Komentari

zs69.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • partnerica s Raba :-) (op

    E ovaj post mi se jako vidio. Svaki je dobar, i logično nije svaki jednako dobar ...Ali, ono što im je svima zajedničko je iskrenost i nepretencioznost kojom nam se obraćaš. Od onih iz faze otkrivanja u kojima dijeliš svoje prve prve dojmove, razmišljanja i poučna sazananja pa do danas kad si ''hard core''.

    Ja te redovno čitam, ovaj blog mi je svojevrsni tr(e)k portal, obzirom na istom mogu naći sav info o nadolazećem i prošlom, uz statistiku, analize, fotke i dobro sročene dojmove...

    I još nešto, ne manje bitno, manjku ili višku motivacije unatoč..mi znamo da sutra ide novi post, i da ćemo u sred radnog dana s guštom odvojiti 5 minuta za s/tebe evocirajući doživljeno.

    O da bilo je super jučer..

    avatar

    15.01.2010. (00:17)    -   -   -   -  

  • mukki

    Nemoj se strgati na parkouru dok skačeš sa zgrade na neki zid :)

    avatar

    15.01.2010. (08:03)    -   -   -   -  

  • Zohar

    @partnerica s Raba: odgovor će biti kratak, ali dubok -> HVALA. :o))
    @mukki: problem su ograde, pa ako jedna noga ode na jednu stranu, a druga ju u tome ne prati. :o))

    avatar

    15.01.2010. (09:11)    -   -   -   -  

  • K. Kowalski

    zasićenje žole, to ti je to. prebrzo i preširoko si krenuo. janko bi ti rekao, Too fast - too soon!
    no razumijem te ja,...teško je djetetu oteti lizalicu iz ruke. :-)
    o da, ima još puuuno stvari koje su lijepe, koje privlače i oduzmaju dah. otiđi sam u šumu i vrati se sutra ujutro. nemoj se naganjati, slušaj malo šumu...razgovaraj sa njom. podruži se sa entima. a ako budeš stvarno dobar, možda načas ugledaš i štrumfove. :-)

    avatar

    15.01.2010. (09:23)    -   -   -   -  

  • mukki

    Kowalski, svoj hipi/new age prodaj negdje drugdje :)... gori si od Rockyja i njegovih postova nakon što je htio Stameniću uvaliti seitan :)
    Pusti čovjeka da bude tu i tamo rezigniran, zbunjen i malo u komi :)... to je isto ponekad OK.

    Ono... netko voli ići lijevo-desno i otkrivati svašta, a netko drlja samo ravno/jedno te isto pa mu ipak ne dosadi (kao ja :))... stvar osobnosti, preferencija itd.

    avatar

    15.01.2010. (09:43)    -   -   -   -  

  • Pari

    Mukkiju treba odrezat nogu da se smiri ili tako nešto. Onak šepav je bio neuhvatljiv od one kapelice do Grafičara. Svaka čast.
    A ti Žohar se ne brini previše oko inspiracije, doći će već ona. Ak ti je apstinencija od trčanja preteška možda možeš malo apstinirati od pisanja.
    S druge strane stvari se trebaju razvijati, pa tako i tvoj blog. Ja ga volim čitati, a mislim da bi se dugoročno zasitio da stalno pišeš sa početničkim entuzijazmom. Osobno mislim da ti zasad super ide.
    Ne znem, možda da pozoveš tu i tamo gostujučeg pisca na blog, ako netko ima želju....

    avatar

    15.01.2010. (12:22)    -   -   -   -  

  • Pari

    Ah, da. I više moraš na bicikl u proljeće. To ti je samo djelomice otkriven teren.

    avatar

    15.01.2010. (12:23)    -   -   -   -  

  • Zohar

    @Klitcha: Fast and furious, takva su vremena. Sada i odmah. Želim sve i želim sada. Nego, otkri' nam lokaciju tih gljivica. Jel se moraju sušiti ili ...? :o)
    Nije isključeno da ću jednog dana i otići u šumu, sam, razgovarat s njom,....
    @mukki: kaj mogu kad volim "šarati", nomen est omen.
    @Pari: ma, da mu odrežeš obje noge, našao bi on način da dođe do cilja. :o))
    Pa, baš sam imao dugačko razdoblje apstinencije od trčanja. Glede inspiracije, dolazi, ali nekako sve rijeđe. Nekada su me učili da ako želim promjeniti svijet, moram početi od sebe. Dakle, trebao bih prihvatiti da dolazi doba zrelosti i da ono donosi nove načine, stilove, novi način prikaza informacija,...
    Glede gostujućih pisaca, već sam neke male korake poduzeo. Počeo sam komentare stavljati u blog. Primjer su Učka i Blatersa, a razmišljao sam da i komentar od Zakonite stavim u post. Naravno, pozivam čitateljstvo da mi pošalje mailom ili kroz komentar svoje viđenje, pa ću staviti na blog.
    Ne samo da bih trebao više na bicikl, nego i na trčanje, a i na plivanje. :o) Ovaj mjesec sam otrčao 23 km, toliko Sljemenaši koji idu na treninge otrče u jednom treningu. :o))

    avatar

    15.01.2010. (14:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...