Komentari

viviana7.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • ljupka

    koliko imas kg viška? ako imas 15 kao ja ( a mislim da nemas jer si se zgražavala mojim nogama :D), nadam se da ne oblačiš duge suknje kao sto si meni predložila. meni je ovo malo zastrašujuce sto ti pises :( pokusaj se opusti i uživaj u životu!

    lijep pozdrav :)

    avatar

    11.01.2010. (23:21)    -   -   -   -  

  • ljupka

    :) sada vidim da si visoka kao ja i da imas 8 kg vise od mene.
    ja sam iskreno otvorila blog da bi dala podršku debljim curama , ali sma se ražalostila kad si mi napisala komentar ajde da je to napisala neka mršavica ..
    ugl. razmisli malo . nije sve u kilama. bitno je kako ih nosiš. i ja sam na dijeti :) ali nisam iskompleksirana svojim debelim nogama.
    sretna sam. imam psa. milijun haljina i rpijatelja. ljudi koji me vole bez obzira na noge. i momka.

    nemoj misliti da je ovo neko kritiziranje. samo se nemoj previse zamarati s tim kilama..

    avatar

    11.01.2010. (23:25)    -   -   -   -  

  • Vivianne

    @ljupka: kao prvo,nisam se zgražala nad tvojim nogama,a to što si ti to sebi tako protumačila,to je tvoja stvar i nije do mene,valjda ti imaš neki vlastiti razlog tumačiti to sebi tako. Ovisi kakve je tko građe,same kile ne govore ništa,ja na primjer imam tanke noge i struk,al jaka prsa,guzu,ramena,tu se kile najviše vide, tako da mogu furat i kraće suknje i volim ih,više nego hlače,jer u hlačama izgledam deblje pošto imam šire bokove. Od kud ti ideja da sam ja opterećena ičime? I ja imam dragog,nikad mi nije falilo muške pažnje,a što se općenito tiče života,gdje to piše da sam totalno nezadovoljna? I ne pišem ovdje o svojim zadovoljstvima iako ih je puno jer mi to nije bila niti namjera,već saznati nešto korisno,sama o sebi,ali i od drugih na temu mršavljenja.
    Blog sam počela pisat da bude meni ko neki internet dnevnik mršavljenja,i da pobacam ovdje sve ono što me trenutno muči. T o što nekome ovo izgleda ili tragično, ili kao sitnica-tričarije,opet je stvar osobe koja čita i njenog vlastitog tumačenja.
    Ajd se ti opusti i ne shvaćaj sve tako ozbiljno,kao napad il zgražanje nad tobom,ja sam ti samo dala sugestiju i svoje mišljenje što ne znači da moraš prihvatiti i uvažiti.

    avatar

    12.01.2010. (06:27)    -   -   -   -  

  • Vivianne

    @Lutijena: hajde javljaj kak napreduješ
    bilo bi super da imaš svoj blog

    avatar

    12.01.2010. (15:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...