Komentari

babl.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • marinianis

    dok su neki cvokotali pred inim lokalima možda je mali beli ševil

    avatar

    15.01.2010. (10:33)    -   -   -   -  

  • crvenkapica

    Mislim da sam nedavno pročitala da je zalazio u Kavkaz te i danas voli tamo popiti kavu.

    avatar

    15.01.2010. (11:49)    -   -   -   -  

  • svijet u boci

    Malo mi preštreberasto djeluje za Zvečku. Nisi valjda mislio da bu neko iz Zvečke postao predsjednik država?? Sumnjam da je itko od zvečkaša postoao i predsjednik MZ-a ili zajednice općina(možda zato što ih ukinuše....):)

    avatar

    15.01.2010. (14:55)    -   -   -   -  

  • riba

    Kad bi barem Josipović zabranio slušanje cajki i uveo klasičnu glazbu u Mrvicinoj izvedbi na velika vrata... Ah, moja mašta...

    avatar

    15.01.2010. (18:46)    -   -   -   -  

  • Purgerica

    Čuj, fakat ne mogu Josipovića zamisliti u Zvečki kada smo svi tamo visili i furali svoje filmove. ja sam njegova vršnjakinja, makar mi je to teško priznati, i išla sam s njim u đimnu, da, onu na Rooseveltovom trgu. Čak, štoviše, u isti razred. Da mi je neko tada rekao da će on biti predsjednik, rekla bi mu da je lud. MAli, "umiljati"štreberčić, potpuno nezamjetan u svakodnevnim pubertetskim aktivnostima, bezličan i bez ikakvih stavova. Bar ih nije pokazivao ... Meni je bio dosaDAn. Uspio je, svaka mu čast, ali dalje od toga, aaa... Ali zato je on danas PRESJEDNIK , a mi i dalje furamo svoje filmove i sjećamo se Zvečke i inih radosti, Bigača, Varšavice, Saluna, Blata, Svetog Nikole (Plečaša), košarice, i skladamo svoje simfonije. Valjda će nam i Josipovićeva ući u uho. nadam se ... Eto, škvadro, bar mogu reći da ga osobno poznam, pa poslal mi je čestitku za Božić, pardon, SMS.

    Bok i Bog mu pomogao!
    Purgerica

    avatar

    15.01.2010. (22:05)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Verdi je interni nick osoblja glazbene akademije za birtiju u kojoj Klima eksa pelinkovac a Kempf studiosima drzi solfeggio. :-)))
    provjerene informacije govore da mali Ivek nema pojma ni tom ugostiteljskom objektu a jos manje o slasticarni preko puta gdje zagrebacki fakini nakon solfeggia kod Adamica idu na kremsnite. kasnije su kremsnite zamijenili stiskavci sa curicama u mraku Strossmeyerovog. ni tu ivek nije zabiljezen. :-))))

    avatar

    16.01.2010. (00:19)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    ja sam ga vidio, navrraćao je s klavirom u jednoj i rimskim pravom u drugoj ruci

    avatar

    16.01.2010. (09:21)    -   -   -   -  

  • crvenkapica

    :D volim kad je neko pametan ko taj Zub.

    avatar

    16.01.2010. (09:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...