Komentari

vjesnik-istine.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • gospa moja

  Lijepa je ova molitva sv.Riti. Pozdrav.

  avatar

  17.01.2010. (19:40)    -   -   -   -  

 • vjeraufanjeiljubav

  svetica nemoguceg... zvuci m i kao kao da bi mnogima moglo biti interesantno :) svi mi zelimo nesto sto se cini nemoguce...pozdrav

  avatar

  20.01.2010. (09:53)    -   -   -   -  

 • mirjam

  To je svetica kojoj se mnogi utječu moleći njezin zagovor u nemogućim slučajevima i u molitvi nalaze utjehu za razne nevolje kojima ne vide uzroka niti rješenja. Jako je dobro pogledati snimljen film o njoj kako bi se upoznao njezin život te to pomoglo da ljudi jače, žarče i iskrenije, sabranije mole i utječu se u njezine molitve pred, kod Gospodina ...
  Hvala na ovome životopisu i molitvi !

  BTB !!!

  Lijep pozdrav ...

  avatar

  20.01.2010. (22:03)    -   -   -   -  

 • mary86

  sveta Rito moli za nas....prema vlastitom iskustvu vam mogu reči da je to zaista svetica nemogućeg,obratite se sv.Riti sa vjerom i nadom i neće vas napustiti.....

  avatar

  03.10.2010. (20:06)    -   -   -   -  

 • obraćenik

  Hvala ti sv.Rito što si ostvarila naše snove. Nakon mnogih dugih godina nastojanja da činim po svom,čineći greške za greškama,izgubljena i u potrazi za nečim što sam davno izgubila.......konačno sam se vratila domu,vratila sam se Katoličkoj crkvi gdje osjećam utjehu i skrb naše Svete majke Crkve. Našla sam put natrag uz pomoć sv.RITE koju mi je poslao Bog. Našla sam svoju sveticu zaštitnicu koja je ganula moje srce i upalila svjetlo u mojoj hladnoj i okorjeloj duši te smekšala mopje tvrdo srce ispunjeno gnjevom imržnjom Braćo i sestre nevjerovatno koju milost i snagu dobivam moleći se ovoj presvetoj svetici,BIJAH SLIJEP A SADA OPET VIDIM...... Nema dana da se ne obratim njoj kao majci,kao sestri kao prijateljici i zaštitnici a bila sam na rubu života..... Samo želim reći H VALA TI SVETA RITO, HVALA TI NA BLAGOSLOVU I NEIZMJERNOJ LJUBAVI KOJU PRUŽAŠ...MOJA USTA ĆE TE HVALITI SVE DO KRAJA ŽIOVOTA......

  avatar

  04.10.2010. (12:18)    -   -   -   -  

 • zahvalna

  Sveta Rita je zaista zagovorinica nemogućeg. Divna je i milostiva iako sam bila grešna, i ne da sam skrenula s puta nego sam se izgubila s mape puta. izmolivši od Svete Rite veliku milost opet sam živa. nama je tako teško dati drugu šansu ljudima u životu, aSveta Rita je bila tako velikodušna da je za mene takvu, grešnu izmolila nemoguće. Hvala ti Sveta Rito! HVALA TI!

  avatar

  02.11.2010. (15:21)    -   -   -   -  

 • Udruga ŠTIT Bjelovar

  CIJELA HRVATSKA PATI ZBOG KORUMPIRANIH NOVINARA

  BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT

  SUDNJI DAN JE DOŠAO ZA KORUMPIRANE NOVINARE, SAMO IH JOŠ ČEKAJU "CRNA MRTVAČKA KOLA" KOJA ĆE IH ODVESTI NA POSLJEDNJU VOŽNJU.

  A tu je nasmijani grobar impresivnoga lica, on će te bijedne ruševine "đavolije prodane hulje i beštije" u svojoj vrsti profila sahraniti. Njihova novinarska duša je lutala na planeti zemlji. Bila je mala i licemjerna, beznačajna i gubava... Oni su napadali ponosne duše u punoj snazi.

  Novinari su zahvaćeni ludilom i halucinacijom - tako zaigrani manipulacijama i lažima osakatili su sebe. Pisaljka Mirjana Rosić-Zrinski i njezin brat Čedomir Rosić, kao neki novinari pisali su samo laži o meni. Nikada nisu ništa lijepo o meni spomenuli. Čedo nije više novinar, ali ja nisam zaboravio njegova podmetanja i njegove sestre Mirjane.

  Direktor informativnoga centra (IC) Ivan Butković, od srčanog udara je umro, a njegov bivši urednik Josip Kreković, godinama već umire u krevetu. Pisao je o meni svakakve gadosti. On je bio ljubavnik od Mirjane Rosić-Zrinski, jednom zgodom i prilikom smo ih uhvatili u Koprivnici. Rosićka je kao stara krastača po nečijem nalogu ružno pisala protiv Udruge ŠTIT.

  Najveći korumpirani novinarski "smrad" je urednik studija HRT-a Bjelovar, Sani Lukić, koji godinama izvršio je cenzuru i ne prati rad Branka Stojkovića. Tu su još neki novinar koji su "prodali svoju dušu đavolu". Viče urednica lista "Bjelovarac" Ivanka Štedul; "Zaustavite Stojkovića!" Ona živi u stanu sa psom, a prave ljude mrzi. Po njezinom ponašanju ne bježi i novinarka Senka Budimir - Tasić. Zbog korumpiranosti tih novinara Bjelovar i šira okolica teško su zaostali u razvoju. Kao (sad) ispada da sam ja štetočina a ne oni smutitelji?!

  HRVATSKI POKRET
  Udruga ŠTIT

  BRANKO STOJKOVIĆ
  Adresa: Đurđevačka cesta159
  Bjelovar, grad
  HRVATSKA
  Kućni telefon: 00 385 43 231 297
  Mobitel: 00 385 95 814 82 90

  Žiro-račun: 2340009-1100203086
  Privredna banka Zagreb

  http://crostojkovic1958.blog.hr
  stojkovic1958@net.hr

  URED: Masarykova 8

  avatar

  11.02.2013. (02:46)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...