Komentari

sempercontra.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • fanny

    Ova stvar s velikim meštrom ne ovisi o nama, ali ostaje da živimo u nadi...
    Ja se općenito dobrom nikad unaprijed ne nadam, pa me ako naleti, uvijek ugodno iznenadi :)))

    avatar

    04.01.2010. (14:21)    -   -   -   -  

  • keka

    To je po onom, nada uvijek umire posljednja.
    Ali, danas nada više nije dovoljna.Nadam se da smo dovoljno sazreli da znamo da je rješenje u našim rukama,zapravo u olovci koju koristimo na izborima, pa ma koji bili.

    avatar

    04.01.2010. (14:32)    -   -   -   -  

  • Neverin

    misliš da će svoji svojega zajebat? pa povezani su interesima i svako svakoga drži u šaci. Bilo bi pak rpedivno kad bi pravna država profunkcionirala i strpala svu tu gamad tamo gdje spada. Nažalost oni su ta pravna država koja bi trebala dignut ruku na sebe znači.. moš mislit

    avatar

    04.01.2010. (14:50)    -   -   -   -  

  • svinjce

    nadam se da će se vratiti tako da odlazak u Remetinec bude što spektakularniji!!!

    utjelovljenje zla...

    avatar

    04.01.2010. (15:26)    -   -   -   -  

  • Boris

    @semperc.

    Ova tema je aktualna. Koji je on političar? Ako nasjednemo na njega, onda bi nas sve trebalo nahraniti govnima i ubiti, kako bi rekao netko. Pa on ne izaziva samo puč u HDZ-eu, već i građanski rat. To što neće doći do građanskog rata u tom slućaju, nije naša sreća, nego još veća nesreća koja nas čeka u budućnosti. Za što on nas drži, za inbecilnu čeljad. Bravo neumorni prijatelju !. Samo tako! Umjesto puške, pokažimo perom. To je mnogo puta teže, nego ono prvo. S tobom sam.

    Jučerašnje sučeljavanje je pokazalo da se je Bandić predao. Jedva je govorio. Ovo đavolsko djelovanje Sanadera zabrinulo je i samog Bandića, po onoj narodnoj, "tko s vragom tikve sadi, od glavu mu se razbijaju." Kosorica je ipak puno inteligentnija i sezibilnija od Sanadera. Umjesto da ju hvali, on je kudi...No, to je dobro, jer da ju hvali, znači, priprema joj zamku. E, to je čovjek ? Takav nam treba, da nas potamani sve, skupa sa sobom. Bilo je takovih likova u povijesti dosta.

    @fani, ova stvar u mnogome ovisi od nas. Svatko, baš svatko na ovome svijetu igra povijesnu ulogu, a da on toga nije svijestan. Slažem se da je on utjelovljenje zla, protiv zla se treba boriti, a ne spavati. Život nam je dan da ga učinimo vrijednim.

    avatar

    04.01.2010. (16:26)    -   -   -   -  

  • Wall

    godbye my love,goodbye; goodbye, aufwiedersehn!

    avatar

    04.01.2010. (17:50)    -   -   -   -  

  • Elle Woods Gone Brunnette

    a mi sjedimo ko volovi i sve to gledamo i čekamo da neko prvi krene pa da idemo u pobunu za njim...
    e jebemu, ovo je nešto za što bi se studentima isplatilo buniti!!!

    avatar

    04.01.2010. (18:44)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Ma kakvi - nema šanse! Neka ga Malo vitra - odvede daleko, daleko od nas....:((((
    Srdačan pozdrav od Luki+Goldie

    avatar

    04.01.2010. (20:12)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Premda nisam obožavatelj Kosorice, ali ovog puta joj moram odati priznanje. Nadao sam se i želio ovakav rasplet no nisam ga očekivao. Iako je ovo tek dobivena bitka, ali ne i rat za put u stvarnu demokraciju, važno je da smo barem malo skrenuli s pravca demo(n)karacije.

    Znate koja je bila moja prva pomiso nakon što sam odslušao njezinu izjavu, naravno na Novoj jer Javna je spavala snom pravednika? Rekao sam sam sebi: "Milanoviću sada možeš u dućan, kupi lijepo četku za cipele i očisti ih Kosorici!" Prema Bandiću on nije imao snage da se tako postavi.

    avatar

    04.01.2010. (21:50)    -   -   -   -  

  • Para(ne)normalan!

    Obzirom da ti je tema slična kao i kod Borga, prenosim komentar jer smatram da je prikladan i za tvoj post:
    Ljudi, potrebno je dovesti mlade, obrazovane i neiskvarene ljude u Sabor, dosta je barba Luke, dida Vlade i ostalih barba, nona i didaka! Njima je vrijeme za penziju već odavno došlo, a ti ljudi koji žele pomoći zemlji postoje samo u strankama ne mogu isplivati zbog raznih grebatora, laktaša i tatinih sinova.

