Komentari

zajednoprotivplagijata.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • Nina...

    Ne želeći do sada reagirati na napade blogera Njofre ( poznatijeg kao Zauzeti i Tajanstveni hram ) na ovaj blog, a kako su oni postali konstantne provokacije moram iznjeti svoje mišljenje o ovdje napisanom.

    Prvo želim reći da bloger na ovom blogu , koji je protiv plagijata, iznosi svoj problem sa uzimanjem banera koji je on napravio za blog UGLAVNOMBEZOPASNA na što mu je mailom objašnjeno da ja osobno ne mogu i ne želim govoriti niti komentirati nešto u što nisam posebno upućena ali da po meni uzimanje i stavljanje tog banera od strane blogera Dide, ne smatram krađom jer je on baner priložio uz njegovu pjesmu posvećenu UGLAVNOMBEZOPASNOJ koja je preminula a njoj u spomen. Nikako baner nije stavljen tamo da bi uljepšao njegov blog već isključivo kao njen simbol ( ako je to bila greška, to je također trebalo upozoriti blogera Didu na vrijeme a ne reagirati četiri mjeseca kasnije i to ovako javno napadima i raznoraznim pogrdnim nazivima )
    Uz ovo sam napomenula da je kod blogera Dide uvijek bio i još uvijek jeste i link na njen blog, te sam mu rekla da problem treba prvo pokušati riješiti u kontaktu s njim, kao što smo i dosadašnje probleme prvo rješavali osobnim kontaktom ne iznoseći u javnost probleme ( posebno blaćenje ) ako je moguće jer smo uvijek bili za korektnu suradnju.

    Nakon iznošenja osobnog mišljenja mailom blogeru Zauzetom i napomene da ne želim komentirati niti izjašnjavati se dok bloger Dida ne iznese svoje mišljenje, ili njemu osobno ili na ovom blogu, nisam se željela uopće izjašnjavati više. Te u kontaktu sa drugim blogerima smo zaključili da je najbolje ne komentirati i ne mješati se dok se sve strane ne izjasne. Zato smo šutili.

    No kako je bloger Njofra ( Zauzeti, Tajanstveni hram ) uporan u svom blaćenju našeg rada i u napadima te iznošenju nebuloza ( i osobnim prijetnjama i uvredama mailom ) kako svi mi krademo njegove stihove sa raznoraznih blogova koje ima, SADA GA OVDJE JAVNO MOLIM DA PRESTANE S IZJAVAMA UVREDAMA I LAŽIMA te da pokuša riješiti problem na primjeren način a ne tako podlim načinom i napadima.

    Ujedno moram napomenuti da sam, s obzirom da mi je bilo čudno da se bloger Dida ne izjašnjava, pokušala doći do njega i kontaktirati ga ali on je trenutno na bolničkom lječenju pa nije u mogučnosti primiti niti dati nikakve informacije a za sve ovo još i ne zna pa molim da se uzme u obzir da i dalje ne želim reagirati bez obzira na napade bogera Njofre ( Zauzeti i Tajanstveni Hram )

    Napominjem da iza men stoji niz blogera koji me u mišljenju podržavaju.

    avatar

    11.01.2010. (12:18)    -   -   -   -  

  • opinian

    Odgovor Njofri! tTako je, nisi ništa tražio, što zahtijeva poslati poruku na službeni mail, nego si ostavio optužujuće poruke u javnim komentarima bez da smo bili upoznati sa slučajem! Tako si iskoristio blog za svoje interese objavljujući nešto javnosti bez našeg znanja, iza čega mi nismo mogli stajati, jer smo u tom slučaju dovedeni pred svršen čin! I to smatramo neopravdanim! Ipak dopustili smo da tvoje poruke ostanu na blogu, da se krivo ne shvati naša nakana, da nešto zataškavamo ili da branimo koga!

    Tvoje poruke na našem blogu dokaz su da nismo na ničijoj strani, niti je to u duhu ovog bloga! Naša prijateljica kojoj si se obratio privatno prenijela nam je utiske, međutim mi ne možemo reagirati impulzivno i stihijski, pogotovo zato jer nismo bili upoznati sa slučajem!
    Mi možemo razumjeti da si uzrujan zbog određenih stvari ili nepravdi koje se događaju ali
    postoji procedura koju treba slijediti tako da se sačuvaju pravo i dostojanstvo svakog blogera!

