Komentari

drinica.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • creativa

    prosto naprosto ne mogu da verujem da si toliko glupa i zatucana

    avatar

    11.01.2010. (21:27)    -   -   -   -  

  • montelupo

    Draga Drino, mogu razumjeti politička neslaganja, sumnje, povrijeđenost jer nije pobijedila tvoja opcija itd. Ali čega se ti zapravo tako silno bojiš da tako sipaš otrov? Ne vjerujem da si ikada bila uvučena u neku korupcijsku aferu ili da ti je pravo ikoga podmićivati da bi bila pregledana, upisana itd. Katolička crkva također neće ničim biti ugrožena. Ne želiš da Hrvatska uđe u EU? Ako je u tome problem, vidi da li se ijednoj od članica dogodio gubitak teritorija, identiteta, kulture, ljudskih prava ili pak stvarna ugroženost većinske vjere ili jezika? Talijani nisu ništa manje Talijani, niti Škoti Škoti jer je njihova zemlja članica jedne veće zajednice, koja se zapravo svodi na ekonomsku zajednicu. Budi dobra, pa mi razložno i jasno predoči svoje strahove zbog izbora Josipovića, jer mi ih je zaista teško razumjeti.

    avatar

    11.01.2010. (21:42)    -   -   -   -  

  • Drina

    Drago mi je da ima i civiliziranih pristaša Josipovića na mom blogu...Ostavljam i većinu drugih komentara, čisto da se vidi njihov profil...Otrov? Tko ga tu sipa...? Ja doista nisam imala nikad nikakvih problema s upisima, zapošljavanjima...Možda netko drugi nedostatak sposobnosti, i nedostatak morala i vjere u Boga, treba nadoknađivati korupcijskim pričama...Bivši predsjednik je svojim postupcima, odlukama i dr, i te kako ugrožavao i katoličku Crkvu i samobitnu Hrvatsku (Haag, Tuđman, generali, joga, križevi...) Europska Unija nije moj Bog, kojem treba podrediti apsolutno sve drugo i po svaku cijenu. Obrambeni domovinski rat i samostalna Hrvatska su svetinje u koje se ne dira. Sve drugo ti ionako piše u mojim postovima...

    avatar

    11.01.2010. (22:16)    -   -   -   -  

  • edo

    Pa, ako je većina katolika u Hrvatskoj dala svoje povjerenje gospodinu profesoru i doktoru Josipoviću ( a izgleda da jest), ja ne vidim razloga za zabrinutost. Štoviše, on je danas posebno naglasio da PRUŽA RUKU Kaptolu i Crkvi, iako se ona opredijelila za njegovog protukandidata. To što ti i dalje ne priznaješ volju nas većine, govori samo o tebi. Kao i većina Hrvata i ti si vjerojatno jedna od onih koji iz vjere skrivaju svoje osobne interese. Crkva ti je omogućila da dobro živiš, da obiđeš besplatno pola svijeta i ja te potpuno razumijem.
    Kada legneš u krevet i zatvoriš oči, sjeti se što si i da li si istinski vjernik. Ako je jedan agnostik sakupio snage, pa pružio ruku pomirenja, a Crkva je to odbila, onda ovi izborni rezultati znače da mi Hrvati ipak nismo guske u magli i stoka sitnog zuba. Znači da Bog postoji i da nam nisu potrebni posrednici da to shvatimo. ja vjerujem u Boga, u onog Boga kojeg ne treba sponzorirazi i financirati.

    Ipak, ja vjerujem u tebe, draga naša Svjetska putnice, i zato - Bog te blagoslovio i dao ti puno, puno djece!

    avatar

    11.01.2010. (22:37)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    bas kao sto je odlazeci stipica primitivno dao podrsku malom ivici od kuzine, tako se ne bi iznenadio mali ivica od kuzine dade podrsku carli von switzerland. ipak, samo je jedna mama, pa bila ona cak i tako ljigava osoba kao carla doticna.

    da sam precednik i da odlazim, podrsku bi dao carli von france. gospodja pjeva kao krepana macka ali je zato itekako macka na drugi nacin :-)))

    takozvana kreacija me pak sa svojim "dubokoumnim" observacijama ne iznenadjuje. dececu dirnuli u mamicu pa odmah na sav glas kmeci. da mu damo dudu ili zvecku, a u obje mamino mlijeko?

    avatar

    12.01.2010. (00:28)    -   -   -   -  

  • Helena iz središta srca

    dobro jutro @Drino

    razumijem te!
    nije lako izvana gledati jedno, a pod površinom vidjeti nešto sasvim drugo, ali pustimo većini odluku, a kuda će ih odvesti (i nas pored njih), vrijeme će uskoro pokazati, jer sve postaje razvidno.

    većina se nameće, ali ne znači da je u pravu.
    sjetimo se političke povijesti i povijesti naroda Hrvatske i svijeta i toga koga je sve demokratska većina dovodila na vlast!

    zemaljske vlasti kako dolaze, tako i odlaze.
    svatko uči iz svojih pogrešaka...a ponekad se pitam - uče li uopće generacije od predhodnih generacija?! ili se same sebi dokazuju u nelogičnostima i suprotnostima?!

    veliki pozdrav do postanja i lijep ti dan!

    avatar

    12.01.2010. (05:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...