Komentari

young-blood.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Ripley

    Prva, ha da! A da se sada bacim na komentiranje. *ceri se*

    Draga moja, tebi ovo stvarno dobro ide. Ovo je stvarno odlično i morat ćeš što prije objaviti novo, da da.

    Selena je ponajviše od svih njih kao i ja. Sada kada si ju opisala sam shvatila da je previše slična meni.
    Ja se volim povući u neki kut i slušati druge kada tako nešto raspravljaju. Ubacim se kad moram, ali ono... Volim onako.

    Ali opet, Aidan je meni uf! I po avataru i ovako kako ga karakterno opisuješ.
    On je meni ono... stvarno je predobar tip. I ta njegova sarkastičnost je nešto što mene inače ne privlači, no on je drugačiji. Na neki način. *smile*

    Um... Thora je meni podosta čudna. Je li ona neka vrsta čudne rase ili? S:
    Čudno, sve u svemu. Sada me stvarno zanima što ona hoće jer me ona zadnja rečenica u upravnom govoru potakla da te natjeram da što prije objaviš novo.

    :*

    avatar

    11.01.2010. (16:01)    -   -   -   -  

  • Mystee

    Ja sam tako jebeno ljubomorna na tvoju inspiraciju.
    Meni nekada dođe i mnogo pišem- a nekada je nikako nema.
    Sve u svemu- opet mi je ovaj početak o sreći divan *wub*

    Lulla, Carmen i Selena mi se po mnogo čemu čine drugačijim jedna od druge- ali ipak postoji neka iskrica koja ih drži zajedno. Mnogo zanimljivo, dopada mi se.

    Thora mi je totalno antipatična (ta riječ me podsjeća na Jelenu Karleušu hahaha)- vjerujatno će biti mnooooooooogo zloban lik. We'll see ^^

    I vidim da si post završila na najzanimljivijem dijelu. Well, i hate iščekivanje xD

    Volim. Ljubim. Grlim.

    avatar

    11.01.2010. (16:04)    -   -   -   -  

  • Agatha.

    Eh evo mene, sa malim zakašnjenjem. Sorry za to, imala sam posla pa onda nisam bila tu. Uglavnom nebitno, jer trenutno jedva čekam da vidim tko je ta Thora. Pravo si me zaintrigirala.

    Hahah, Carmen mi se čini zanimljivom osobom, iako nisam sigurna do koje mjere vjerujem u to što ona, iako zanimljivo razmišljanje moram priznati :D Ni ne čudi me što joj ne vjeruju kada je meni bilo čudno čitati, ali vidjet ćemo. Nekako imam osjećaj da tvoja priča poprima neki surreal osjećaj.

    Hmm, moram priznati da mi jako zvuči zanimljivo ta Thora. Samo se pitam zbog čega je ona uopšte tu. Ova priča definitvno postaje zanimljivija i zanimljivija. Čuvari? Ona razlog što oni postoji? Okay, imam nekoliko fiks ideja koje sada neću ni pokušati iznijeti.

    Jedva čekam sljedeći post i ovaj mi se jako svidio. I izvinjavam se ako je komentar crappy. Stvarno sam umorna.

    :*

    avatar

    13.01.2010. (19:16)    -   -   -   -  

  • Angel X

    Ah, početak. Malo filozofiranja za uvod. :D Sad se sjetih, slušala sam Sonatu Arcticu neki dan. Pjesmu Tallulah &hearts

    "Krasno. Možda možemo napisati knjigu i svi završiti na Prozacu."
    Taj Aidan je pravo sarkastičan. Je li moguće da sam se ja našla u muškom liku? Much likely.
    A sad, mogu se naći i u Selene. Ja sam ona koja promatra i proučava. Sviđa mi se da su likovi toliko realni da se mogu poistovjetiti. Ne uspije puno ljudi dočarati likove tako izravno.

    Čuvari? Znači ipak ide u smjeru fikcije. Ma to te ja pitam! *high five* :D
    Znači to je ta intrigantna Thora. Definitivno dobar uvod lika. I da, sličica u boxu mi se sviđa. :)
    Sad, nemam nešto previše ideja tko bi bili Čuvari, ali imam neke pretpostavke koje neću iznositi.

