Komentari

viviana7.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • NEZAMJETNA

    imslim da bi me trebala posjetiti :)))) u ovo vrijeme baš svi nekakao pišemo o dijetama :)))
    sretno!!!!!!...grrr....znaj neće biti lako ;(((((

    avatar

    12.01.2010. (16:21)    -   -   -   -  

  • Vivianne

    @NEZAMJETNA: puno fala još jednom na javljanju i podršci,eto ostavila sam ti komentar na tvome postu o dijetama i nadam se još kojem tvojem savjetu i svakako nam javljaj kako napreduješ i slobodno podijeli iskustva sa nama

    cure,nemate pojima koliki su mi poticaj vaši savjeti..uopće ne mislim na jelo više..
    kako je rekla dear @skidam salo sa svoga sexy tijela- kad jednom krene,ma ko će nas zaustaviti!!

    stvarno ste mi sve pomogle,puna sam volje i želje i pozitivnih osjećaja,tak da ni ne mislim na hranu heee ehhh

    avatar

    12.01.2010. (18:12)    -   -   -   -  

  • ljupka

    nadam se da se nisi previše iživcirala oko gluposti i da nisi pojela koju čokoladicu više :)
    :* sretno

    avatar

    12.01.2010. (20:38)    -   -   -   -  

  • Vivianne

    @ljupka: nemam se ja što sekirat fala fala što brineš. Ne volim ti ja slatko tak da je to najmanji problem,a pogotovo sam danas bila aktivna i stalno u pokretu tak da uoće nisam mislila na hranu,već jedino na žeđ tj vodu.

    avatar

    12.01.2010. (22:08)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Evo još jedne dijetalke. Ne kažem da nešto nedostaje blogu, ali na Coolinariki imaš odličan forum o mršavljenju i za razliku od bloga nema provokatora i zlonamjernih.
    Što se tiče posta.... kao da sam ga ja pisala.

    avatar

    12.01.2010. (23:05)    -   -   -   -  

  • smisaozivota42

    Ak hoćeš savjet.. imam problema s težinom, ali u drugom smjeru, anoreksija, jest da ne želiš izgledat kao ja:) al evo što je vrlo efikasno ako imaš volje:
    kad si malo gladna onda naravno piti vodu. Ne na naglo jer to nema efekta nego tako da ti čaša od 3 dl traje nekoliko minuta. Želudac ti se počne baviti tom vodom i polako se napuni pa ne trebaš jesti. Naravno u tom momentu nemoj gledat u hranu :)
    I vježbanje je nešto strašno bitno. Ako nema vježbanja i ako izgubiš dvadeset kila izgledat ćeš odvratno, zato moraš vježbati da budeš lijepa i zdrava, a ne ružna i bolesna. Za to što si napisala najbolje ti je raditi čučnjeve. Oni su grozni, al se mogu raditi dok gledaš televiziju. Čučnjevi, kao i sve drugo se broji ovako: prvi je kad te zaboli. To je prvi koji ima efekt, dakle prvi kad su ti mišići napeti. Možeš ih raditi do polučučnja, možeš ih raditi s raširenim nogama (ti su lakši od onih sa skupljenim nogama, a naglasak učinka je na stražnjici). I radi ih uvijek u serijama po tri. Ne znam znaš li što to znači, pa da za svaki slučaj napišem: napravi npr. deset, onda se odmori pola minute, onda opet deset, pa pola minute odmora i opet deset. Na kraju se istegni (najbolje da protreseš noge i sjedneš s ispruženim nogama i nagneš se naprijed uspravna).
    A što se baš hrane tiče, ovo je dobro za znati: Pršut je namirnica gdje se kalorije ne primaju jer je toliko teško razgradiv da tijelo potroši više kalorija da ga razgradi nego što ih uneseš pršutom! Bok bok :)

    avatar

    13.01.2010. (12:56)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Uuuuu, sviđa mi se ovo s pršutom. Baš nekako pršut često i jedem. Dakle, pun pogodak.

    avatar

    13.01.2010. (15:59)    -   -   -   -  

  • Vivianne

    @smisaozivota42: fantastično!! ja sam toliko happy da mašem repom od sreće!! niti u snu nisam mislila da bih mogla dobiti ovoliko pametnih savjeta,a ovo u vezi vode,čučnjeva i pršuta stvarno prvi put čujem i nova mi je informacija! ima logike i to s vodom i s čučnjevima i puno ti hvala što si se potrudila detaljno opisati,ja ću s tim započeti već danas,a mogu prakticirat i na poslu,ma svugdje. Idealno! hvala doista i ako budeš imala nekih new info,nemoj škrtariri već dostavi!!!! smješkiće ostavljam

    @wind i ti javljaj kako napreduješ,naravno ako budeš imala želje jer neda mi se uzorpiravati tvoj ipak ozbiljan i svestran blog,a ja sam ovdje jadna ograničena ha ha pa samo o mršavljenju lupetam,osim kad budeš pisala o hrani,dijetama i sl.

    mačke drage što god korisnoga znate-samo naprijed,svi savjeti dobrodošli!!!
    javim se navečer postom,dan mi je bio i više nego great i super se osjećam ,a kako i ne bi uz ovakvu kvalitetnu i zanimljivu blog podršku i tak zanimljive i pametne girls

    avatar

    13.01.2010. (17:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...