    Nisi nam dao priliku da djelujemo onako kako mi to smatramo najispravnijim, jer smo i napravili ovaj blog da se može svatko obratiti sa jednakim pravima! Da si nam se obratio ne objavljujući javno optužbe mi bi ti opet ukazali da 90 posto riješenja ovog, ili bilo kojeg problema proizlazi prvenstveno razgovorom u četiri oka između sukobljenih strana!
    Za to, razumjet ćeš, treba vremena! Ne možemo stihijski reagirati, i na mig!
    Nama je važno da se uvjerimo da je osoba napravila SVE da pokuša privatno riješiti stvar!
    Iz tvog komentara saznajemo da si zabranio Didi komentirati na svom blogu, što ne ide u prilog toj tvrdnji da si napravio SVE! Na kraju , možeš li ijednim mailom dokazati da je optužena strana bila tvrda i neumoljiva što se tiče dogovora! Možeš li nam priložiti ijedan tvoj mail upućen tuženome iz koje bi bilo očito da su iza svega stajali napori da se to riješi
    lijepim putem, daleko od javnosti!

    Mogao si pratiti, naš protekli slučaj, i svatko tko je s našim radom upoznat, potvrdit će da smo pravedno postupali!

    Naša bi odgovornost nadalje bila kontaktirati obje strane da se očituju i pokušati pregovarati s njima! To opet zahtijeva dodatno vrijeme, Tek na kraju krajeva, kao zadnje sredstvo izražavanja javnog ukora osobi , za koju bi imali dokaza, i čiji bi stav pokazivao neumoljivost i nepopustljivost, i nakon razumnog vremena čekanja - ONDA BI STUPILI NA SCENU! To bi onda bila zadnja crta bojišnice, kako smo je prije nazvali!

    A , opet, naš cilj ne bi bio javno oblatiti osobu ili je prezentirati kao lošu, nego bi tim javnim apelom i ukorom, ukazali da određena osoba u blogosferi ne zaslužuje naše priznanje i prijateljstvo i upozorili bi druge na nju! A sve u cilju da se ta osoba ispriča i promijeni svoj način postupanja! I to je naš cilj, cilj kojem se radujemo - da pomognemo osobi da ispravi svoje pogreške a ne da je ponizimo i oblatimo!

    Ako bi osoba ostala tvrdoglava i nadalje plagirala tuđa djela, ne potpisujući autore, ili se ne ispričala osobi koju je povrijedila, onda bi učinili sve od sebe što je u našoj moći da spriječimo da se takva osoba eksponira!

    Ti sam priznaješ da od nas nisi tražio ništa, zašto se onda buniš! Odlučio si uzeti stvari u svoje ruke iskoristiti ovaj blog kao medij za promicanje svojih vlastitih postupaka i optužbi!
    Dozvolili smo ti ove komentare iz prije navedenih razloga, i to je dobro jer će oni poslužiti kao
    presedan svim našim ostalim slučajevima.

    Više nećemo imati razloga opravdavati brisanje nepodobnih komentara ili zabrane pojednicima koji rade na svoju ruku da uopće komentiraju!
    Samo oni koji surađuju sa nama na način koji smo opisali i koji pokazuju stav pomirljivosti, mogu računati na suradnju!
    Ali svakako ne oni koji već uzeli stavr u svoje ruke a onda očekuju da ih podupiremo ni oni koji pokušavaju ovaj blog iskoristiti za neke svoje osobne ratove!

    Eto nadam se da smo se razumjeli! Mi nismo imali nikakvih loših namjera prema tebi niti smatramo da si ti u krivu a ona druga strana u pravu! Mi se samo ne slažemo sa načinom na koji vodiš ovu borbu , pokušavajući nas privoliti na svoju stranu! Ja osobno znam kako je to kad se osoba smatra oštećenom, i tu se dakle ne može raditi o nedostatku empatije! Želim da ovaj slučaj uspiješno riješiš i da razgovaraš sa optuženom stranom! Možda se radi samo o nesporazumu! Mi ćemo to svakako učiniti , radi nas, sa željom da unesemo mir u uzburkane vode ove blogosfere!

