Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • ajoooj

    Ne mogu vjerovati, pa ovo je zakon. Čovječe pa ove prabake su prva klasa. Ako je to bilo prije 70 godina, a one su tada imale 20-tak godina, pa te više nisu ni žive. Nevjerovatno! Gdje si to iskopao?

    avatar

    06.01.2010. (09:43)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Fakat su super slike, kaj ne? :-)

    avatar

    06.01.2010. (10:08)    -   -   -   -  

  • marta

    Čuj, odakle su ove fotke? Iz koje zemlje?

    avatar

    06.01.2010. (21:58)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    SAD

    avatar

    06.01.2010. (23:54)    -   -   -   -  

  • plavuša

    kad bumo dobili rješenja stipendija?

    avatar

    07.01.2010. (10:00)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Cim zavrsi trenerska skola. Ovaj tjedan me nema u uredu do nedjelje.

    avatar

    08.01.2010. (00:15)    -   -   -   -  

  • netko tko vas obozava

    Cure pa kaj je vama?Kakve su to izjave poput Kukolja lijepa si,prelijepa si,krasna si?To da joj dečki izjavljuju ja bi to razmela,ali ovo svašta,ovo mi izgleda kao upucavanje šefici,pa koja joj onda bude u milosti,dajte se malo zbrojite.Pogledajte se u ogledalo i vidjet ćete da ste sve prekrasne i lijepe mlade djevojke,obučene ovako ili onako,pune ste mladosti i života,a vjerujte već je u tome ljepota.Doroteji i ne činite baš neko dobro tim komlimentiranjem,jer ona se nažalost stvarno žao mi je reč umislila i promjenila pogotovo od kad je predvodnica,ona ionako zna da je lijepa.hajde vi lijepe cure na trening,cugu ili nekaj slično i dobro se zabavite.Pusa svima

    avatar

    08.01.2010. (10:16)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Niti netko pretjerano puno komentira Kukoljin izgled, niti se ona nešto pretjerano istice na ovom blogu. Masu puta je na blogu bilo i drugih cura koje su izgledale izvanredno u nekoj odjeci pa je stavljena slika (nedavno Ivanovic*, Lukša***, Ceh*...) pa nije bilo ovakvih reakcija.

    Dorotea ima jedan specifican nacin komunikacije i zezanja, no da je nešto posebno umišljena ne bih rekao. Naravno da kao predvodnica mora imati odredjen autoritarivan stav i da mora koju puta izraci kritiku, nekog oprati, postaviti svoje "ja". Da nije tako ja bih je prvi izbacio sa mjesta predvodnice. Ne mjesajte njen posao sa "umišljenošcu". Jer ako tako mislite onda stvarno ne znate kako funkcionira ovaj, ili bilo koji uspjesan tim.

    avatar

    08.01.2010. (10:29)    -   -   -   -  

  • bla bla bla

    oprosti, ali bilo je i predvodnica prije Kukolje koje su imale taj tvoj "autoritarivan stav" pa se nisu ponašale tako!

    avatar

    08.01.2010. (18:12)    -   -   -   -  

  • carica

    hehehe hvala šefe:)))) puno ljudi misli da sam umišljena baš zato što progovore samnom 3-4 rečenice i ja se zezam ili sam pak preozbiljna pa opet ne valja.al svejedno kad kažem da sam najljepša to jei dalje sve dio zezancije:))))) pusekooooooo svimaaa

    avatar

    08.01.2010. (18:13)    -   -   -   -  

  • linchi

    meni je kukolja zgodna,ali nije mi sad lijepa u nekoj mjeri da mi zastane dah. u s1.a po meni ima puno ljepših cura ( npr.Prišlin ),ali se Doroteja ističe pa je više primijećena. nemam ništa protiv doroteje,ja sam samo napisala što mislim.

    avatar

    08.01.2010. (20:02)    -   -   -   -  

  • kišš

    Linchi-ali barem kad komentiraš ne moraš komentirat pod tuđim imenima (imenima cura iz tima) ili možeš izmislit neki svoj nadimak.

    avatar

    08.01.2010. (20:45)    -   -   -   -  

  • N.N.

    o ukusima se ne raspravlja...tebi je kukolja,nekom prislinka,a meni....sve su ljepe na svoj nacin i tu bi ova tema trebala biti zavrsena,jer ovo vec prelazi granice pristojnog ponasanja...

    avatar

    08.01.2010. (20:57)    -   -   -   -  

  • ccccc

    meni je najljepša Kesler,ima prekrasan osmijeh...i Sitar ima prekrasne oći i super mi je Ros,ona mi najbolje pleše...eto,to je moje mišljenje

    avatar

    08.01.2010. (21:02)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    bla bla bla:
    Ma joooj, za Pajo se jednako pricalo, za Tunchu su se litanije iznosile... Cak i za Brundacu je bilo gluposti, a cura je fakat bila prezakon. Uvijek ista prica: "današnja predvodnica je prepotentna prijašnje nisu bile...".

    carica:
    Ma Šefice ne uzbudjuj se.

    linchi:
    Još jednom naglašavam da je neciji izgled pitanje osobnog ukusa. Nije primjereno svoje ukus nametati. U S1A ima prekrasnih cura. Da, ima ljepsih od Doroteje, no Doroteja je izuzetno lijepa djevojka. Iako svima mora biti jasno da joj to nije najizrazajniha odlika nego ima daleko više izrazajnih kvaliteta koje su bitne za predovnicu (ples, tehniciranje, autoritativnosti, komunikativnost, liderstvo, prezentaciju...). Neke druge djevojke nemaju tako izrazene karakteristike, i zato nisu predvodnice.

    kišš:
    Uffff... ovo postaje cirkus. Na dobrom ste putu da to prekinem!

    avatar

    08.01.2010. (21:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...