Komentari

vrgorac.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • mirka

    Dobra ideja!

    avatar

    14.01.2010. (19:48)    -   -   -   -  

  • Vrgorčanin

    Očekujem tvoje fotke sa dočeka. Što više to bolje. Može? :)

    avatar

    14.01.2010. (21:02)    -   -   -   -  

  • drugi način

    Svima koji ponekad ili redovito nešto čitaju, preporučam da pročitaju dva teksta iz Glasnika Vrgorske Krajine. Jedan je Božićni Ustav, t.j. razgovor sa Milivojem Franićem tadašnjim visokim dužnosnikom u Saboru. Naslov izgleda kako bi razgovor mogao biti dosadan, ali prisilio sam se pročitati ga, i bilo mi je drago da sam to učinio. Barba Milivoj je tako dobro opisao događaje koji su prethodili početku rata, poteškoće tadašnjeg državnog vodstva, ukratko slijed ratnih i drugih događanja da ću to sasvim sigurno pročitati još jednom. Činilo mi se da je puno stranica napisano, na kraju sam zaključio da je malo, ali dovoljno da bi se ovo štivo moglo naći u školskim povijesnim udžbenicima. Hvala našem sugrađaninu na ovome.

    Drugi tekst koji me je dojmio su Riječi Urednika, koje oni što ponekad nešto čitaju, kao što sam ja najčešće i ne pročitamo. Također sam se iznenadio zrelošću tog mladog urednika. On opisuje politički i drugi život hrvata u BiH, uspoređuje ga sa životom hrvatskih hrvata u SFRJ.
    Mlad čovjek tako dobro informiran i sa tako dobrom opservacijom, možemo biti sretni što ga imamo.
    Ne potcjenjujem ni ove ni one novine, ali smatram da ova dva teksta ne smiju ostati samo u ovim lokalnim novinama. Trebaju biti dostupni širem broju ljudi, šteta je da to ostane između nekoliko stotina ili malo više čitatelja.
    Trenutno sam čitao Glasnik i ova dva članka su mi privukla pozornost. Vrgoračke novine su također dobre, i tko god reče nešto protiv jednih ili drugih, ako to nije u svrhu njihovih poboljšica, taj ima neke svoje tužne razloge.

    avatar

    15.01.2010. (17:02)    -   -   -   -  

  • MLADE

    GLASNIK JE PRELOŠ! UVODNIK (JA MISLIO TO NOVINE O VRGORCU, A NE O BOSNI), ČLANCI, NEMA SPORTA, MILIVOJ PREEEEDUG. PET KUNA JE PUNO ZA TO DAT.

    avatar

    15.01.2010. (17:33)    -   -   -   -  

  • drugi način

    Ti sigurno misliš da je Slobodna Dalmacija novina o Dalmaciji. Nije valjda da ti je žao što si platio (ako jesi) pet kuna. Nemoj biti tužan ni ljut.

    avatar

    16.01.2010. (10:33)    -   -   -   -  

  • ae ti piši

    mlade ti si idiot!

    avatar

    17.01.2010. (19:15)    -   -   -   -  

  • vrgorčanka

    svaka čast primorcu na puno stvari - tinovi dani, kud i.t.d., ali mu novine nisu do koljena vrgoračkim novinama. dovoljno ih je samo usporediti. posebno zadnji broj.

    avatar

    17.01.2010. (21:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...