Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • luki 2

  Nadam se da je to sada - ednom zauvijek! :(((( Grozno! Taj čovjek stvarno - nema obraza ni pameti! :(((( Slažem se s cijelim psotom!
  Srdačno; sve najbolje u novoj od Luki+Goldie

  avatar

  04.01.2010. (20:07)    -   -   -   -  

 • seoska idila

  slažem se potpuno. Babac se drži odlično!!

  avatar

  04.01.2010. (21:44)    -   -   -   -  

 • funky business

  Silno sam se prevario kad sam 1.7. rekao da je Sanader dao pretežak posao nedorasloj Jadranki. A vidi je danas... Bravo Jadranka! Sve najbolje u Novoj!

  avatar

  04.01.2010. (22:50)    -   -   -   -  

 • semper_contra

  Ne treba žuriti sa zaključcima. Jaca je dobila bitku (i to mi je drago), ali još uvijek nije dobila rat! Ovim njezinim činom samo smo malčice s pravca demo(n)kracije krenuli u pravcu demokracije. Ali put do nje je još vrlo dug i trnovit.

  avatar

  04.01.2010. (23:02)    -   -   -   -  

 • Para(ne)normalan!

  Slažem se sa @semperom, ne treba žuriti sa zaključcima.

  Ja mislim da to uopće nije neki pravi sukob, to je neka manipulacija, pokazivanje da je HDZ stabilan unatoč izbornom porazu, jednostavno imam takav dojam i osjećaj.
  Narod je potpuno zaboravio na Harač, PDV, poskupljenje svega živoga i neživoga, porast cijena plina, a zatim i struje!

  Uopće mi Jaca Kusur nije nimalo simpatična i želim da se koalicija raspadne, jednostavno bolje razvod da djeca žive u miru nego loš brak u svađi, pogotovo me je razljutila nadavna izjava JaKo da je cijena plina u RH najniža u ovom dijelu Europe, možda to i je istina, ali su i plaće građana nekoliko puta ispod europskog prosjeka, to nisam rekao ja nego neki ekonomski analitičar neki dan na TVu!
  Neka nam JaKo kada je tako pametna i vrla povisi osnovicu plaće, ja ću pjevajući plaćati novu cijenu plina! Neka ona i Šuki to izmudruju jer kamate rastu, režije rastu, cijena namirnica raste, samo plaće miruju, a sve više građana svoje radno mjesto nalazi pored kontejnera!
  Što su oni mislili, kada prodaju banke, telekomunikaciju, tvornice, energetiku strancima da će ovi s ljubavlju nam slati para na lijepe oči, oni crpe pare iz naše zemlje svome gazdi i to nas dodatno osiromašuje, primjer Pliva Barr!
  U EU će nam biti još i gore, jer će nas to koštati silno, a samo malo će nam kapnuti iz fondova.
  Šuki već odavno presipava iz šupljeg u prazno, a te rupe su sve veće i veće!
  Pozdrav!

  avatar

  05.01.2010. (10:05)    -   -   -   -  

 • Neverin

  hehehehe kako ljudi brzo zaborave da je Veliki Brat donio odluku o pvećanju pdv-a i oduzimanja 4% na plaće.. sjajan igrokaz :) znaju oni da se narodno mišljenje mjenja radi efektnih događaja ...

  volio bi da je Sanader isto završio u gnojivu kao defenestrirani delegati.

  avatar

  05.01.2010. (12:33)    -   -   -   -  

 • buha

  sve je skupa igra pokvarenih HDZovskih mešetara.
  pa zar ne pratimo post .. izbacivanja sanadera... Nije ostao bez povlastica, ne kreće još nikakva istraga a ako ne budu tražili njemački prarosudni organi, niti NEĆE!
  jednostavno je HDZ prepun lopova da bi bilo tko mogao presjeći tu hobotnicu. Čemu KALMETI ne sude i ne izbace ga iz stranke ? Kako to da Polančec koji je prestao biti ministar, uživa u svojim milijunčekima u podravci??Kako to da Bandiću NITKO ne uđe malo u đepa?
  jer je... HDZ na vlasti . Zato.

  avatar

  07.01.2010. (14:07)    -   -   -   -  

 • Boris

  Da se u svakom slučaju radi o predstavi, točno je, ali ovoga puta predstava je ozbiljna. Ono što mene zabrinjava u ovoj priči jest činjenica, da svaki neuspjeh HDZ pretvara u uspjeh. To je ta doktrina, ili virtuoznost, kojoj oporba nezna doskočiti, ili ne želi, neće. Hdz je postao još jači, čvršći, on je branitelj svih naših interesa bez obzira što se dogodilo u gospodarsvu ili politici. Pa mi smo telci. Šeks traži priznanje Kosorici od Mesića. Sada je Kosorica postala automatski prva političarka u Hrvatskoj jer je istjeran Sanader. Pa pravi smo telci kao narod, umjesto da pričekamo i vidimo rezultate.

  Da imamo pravu lijevicu sutra bi mogli smjeniti vlast. I na prošlim izborima ljevica je trebala pobjediti ( SDP, HNS,IDS ). Međuti, što, ona uobražena Antunovićka javno pljuje po Pusićki i to za vrijeme kampanje, Pusićka se suprostavlja vjerskom odgoju u crkvama, onaj treći je za rad nedjeljama, nepravilno se tumači put u EU, podržavaju se homoseksualni brakovi, i da ne nabrajam sve njihove gluposti. HDZ-e im se smije. kako onda možete osvojiti vlast. Oporba ne želi vlast,ili nije sposobna za to.

  avatar

  08.01.2010. (02:49)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...