Komentari

viviana7.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Skidam salo sa svog sexy tijela!

    draga, nema ništa informacija o tebi na blogu... koliko si točno visoka? koliko imaš TOČNO kila ujutro? dala si si godinu dana pa nije valjda da imaš 100 kila za skinut?! XD haha šalim se ;) ja mislim da će ti biti dovoljno 4-5 mjeseci da se dovedeš u top formu...

    avatar

    10.01.2010. (16:56)    -   -   -   -  

  • Vivianne

    @skidam salo: dear,kad sam počela pisati blog,taj dan sam imala 74 kg (visina 158 cm),sve piše u mojem prvom postu. No,ujutro danas j epokazivalo 71,8 kg pa se nadam da je ipak kila otišla,BAR 1 KG. Jer popodne nakon ručka mi je pokazivalo 73,a sad poslijepodne,s odjećom,74..Sva sam nekakva napuhnuta sad,ko da sam puna vode,moram dobiti mengu.

    avatar

    10.01.2010. (20:47)    -   -   -   -  

  • <3 Klara <3

    ...vivianne...nije stvar u izgladnjivanju ili u tome da ces ti ic na djetu...stvar je u tome da se moras puno kretat kroz cijeli svoj dan...naravno da ces si subotu ili nedjelju dat oduska i prespavat pola dana, ali ostatak dana ces provest u setnji ili u ciscenju ili u trcanju...zivjeti zdravo ne znaci odreci se svega sto je "vrazje dobro"...popiti kavu ujutro i zapaliti koju cigaretu kroz dan je sasvim uredu...jesti puno voca je najbolja stvar, jer unosis u sebe vitamine koje si izgubila secuci i trceci...i najbitnija stvar poslije 8 navecer nesmijes jesti...u 8 se dobro treba najest i sljedeci obrok tek ujutro...

    ...a najbitnije od svega na vagu se staje tek sat vremena nakon rucka...!!!

    avatar

    10.01.2010. (22:23)    -   -   -   -  

  • Vivianne

    @butterfly: prava motivacija,12 kg manje za manje od 4 mjeseca! I ima neke logike u tome kak si ti jela,a posebno što se vaganja tiče. Na vježbanje se baš ne mogu natjerati,ali obožavam plesati. Baš super,sad ću i ja po tom tvome prijedlogu-obrascu jesti,trebala mi je ovakva motivacija,a i tvoje fotke-tvoja linija su velik poticaj kako sam napisala i kod tebe.
    Hvala puno!!!

    avatar

    11.01.2010. (14:17)    -   -   -   -  

  • Lutijena

    E,pa sada ste i mene podstakle.Ja istinu vec mesecima mislim kako da drzim dijetu,jer imam predavanja,pa je to malo neizvodljivo,samim tim sto sam odsutna od kuce,pa obicno pojedem sendvic ili pecivo (samo da jedem nesto,nije bitno koliko ima kalorija),zato i ne znam kako cu,a ne mogu bas da gladujem.
    A slatkise obozavam,ne znam kako cu bez toga,jednostavno moj organizam ne funkcionise bez slatkog. Jedino me ovo interesuje za vodu,jer ja zaista pijem puno vode,mozda kod mene ne deluje,jer uglavnom pijem mineralnu?

    avatar

    11.01.2010. (19:26)    -   -   -   -  

  • Lutijena

    Dobra ti je ideja za suho voce. Sve u svemu,da bih se pravilno hranila jedino da budem non stop kuci,ovako kada pregladnim,dodjem i kuci i briga me da li je kaloricno ili nije. ( lose,znam). Krenucu uskoro na aerobik,i pokusacu da izbacim slatkise za pocetak :))

    avatar

    12.01.2010. (14:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...