Komentari

jedvagenij.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • Helix

    "...između 12 kandidata, njemu (Josipoviću) davali, bez ikakva pokrića u kvaliteti, enormnu prednost..." - Dr.Ćavar
    Ako sam dobro shvatila, izabrali smo nekoga tko je bez ikakve kvalitete.

    avatar

    12.01.2010. (13:24)    -   -   -   -  

  • Neverin

    tko je nezadovoljan ima pravo da se ljuti :) ma koliko iracionalno zvućalo njihovo zapomaganje :)

    avatar

    12.01.2010. (13:43)    -   -   -   -  

  • NF

    ha,ha, bivša blogerica koja poznaje drinu mi na chatu tvrdi da je ova na blogu objavila priopćenje svoje mame, u svakoj ludosti ima sistema ;)))))))))

    avatar

    12.01.2010. (14:00)    -   -   -   -  

  • alexxl

    Ma nije normalna.
    To sjebano u mozgu, ali do jaja.
    Ja odem, pa pročitam pa popizdim, e jesam budala.
    To treba, najjednostavnije, ne čitati, ignorirati, jer tu pomoći nema.
    Ionak ništ pametnog ne nađeš sem otrcane ikonografije.
    Neko reče da je njoj odlazak u crkvu ko nekome u teretanu,
    to z-debil-da mozak i eto je na netu.

    avatar

    12.01.2010. (14:11)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Imaš pravo prijatelju moj. Sto puta sam si obećala da neću više otvarati njen blog jer svaki put mi se bljuje od pročitanog. A sve zapakirano u celofan "mira i dobrote". Fuj.

    avatar

    12.01.2010. (15:48)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @ponoćna strina, dobro si sažela moje mišljenje isto, ni ja nisam uvjeren da sam išta pametnog učinio glasajući za menje zlo. Kad ćemo doživjeti taj dan da glasamo između dva najbolja?

    avatar

    12.01.2010. (18:51)    -   -   -   -  

  • Jedvagenij -- pseudointelektualno preseravanje

    @Helix: Izabrali smo boljeg, odnosno manje lošeg... moj izbor u prvom krugu, otvoreno to mogu reći, bila je Vesna Pusić...

    @neverin: Neka se nezadovoljni ljute, samo neka ne baljezgaju gluposti... kakvi crni masoni...

    @NF: da, mislio sam da je tako...

    @alexxl: isprani mozgovi... definicija svih koji su (pre)zadojeni vjerom... bilo kojom.

    @windfucker: valjda sam mazohist, jebi ga... ili samo uživam da vidim koliko su to zapravo sjebani likovi. Evo ovaj Parusija... ja nemam riječi da opišem njegove stavove. bacite poglede na njegove postove odprije, kad je bio malo aktivniji... to je za ne povjerovati...

    @ponoćna strina: najfascinantnije od svega je da je on promijenio tolika uvjerenja u relativno kratkom roku, a da zapravo nije ostavio dojam da je to pravi on... jebotepatak, kameleon...

    avatar

    12.01.2010. (19:26)    -   -   -   -  

  • blogomoljac

    Ha ha, dodjoh (i ja), vidjeh ... pobjegoh! Al ostavih komentar, bar malo za dezinfekciju od virusa zatucanosti. Meni su oni kao oni "talenti" na audiciji za "Superstar" (ne znam kako se kod nas zove). Pol ih nema pojma i blamira se promasivsi sve tonove - al se sami sebi dive i ni Bog im ne moze utuvit u glavu da zvuce glupo ko Paja Patak. Jer: "Rekli mi moji da pivam ko slavuj ... " :))

    avatar

    12.01.2010. (20:27)    -   -   -   -  

  • čitač bez bloga

    Je li misionari šire vjeru i ljubav ili politiku i mržnju? Toliko isključivosti, a ne da komentirati. Od kuda joj tolika saznanja, iz vjeroispovjedi?

    avatar

    13.01.2010. (14:53)    -   -   -   -  

  • ivana =)

    hahah. genijalan tekst.