    Mi tebi nećemo reći zbogom , nego doviđenja!

    avatar

    12.01.2010. (13:16)    -   -   -   -  

  • Helada

    Jako plemenita pobuda za otvoriti stranicu! Jako mi je drago da i ovakvo što postoji - postoji lijepa Ezopova basna o kićenju tuđim perjem i drago mi je da to pokušavate spriječiti. :)

    avatar

    14.01.2010. (18:35)    -   -   -   -  

  • morska zvijezda

    http://lovelady.bloger.hr

    Pjesma koju je objavila na blogu 31.svibnja 2009. San u stvarnosti moja je pjesma s naslovom San u svijesti objavljena na mom blogu http://kaval.blog.hr.
    a pjesma mi je tiskana u Zborniku Osjeckih pjesnickih veceri 2008. Bila je objavljena i na web stranici Jutra poezije.
    "Lady" je promijenila tek jednu rijec u naslovu i jedan stih i to besmisleno!

    avatar

    21.01.2010. (16:50)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Nakon podužeg vremena digoh se iz kreveta i u rijetkim šetnjama blogosferom obiđoh i vas koji uređujete ovaj hvalevrijedan blog da vam bar osmjeh ostavim uz obećanje da ću se oglasiti ovdje kada mi organizam više osnaži..nadam se za koji dan :-)))

    avatar

    23.01.2010. (10:57)    -   -   -   -  

  • opinian

    Odgovor Didi i Njofri! Apel da si međusobno komunicirate i pokušate ovo riješiti na lijepi način!
    Oboje ste vrlo cijenjeni i već dugo vremena poznati blogeri na našim prostorima i prema tome možete biti uzori svima nama, pa i meni samome!

    Vaša uzajamna suradnja i način kako u duhu pomirljivosti riješavati probleme neka i nadalje posvjedoče o vašoj mudrosti i posluže kao primjer rješavanja problema!

    Svi mi imamo dovoljno problema u svom okruženju u kome se svakodnevno nalazimo
    i nema potrebe da u ovoj blogosferi, koja nam nekada posluži kao bjeg iz svakodnevnice,
    stvaramo sebi još dodatne probleme! Lijepo je kad se ovdje nađemo i zajednički družimo i surađujemo! Sami sebi možemo pomoći da ova oaza ostane netaknuta!

    Molim Vas da pripazite na vaše riječi u javnim komentarima i da one nose u sebi jedan drugačiji, ljudskiji , srdačniji, prijemljiviji, pomirljiviji duh! Sami stvaramo ljepotu oko nas! Kaos će doći sam!

    avatar

    23.01.2010. (23:26)    -   -   -   -  

  • opinian

    OČITOVANJE JAVNOSTI!

    Već neko vrijeme iza nas je bio mučan i dug slučaj jer je Njofra optuživao Didu za krađu banera i to javnim komentarima, bez da je prije nas zatražio našu pomoć i obratio nam se na jedan ljudskiji način, daleko od očiju javnosti! Umjesto das pokuša stvar srediti u četiri oka on je na javnim komentarima na jedan necivilizacijski način optuživao čovjeka da je lopov što nije bio slučaj! O tome ćemo riječi par riječi kasnije!
    Njegove komentare optužbe smo morali zadržati na blogu jer se Dida zbog zdravstvenih problema nije mogao javiti i komentirati i tako obraniti sebe ili se očitovati! Dotada je njegovo ime na neki način bilo oblaćeno! Sad kad smo kontaktirali sa Didom konačno je istina došla na svoje!

    Predmet optužbe je bio bener na blogu Dide , koji je bio Didina uspomena na umrlu blogericu i na njen blog! Taj baner je ustvari bio mala reklama za njen blog koji joj je Njofra bio napravio! Dida taj baner nije imao namjeru ukrasti samo ga je bezazleno koristio, kako smo već rekli, kao uspomena na umrlu blogericu - a ova mu je to dozvolila da drži na svom blogu još dok je bila živa! To je u biti bilo njeno vlasništvo jer je taj baner dobila! I tko joj je mogao zabraniti da dozvoli drugome da ga koristi , pogotovo prijatelju i dragom blogeru kao što joj je bio Dida! Već dugo vremena taj baner stoji na blogu ali Njofra je izabrao trenutak rađanja ovog bloga , da reagira, i to na ovakav način!

