Komentari

maniac.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • BIA

    Mistejks of Pajče su naši!

    avatar

    13.01.2010. (16:50)    -   -   -   -  

  • Davorin Bogovic i Crno-Be

    Teatar jednog covek.(monodrama)!

    avatar

    13.01.2010. (17:38)    -   -   -   -  

  • Pjele

    Srecna Nova Godina!!!!

    avatar

    13.01.2010. (18:38)    -   -   -   -  

  • zivabiljkabass

    ja sam oduvek znao da je svet ludaja, pa ajde zato da priznam: livi je bio rock-agent sekuritate, ona ga je redovno snabdevala zicama i trzalicama. nigde zica u jugi, a livi imao zalihe ihaj, sve dok se caucesku nije oklizno u blatu... aralica nam vojislav je bio "multiple agent", taj je radio za sve moguce inostrane tajne sluzbe, svejedno bilo, a ponajvise za one koje najvise plate, pa zato danas trenutno radi za kineze i svercuje pentatonske skale u ozbilljnu muziku...
    mica radisic je bio najgori, italijani su ga bili stisli ej, pa je svima prodavao opne od zablje koze, inace bi mu batake pojeli, mici mislim... mene je beende regrutovao jos pre nego sto sam bio rodjen, ali su mi dozvolili da pomalo radim za turke - nije tezak posao, ja moram samo malo ponekad da baljezgam po blogovima i fejbuku, pa da time dizem pritisak radikalima...
    a atili ide najbolje bre, on radi za tajvan i formozu, oni mu placaju odmore na kojima on iz mora peca plasticne ribe pa se onda fejkuje bo blogovima ko veeliki pecaros, virulant nijedan, a sve sa ciljem da jos vise balkanaca idu tamo na odmor, umesto na jadran, sto srpsku udbu mloogo zadovoljava, nek komsiji crkne krava, jel... aj uzdravlje... ;)

    avatar

    14.01.2010. (10:30)    -   -   -   -  

  • Pedja

    Obozavam ovakve price, sa naznakama teorije zavere. Ali kao i u svakom drugom low budget projektu autor je pobrkao epohe, pa je stavio u Zetru Djordja Novkovica, Batu Kovaca i Arsena sa Bajagom i Kikijem pred Tita (koji je da podsetim umro ’80. a pre toga lezao bez noge u Ljubljani) u lakom caskanju o povratnickom albumu Zdravka Colica. Ne sumnjam da je sluzba imala ozbiljan uticaj na razvoj YU rock scene ali verujem da to nije bilo tako naivno kao u ovoj pricici. U svakom slucaju neki su uzeli pare i lepo se zezali, a neki drugi su verovali u ono sto rade.

    avatar

    14.01.2010. (12:39)    -   -   -   -  

  • eto

    Nije u Zetru već u Skenderiju i nije pred Tita vec pred Velisavljevica...

    avatar

    15.01.2010. (21:04)    -   -   -   -  

  • Jole

    mistejk nisu ni svoji a ne vasi

    avatar

    18.01.2010. (15:40)    -   -   -   -  

  • The Observer

    Jesus Christ! Od ekologije do balkanskog spijuna....whats next?

    avatar

    19.01.2010. (21:09)    -   -   -   -  

  • kod Nj

    A Vlada Livada, i njegov kontinuirano decenijski rad za amerikance!? Kao dokaz tome, slika sa Vojom Aralicom na ovom site-u, od pre par nedelja.

    avatar

    20.01.2010. (12:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...