    Priča postaje sve zanimljivija :)

    :*

    avatar

    14.01.2010. (23:01)    -   -   -   -  

  • ~the story of the full moon~

    Evo, napokon sam popratila cijelu priču, iako mi nije još sve bistro....Zašto moraš prekinit na najnapetijem i najzubunjujućem dijelu?!
    Aidan mi ja super lik, sarkastičan, ironičan...a opet tako dobar prijatelj. Pomalo je nalik meni =)
    Sry, nemam vremana dalje komentirat, a i izgubila sam tu čar...Idem učit kemiju. Znam, gik sam. (previše Kuće Noći)

    K.

    avatar

    15.01.2010. (13:37)    -   -   -   -  

  • Ruta.

    Imam nekakav osjećaj da će nakon ovog razdoblja inspiracije doći razdoblje zatišja. Ne znam, nekako je uvijek tako kod tebe. Daj da ne bude tako i sa ovom pričom, može? :P

    Mada mi se Selene nije svidjela u prethodnom postu, donekle mi se više sviđa sada kad je povjerovala Tall. Kolko me pamćenje služi, one su prvo izgubile kontakt? O.o Il sam ja to neš' pobrkala? Uglavnom, sviđaju mi se osobe koje su spremne vjerovati svojim prijateljima. Iako opet, tamo malo dolje, piše da i ne voli ljudska bića. Upravo u tom dijelu sam se pogubila. O.o Ona je Čuvarica? Sad se osjećam plavo. Stoljećima ga je udisala i uživala u njemu. Pa, pretpostavljam da neš' mora biti ako živi stoljećima.

    Sviđa mi se to što nas držiš u neizvijesnosti i neznanju. xD Mislim, pokušavam skontat' ko je Thora i ne ide. O.o I sviđaju mi se imena. :D Neobična, kao i uvijek. ((;

    I imam novi post.

    :**

    avatar

    15.01.2010. (16:38)    -   -   -   -  

  • Gia

    Evo me napokon kod tebe i nije mi popravljen komp nego sam si uzela malo vremena kod dečka da te pročitam. :)))

    Sviđa mi se početak priče. Zasigurno je Tellulah bilo teško kad je izgubila osobu koju voli. I... ok... razumijem da su prijateljice željele biti uz nju i da su se naljutile što se ona udaljavala od njih, ali mislim da su je trebali razumijeti... Nije lako izgubiti voljenu osobu!!

    I da, malo me podsjetilo na neku knjigu(Hvala ti na uspomenama) kad je vidjela tog Daniela(ako sam dobro napisala njegovo ime) samo što se tamo radilo o nevidljivom prijatelju...

    Uglavnom, sviđa mi se i jedva čekam nastavak. Nadam se da ću ga pročitati sa svog kompjutera slijedeći put! :D

    :*

    avatar

    16.01.2010. (19:40)    -   -   -   -  

  • Gia

    post. :)

    avatar

    16.01.2010. (20:02)    -   -   -   -  

  • pandorica

    Ohoooooooooooo. Pa ja ovo, vidim, nisam komentirala. Auuu.
    A da ti draga moja, slučajno ne ideš kod babe vračare ili neš'? Ili si i ti sama taj talent?
    (bez uvrede)
    Ili možda imaš moć gledanja u tuđa razmišljanja? Hum, hum, hum.
    Ili si pogledala onaj film? *zbunjeno gleda*

    I nju sam počela zamišljati kao Alice iz Sumraka tako da je to poprilično smiješna, ali na neki način skladna slika. - as you wish. Stavila sam sliku Alice Cullen za nju. Hvala na ideji. :D

    I mislim da je Kathy poprilično luda kad je pristala naći se s njom, a ima Louisa kraj sebe. Ja bih to odvela ravno u krevet i mhm-hm. Što ne bih radila. *cerek* - Ona nije ni slušala jadnu Alice. Hahahaha, koja si ti perverznjakuša. ROLF.
    Ma ja se 100% slažem s tobom. Da se barem snima Five brothers sa Jackom, ja bi bila njegova cura. I ponovili bi onu legendarnu scenu sa tušem. *faints*. I onu gdje kaže: I hope you'll have very nice evening." I onu u baru. Mhmm. ^_^
    Nogom ću prokinit u dupe one koji su odlučili izbaciti Garretta iz filma. Pisat ću im žalbu i prijedlog kakav bi trebao biti nastavak - ubace mene, genijalnu talentiranu glumicu, sa prekrasnom kosom, (koja bi preplašila jadnog Garretta i Marka svojom opsesijom) koja bi glumila Kathy, koja se pojavi niotkud, sprijatelji sa Sophie, postane Bobbyjeva i Angelova mala sestrica i Amelijina i Danielina druga mama - samo mlađa, ljepša i vitkija od Camilie. Baš bi bila cool. A Jack bi me jednostavno obožavao.