    Bilo kako bilo, da se izbjegnu bilo kakvi sporovi, jer je ipak tvorac tog banera Njofra - htjeli smo sugerirati Didi da ipak izbriše taj baner i da kao uspomenu na dragu blogericu koristi nešto drugo! Ali Dida je već prije našeg apela izbrisao taj baner! *(vidi fusnotu)

    S obzirom da su te optužbe dugo vremena s razlogom bile na blogu, i nismo mogli reagirati jer su nam bile vezane ruke, sad imamo pravo izbrisati sve te komentare, a to će biti i primjer za ubuduće! Zadržavamo pravo i zabraniti komentiranje blogerima kojima je cilj blatiti naša nastojanja da ovaj blog napravimo sredstvom zaštite za sve.Ubuduće svi oni koji imaju razlog tužiti nekoga prvo se nam treba obratiti na mail a tek onda možemo zajedno istupati na javno ako za to bude potrebno!

    Drago nam je da smo napokon skinuli ljagu sa imena blogera Dide i da je sporan baner
    kojeg je napravio Njofra skinut sa stranice!

    ----------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------
    *
    Sad ovo za sobom povlači druga pitanja i može otvarati nove teme! Netko može kao Dida koristiti neke stvari bezazleno, bez zadnjih namjera, ali to opet može zadirati u pitanja
    povrede autorskih prava! Naravno mi nismo u mogućnosti zahvatiti u široko područje zlopotrebe autorskih prava jer nismo neka posebna vladina agencija za to ili specijalna policija europske unije, ali možemo barem u ovoj blogosferi pokušati spriječiti pokušaje plagiranja i javno prokazati one koji plagiraju druge, pokušavajući zaštiti krug blogera koje znamo !

    A primarni cilj nam je da se udružimo i da se upoznajemo sa radom jedni drugih!
    Zato još jednom apeliramo da nam se javite za suradnju, objavljivanjem linka do našeg bloga na svojim stranicama, a i konkretnom pomoći za suradnjom! Morate li čekati da otkrijete da ste potkradeni da tek onda djelujete? Ako osobno nemate problema a mrzite plagijat zašto nam se ne biste pridružili? Zainteresirani neka se jave mailom! protivplagijata@net.hr

    p.s. Iz gore navedenog slučaja koji smo zadnjeg vodili vidjeli smo da ni jedna ni druga strana nisu bile potpuno u pravu, a ni potpuno u krivu -što pokazuje potrebu rješavanja problema najprije međusobno a tek onda obratiti se nama za pomoć! Jer time se daje više mjesta i vremena da se može posvetiti slučajevima koji su kompliciraniji i teži od ovog!

    Didi i Njofri savjetujemo međusoban dijalog i riješavanje stvari u duhu dobreblogerske suradnje!

    avatar

    25.01.2010. (14:19)    -   -   -   -  

  • morska zvijezda

    Hvala na pomoci! Obje plagijatorice lovelady (bloger.hr) i zelenooka 79 (karike.com) obrisale su postove s mojim pjesmama.

    avatar

    28.01.2010. (02:44)    -   -   -   -  

  • opinian

    Bravo morska zvijezdo! Taman smo bili pripremili obilan materijal za iznošenje u javnost i pustili pipke naširoko i alarmirali suradnike "u sjeni" ! Drago mi je da se to riješilo ! Sad možemo na g.o.!

    avatar

    28.01.2010. (19:06)    -   -   -   -  

  • morska zvijezda

    Nema odmora!
    Jos jedan plagijat moje pjesme objavljeno 23.3.2009. na ovom blogu
    Doslovno kopiran moj post od 29.12.2008.
    I opet je u pitanju nekakva "Lady" i opet je komentiranje dozvoljeno samo registriranim korisnicima, blog je austrijski, a njemacki ne razumijem.
    Pomoc?

    avatar

    29.01.2010. (03:16)    -   -   -   -  

  • opinian

    Pozivamo blogere koji su nam izrazili podršku da se i sami uključe u akciju i da provjere gore navedene linkove, od morske zvijezde, pogotovo one koji znaju njemački! I , naravno, možete ostaviti svoje komentare o tome da znate da je pjesma plagijat i ostaviti ispod svog komentara link do ovog bloga! To će nam uvelike pomoći da se osobe koje se...
    Pozivamo blogere koji su nam izrazili podršku da se i sami uključe u akciju i da provjere gore navedene linkove, od morske zvijezde, pogotovo one koji znaju njemački! I , naravno, možete ostaviti svoje komentare o tome da znate da je pjesma plagijat i ostaviti ispod svog komentara link do ovog bloga! To će nam uvelike pomoći da se osobe koje se bave plagiranjem odjednom suoče sa velikim brojem komentara i navesti da poduzmu određene korake!
    Nadamo se odazivu!