    avatar

    13.01.2010. (19:29)    -   -   -   -  

  • omladinka

    Je li, tebi su se blogeri nešto zamjerili kad ih šalješ na ove zatrovane blogove?
    "Ne može se od govna napraviti pita" - kako se može puno reći u ovako kratkoj rečenici:))))))
    Pozdravi

    avatar

    13.01.2010. (20:06)    -   -   -   -  

  • Iva

    Meni je fascinantno kako blogeri tipa Drina i ostali maloumnici mogu istovremeno štovati Boga i biti veeeeeeliki katolici, a mrziti druge. Nije li u samoj osnovi kršćanstva ljubav prema bližnjima? Ne propagiranje mržnje? No, s obzirom da dotični vjerojatno nemaju ni završenu osnovnu školu, a vjerojatno ni Bibliju nisu nikad pročitali, nego samo lupetaju kretenarije koje su pokupili iz nacionalističkih novina i inih medija. Što se vas svih, normalnih blogera, tiče, zašto uopće raspravljate s kretenima? Samo im dajete na važnosti i potpirujete njihove iluzije. Zaboga, Drina je frendica s retardiranom ženom kojoj je pas zamjena za frajera, a sebe deklarira kao liberalku. Da itko od tog nazi šljama ima ikakv život, ne bi imali toliko mržnje u sebi, jer najlakše je uvijek kriviti druge za svoje neuspjehe. Amen.

    avatar

    14.01.2010. (08:51)    -   -   -   -  

  • Zgb

    Ovo je odgovor Drinici/Helenici, koja ne blogu ne dopušta anonimno komentiranje. Jebi ga, Jedvagenij, sam si kriv što si nas poslao u tamu ostataka ljudskog mozga.

    "Dakle, kako sam u jednom komentaru istaknuo - u politici se ništa ne događa slučajno, niti ONI (koji iza globalne zavjese vuku konce u političkom lutkarskom kazalištu odnosno čiji nevidljivi prsti pomiču figure po globalnoj “šahovskoj ploči”) išta bitno prepuštaju slučaju (ili možda narodu!). Budući da je Hrvatska - premda je kao zemlja obično globalno “zrno” - od stoljeća sedmog “prstom Božjim” smještena na geostratešku važnu točku, samo najobičniji naivac ili politički potpuno nepismen čovjek može misliti da je NJIMA nevažno tko je u Hrvatskoj predsjednik države (bez obzira na njegove nikakve ovlasti) odnosno kakav je njegov PSIHOPROFIL…

    Šteta je jedino što golema većina tzv. biračkog tijela ništa NE ČITA, nego uglavnom gleda TELEVIZIJU - pa zato ništa i NE ZNA! Zato se bojim da je i ovaj post (možda) suvišan… no tješim se ipak činjenicom da blogeri ČITAJU pa stoga ovo nije pucanj u (p)razno, premda nije pogodak “usridu” nego u petak…!"
    http://blog.vecernji.hr/don-kacunko/"

    Čekaj malo, ti citiraš don Kaćunka?!?! I svoju mamu, kvazi liječnicu?!?! Većina biračkog tijela ne čita?! Baš me zanima što je presvijetli don zadnje pročitao? A ti, spodobo ljudska? Ljudi iza globalne zavjese? Koji je vama kurac? Šta mislite da je HR toliko geopolitički važna pa se svi (Ameri, Židovi, masoni (?!), EU) toilko trse da nama određuju predsjednike (iako don koji podržava Nives Celzijus tako misli)? Dajte se probudite i pogledajte malo oko sebe gdje živimo. Nekako, ja mislim da ste upravo vi, Drina, Boccacio, Tignarius, don Kaćunko i vama slični, ti koji ništa ne znate i ne čitate. Otkud vam te imbecilne, nacionalističke i anti ljudske kretenarije? Ako vam se toliko ne sviđa ovdje, vi lijepo odjebite u Hercegovinu, recimo. Lijepo ti, Drina/Helena, potraži kakvog momka pa ćeš se riješiti barem dijela frustracija. Narodski rečeno: pojebi nešto. Napravite si život pa nećete imati poriv bavit se pizdarijama. Bog, ukoliko postoji, mrzi vas, zatucane, zle, primitivne, nedojebane, maloumne žohare koji koristite njegovo ime kako bi širili mržnju i jednoumlje. Crknite više.

    avatar

    14.01.2010. (09:26)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    bome, i ja se pobojala...

    avatar

    14.01.2010. (18:45)    -   -   -   -  

  • accidental tourist

    Posljednji odlomak je doista jedan od boljih napisanih u našoj maloj krčmi povodom ovog posljednjeg cirkusa.

    avatar

    15.01.2010. (17:02)    -   -   -   -  

  • mosor2

    @Jedvagenij, vidim da smo imali istu muzu.
    @annabelle, ti se ne javljaj - priznaj da je i tvoj zadnji (odličan) post bio inspiriran Driničinim litanijama.

    avatar

    15.01.2010. (20:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...