    Jack Mercer je jednostavno.....*faints again*. Baš sam ga sanjala neku noć.
    Hm, mislim, Louis.
    Ma zapravo, Garrett.
    Ma kako god! Sve je to jedno te isto. Jel da?

    Idem poslat komentar prije nego mi sve izbriše.
    p.s. kako t se sviđa novi avatar?

    avatar

    17.01.2010. (19:38)    -   -   -   -  

  • pandorica

    A sad, je red na vaš cijenjeni post.
    Ta djevojka se jednostavno rodila u krivom stoljeću. - to i ja mislim za sebe. Ja sam trebala živjeti negdje za par stoljeća. Ili možda u vrijeme LOTR. Tamo je bilo jednostavno predivno. I još su se mogle one prekrasne haljine nositi nizašto. Da su tada bili izmislili marke, koštala bi milijune, ma i u ovo vrijeme bi samo sada to nemoš nosit nigdje pa im to nije biznis. Svejedno, ubila bih za Veru Wang večernju haljinu. UBILA.

    "Krasno. Možda možemo napisati knjigu i svi završiti na Prozacu." - pljunuti Sawyer (oprosti na izrazu). On je jednom rekao: great plan, Moonbeam, after that we can sing kumbaja and do Trust falls. Aidan je očito sarkastičan, ali nešto skriva ispod te svoje maske. Svi to rade, mislim da ni on nije iznimka.

    Mene Thora podsjeća na Bena Linusa. Ben tako govori u zakonetkama. Baš krasno.
    Nadam se da Thora nije poubijala pola grada. Je li? Ali mislim da će priča sa njom biti zanimljiva (kao i sa Benom).

    Jedva čekam novi post. *pjevuši*

    Oh, oh, oh. Jel ja to dobro vidim? U likovima sam. Baš sam hepi. Nisam to dosada vidjela.
    Ili sam vidjela pa zaboravila. Nemam pojma

    avatar

    17.01.2010. (20:02)    -   -   -   -  

  • pandorica

    Jednostavno imam intuiciju a i veliki sam pesimist (ako si mislila na ovaj dio mojeg komentara vezan uz rastanak). xD ----- Ja ću morati s tobom pisati priču. S obzirom da ti sve znaš.

    *jumpy* Ne mogu vjerovati! Alice će biti Alice Cullen zbog mene. *jumpy* Ahem da, moram se malo smiriti i sve to. : D ----- Da, moraš. Nisam veliki fan Sumraka, ali Alice mi je cijela nekako vrckava i draga. Baš mi se svidjela. I slika koju sam stavila za nju.

    Bilo bi divno da možemo zamijeniti glavne likuše i onda se seksati do iznemoglosti s dragim nam muškim glavnim likovima. *lukav* ------ Ma ti si oličenje lukavosti, draga moja. Ti mi čitaš misli. (da nismo slučajno u rodu? hm,hm) Samo znaš što, ja ne bi htjela zamijeniti ni Sofi ni Evelyn. Jer vidiš, nema takve glavne likuše tamo. Što je jednostavno savršeno. Cracker Jack je samo moj. Trebam samo potući Ameliu i Danielu. A one imaju tri, četiri godine; pih, kao da je to teško.

    Odrekla bih se i traperica i starki i svega milog mi da mogu stalno hodati u svečanim haljinama i fensišmensi cipelicama. ^^ --------- Nemoj mi spominjat...Katie je najsretnija cura. I onda mi se ona žali pošto Morgana "gets NUTHIN". ROLF. Angel je već izljubila u seriji pola likova, a ona nikoga.
    I onda kaže: She gets all the men. She has snogged eeeeeeeeeeveryone. It's not fair! I get powers. Great. I get frocks. Brilliant. But no men. - hum, ja nemam ni jedno ni drugo, a bome ni treće. Ti bi haljine, ona Bradleya ili Colina (očito; a tko ne bi pitam se ja) a ja oboje.

    Baš sam hepi što sam ti sad odgovorila na odgovor na komentar. :)
    uz školu i sve drekarije - lolz, crkavala sam od smijeha kad sam to pročitala.

    avatar

    19.01.2010. (11:42)    -   -   -   -  

  • Faith

    Barbara je. Ovo mi je nova knjiga, pa ako te zanima - prođi!!!

    Pusa i laku noć

    avatar

    20.01.2010. (01:01)    -   -   -   -  

  • pandorica

    post

    avatar

    22.01.2010. (10:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...