    avatar

    29.01.2010. (14:16)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    hvala DIDI da me uputio na ovaj topic... poslala sam vam e-mail... hvala još jednom, što mogu, pomoći ću :)

    avatar

    06.02.2010. (19:33)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    Poštovani,
    dragi bloger, nick DIDA, me uputio na vas, pa se javljam sa mojim problemom, evo link gdje se isto vidi:

    http://shadowofsoul.blog.hr/2010/02/1627238959/bila-sam-mu.html

    a ovo dolje su linkovi gdje sam slučajno našla svoje tekstove:

    http://sweetimagine.blog.hr/2006/12/index.html#1621862043

    tekstovi:

    prva:
    1. NOVI SVET,

    2. HELP (Zvezde su pale u bezdan.... )

    3. ...(Noc mi se uvlaci između trepavica...umor.... nakon prosanjanih snova u belom. Bezimeni muškarac smeđe kose s iskrama u očima i bez osmeha na usnama prosao je nekim zaraslim stazama mojih snova. Vreme ce provriti i prokljucati ove noći, burno... nošeno kišom i vetrom. Ove kapi donece na videlo mnoge senke kojima se pokrivah tokom noći... mnoge sudbine koje videh tokom ovog sna. Kao uspomena pojavices se kao beli lik...sa osmehom....onim tvojim tananim.... i mozda ces me pitati''Sejo,kako si?''....A,ja? Mozda bih zakoračila u taj tvoj drugi život, ali ne postoje vrata....jos uvek ne.....) OVO JE DRSKA PRERADA

    4. OLJUŠTEN ŽIVOT

    5..o mom snu..i...mom pokojnom bratu.....(KORISTI SMRT BRATA I PREPISUJE CIJELI MOJ TEKST, PRERAĐUJE GA I PLASIRA KAO SVOJ)

    vjerojatno ima još, nisam imala živaca dalje tražiti!

    i ova druga!

    http://zlatnazora.hotforumpro.com/blogovi-f8/nemirni-mir-t235.htm#1124
    NEMI RNI MIR
    kompletno prepisan, u međusobnoj komunikaciji je napisla: "samo sam ga prepisala"
    ja sam pitala: zašto nisi navela izvor*?
    nema odgovora

    avatar

    08.02.2010. (21:15)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    Poštovani,
    puno hvala na brzom odgovoru. Idem redom:

    1) ne znam napraviti prin screen dotičnih stranica, bila bih zahvalna da to netko od vas napravi,

    I. DIO
    A) NERMIRNI MIR, moja pjesma ukradena i objavljena na :
    http://zlatnazora.hotforumpro.com/blogovi-f8/nemirni-mir-t235.htm?sid=903 368b47d360b976425120bc446f904

    B) ovo je kompletno prepisana moja pjesma, čak je i slika stavljena "Nemirni mir"
    http://zlatnazora.hotforumpro.com/blogovi-f8/nemirni-mir-t235.htm?sid= 903368b47d360b976425120bc446f904
    i opet moje protestni komentari.

    C) ovo je link gdje se registrirala (sa mojim nickom: ShadowOfSoul) i gdje sam napisala protestni blog:
    http://zlatnazora.hotforumpro.com/blogovi-f8/nemirni-mir-je-tekst-oso be-mirel-vega-nick-shadowofsoul-t276.htm?sid=903368b47d360b976425120bc446f9 04

    II DIO) http://sweetimagine.blog.hr/2006/12/index.html#1621862043
    ovdje se nalaze moje pjesme prepisane od riječi do riječi samo na "ekavici" ovo što sam markirala crveno, to su moji tekstovi!!!
    Novi svet....

