedlog predsjednika dogovoreno kako će se klub postavit glede događaja, koji se, uzgred budi rečeno, nije smio dogodit...
    prvenstveni cilj djelovanja uprave biti će da se pokuša postići, da kazna i klubu i igraču bude što manja. određene radnje u tom pravcu su već i napravljene.
    same načine naravno da nije umjesno iznositi ovako javno, stoga svatko iz kluba tko želi biti informiran, u svako doba stojim(o) na raspolaganju.
    postoji velika lepeza mogućih kazni tako da se sad ne ispalti pretpostavljati, jer konačna je odluka na disciplinskoj komisiji nogometnog saveza županije., uglavnom kazne se kreću od oduzimanja bodova (1-3-6...) klubu, te vremenskoj kazni neigranja za igraća ( od dvi utakmice, 3, 6 mjeseci zabrane igranja..., te novčane kazne klubu.
    nadam se da smo svi izvukli pouke iz ovog slučaja, te da ćemo već na slijedećoj utakmic biti ono što jesmo. Sloga. u svakom smislu te riječi.
    već sutra ćeka nas susret u Jelsi protiv Jelse, i ponovno imam najave nekolicine igraća o njihovoj spriječenosti - al isto vjerujem da ćemo Jelsi pomrsit račune, jer znamo i možemo.
    usput, čestitke Tartajunu na ulasku u drugi krug takmičenja... i želimo im da dođu bar do finala.
    ..eto.

    a sutra zove kišu.......kišu...kišu.....:))))))

    bubli.

    avatar

    05.02.2010. (21:13)    -   -   -   -  

  • trapula

    bravo Tartajun....deklaracija 7-1!!!!!!

    avatar

    06.02.2010. (22:17)    -   -   -   -  

  • som si kiv

    sloga ušla u seriju poraza nadamo se prekidu serije vec na slijedecoj utakmici,a ca se tice molega baluna tuote smo ušli u polufinale koje se igro u cetvortak!

    avatar

    07.02.2010. (14:38)    -   -   -   -  

  • som si kiv

    i opet lajkam sliku dana

    avatar

    08.02.2010. (20:51)    -   -   -   -  

  • Sheik

    Čestitke MNK Tartajunu, svaka čast!

    avatar

    11.02.2010. (21:39)    -   -   -   -  

učitavam...