    Iznad nekih tamnih voda leti tvoja duša, ali kasniš na otkrivanje tajne. Pripremala sam se u samoći za tvoj dolazak, učila sam tajne iza zatvorenog oka, tumačila sam ključne delove i brzopleto beležila odgovore, koje su mi tajne govorile.... Vraćala sam se među žive.... Bila sam umorna od umora i neke zime tih dana.... Neke ptice su odnele moje vreme kroz vrata koja se otvaraju sa dalekog zapada, istoka, severa i juga.... Sećanja su živo govorila neusklađenim mislima, a tvoje oči su me grijale iz nekih daljina iz kojih si mi pokucao na vrata. Opet me te daljine dozivaju u hladne dane. Obećanje bez smisla ili smisao bez obećanja trguje rečima kao grožđem i važe ga na vagi života te zabavlja ljude na pijaci.... Vidiš i najmanje potrese moje duše, ali te kriju senke disanja kojeg mi daješ na kapaljku.... Pokrivaju me neke tamne oči iz prikajka, tajnovito se približavaju i stvaraju novi svijet bez ljudi. ....
    19.12.2006. u 23:03 • 1 Komentara • Print • #
    I OVO JE MOJA PJESMA, A ORIGINAL JE OVDJE: http://shadowofsoul.blog.hr/ Moje ime je Mirel Vega i kradeš me godinama!!!!1
    shadow-of-soul • 24.01.2010. u 21:10
    help.....

    Zvezde su pale u bezdan tame, duša se okomila sama na sebe.... Kroz moju budnu noć prolaziš kao talas koralnim grebenom ... zaustavljaš se i nestaješ.... Ako ti možeš spojiti nebo i more mogu li ja... kao maestral ... dodirnuti tvoje oci i ostati na tren???? Mogu li??? Večnost je između nas i tih naših susreta u snovima ....Zvezde su pale u bezdan tame, a duša opet ne zna šta će uraditi…. U spoznajama mojih najdubljih misli nema reči za neku utehu.... nema opisa za neku sliku. Vetar nema daha..... Uzmi moj dlan iscrtanih linija i pokušaj ih sastaviti u put, koji će te usmeriti prema meni.....kad tvoje ime pozelim sresti....

    12.12.2006. u 00:13 • 7 Komentara • Print • #
    uvijek misticna, uvijek tako dobra,
    pozdrav
    pozegana • 11.12.2006. u 21:37
    odlican post, zapravo upravo prozivljavam taj period vjecnosti cekanja do susreta u snovima..
    prozirna • 11.12.2006. u 22:12
    ...more je predivno na površini, ali i na dnu možeš naći bisere...
    želim da na licu nacrtaš osmjeh... Navrati, kiss
    @n@liza iz bliza • 11.12.2006. u 23:17
    tuzno... a tako divno...
    kazu da tuga pise najbolje, a osmijeh crta najljepise... istina
    djevojka zamisljenog pogleda... • 12.12.2006. u 00:02
    toliko blizu a toliko daleko.....
    pozdravčić
    1njofra • 12.12.2006. u 00:17
    osjećam te...
    zvonjava • 12.12.2006. u 09:24
    I OPET MOJA PJESMA, MOJE IME JE MIREL VEGA I ORIGINAL JE OVDJE: http://shadowofsoul.blog.hr/
    shadow-of-soul • 24.01.2010. u 21:12
    ponedjeljak, 11.12.2006.
    ......
    Juce mi je neko rekao da sam ja osoba koja zraci.....vesela....osoba puna poverenja....i zapitah se da li sam?Ovo je druga strana moje licnosti....u koju se uvukla tuga...i pitam se ko sam u stvari?Ko sam kada skinem masku?Koja sam prava JA?Ja sam biće bez mira.,,,, Utopljena u svom dnu....u svojoj tuzi....u svom grehu...u mojoj krivici sto sam pogresno procenila......ko će mi reći što stoji na kraju gneva... na kraju duge?Umorna sam od besmrtnosti ovog stanja i stalno spominjem neznano ime nekog čoveka, koji diše prvi dah do moga..... Nema pitanja.... Umor i dalje traje, a grudni koš se diže i spušta u ritmu noćnog otkucaja srca.... Ko će mi reći?Koja sam prava JA?.....

    Ponekad primetim kako se emocije prepliću jedna za drugom.... Kako se smenjuju i okreću i to nekoliko raznih za svega par sati... Rekla bih kao da su žive, kao da rade ono što žele i ni ne pitaju da li treba tako. Tada shvatim da ih ipak moje misli grade......

    11.12.2006. u 01:10 • 3 Komentara • Print • #
    · svi se ponekad umorimo od nošenja namještenih osmjeha
    čudno je kako su nam maske uvjeljive
    ili to ljudi slabo gledaju
    zvonjava • 10.12.2006. u 18:52
    · mada sam danas prilično sretna...uspjela sam dotaknuti dio tvoje tuge! Ne brini! Na kraju ćeš sigurno složiti -znaš o

    avatar

    08.02.2010. (21:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...