    Ja govorim iz osobnog profesinalnog iskustva, onaj tko se želi istaknuti na poslu izvrsnim radom i znanjem izaziva zavist i šefovima je prijetnja jer bi mogao postati direktor te se oni zatim urote da podvale radniku koji im ne odgovara, situacija je takva da nema posla, biroi su puni i svatko je zamjenjiv na nekim općim poslovima,dalje zaključite sami.

    To je prof. Pavuna odlično opisao u svojim predavanjima i razgovorima. Vladavinu mediokriteta u Hrvatskoj objasnio je načelom da prvorazredni biraju prvorazredne, drugorazredni trećerazredne, a samo najbolji bolje od sebe! Sabor bi trebao biti intelektualna elita zemlje, a zastupnik skroman i pošten dok neki naši zastupnici imaju jedva završenu srednju školu, a za neke se zna da su došli do diploma na sumljive načine.
    To su po meni idealni Manđurijski kandidati, ja sam iz filozofije učio da psihološka odanost vođi bez pogovora i kritike ravna primitivnoj idolopoklonskoj religiji, ne želim nikoga podcijeniti, ali čovjek niske razine spoznaje se može lakše manipulirati jer nema svjetonazora na koji se može osloniti kao ni definiran stav. To su samo moja razmišljnja, možda riješim?!


    Pozdrav!

    avatar

    05.01.2010. (00:02)    -   -   -   -  

  • Boris

    @para...
    U čemu ja vidim smisao ovoga što radimo? U razmjeni mišljenja i poticanju obrazovanja za sebe i za druge koji to žele u procesu stalne edukacije. To je dobro za zdravlje i osvješćivanje svakoga od nas. Vršimo opće koristan posao. To je suprotno u odnosu na one koji spavaju, a spava gotovo cio narod. Uvijek se pitam, kako nas je Sanader mogao uspavati kao narod da mu toliko vjerujemo. Da se je kojim slučajem kandidirao za predsjednika Republike, on bi to i postao. Na svu sreću nije. Narod se sada opet uspavljuje brisanjem Sanadera iz HDZ-a, a Šeks danas u otvorenom već govori o mogućnostima njegovog povratka jednog dana...Sve kurvina posla...da se s nikim ne zamjeriš...disident barba Luka ostaje na čelu Sabora...svaki neuspjeh HDZ pretvara u uspjeh...sve je "legitimno i legalno", a korupcija cvijeta. Ja ostajem kod onoga što je rekao Kajin: " Ne vjerujem Sanaderu ni kada odlazi"....A Šeksu...kada ostaje.

    avatar

    05.01.2010. (02:32)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    Dobro što se ostvario ovaj pozitivniji scenarij. Ovdje još više vrijedi ona Josipovićeva usporedba sa svjetlom i tamom. Najslikovitiji je sa svojom izjavom o drivinom pokušaju uzleta bio bivši predsjednik vrhovnog suda Olujić, koji je između ostalog rekao otrpilike: i bit ću tako slobodan da kažem kako nas on (drivo) sve jebe u mozak....valjda misli da smo retardirani.

    avatar

    05.01.2010. (07:46)    -   -   -   -  

  • odmak

    Ne vraća se drivo. Definitivno!

    avatar

    05.01.2010. (10:11)    -   -   -   -  

  • bastet

    Svako je zlo za neko dobro. Tako je i Drivo za neko dobro. Eto, premijerka je pokazala zavidnu političku hrabrost i zrelost (i samostalnost), zbila hdz-ovske redove i spasila ga od raskola (odmah se riješila i kukolja stranke, a la Bebić), dobila podršku oporbe i javnosti. Drivo je sebe precijenio, a Kosoricu i ostale svoje kolege debelo potcijenio. Time si je potpisao političku smrtnu kaznu. Amen.

    avatar

    05.01.2010. (10:23)    -   -   -   -  

  • Para(ne)normalan!

    @semper, @bastet, ja mislim da to unutar HDZja uopće nije neki pravi sukob, to je neka manipulacija, pokazivanje da je HDZ stabilan unatoč izbornom porazu, jednostavno imam takav dojam i osjećaj.
    Narod je potpuno zaboravio na Harač, PDV, poskupljenje svega živoga i neživoga, porast cijena plina, a zatim i struje!

    Uopće mi Jaca Kusur nije nimalo simpatična i želim da se koalicija raspadne, jednostavno bolje razvod da djeca žive u miru nego loš brak u svađi, pogotovo me je razljutila nedavna izjava JaKo da je cijena plina u RH najniža u ovom dijelu Europe, možda to i je istina, ali su i plaće građana nekoliko puta ispod europskog prosjeka, to nisam rekao ja nego neki ekonomski analitičar neki dan na TVu!

    Neka nam JaKo kada je tako pametna i vrla povisi osnovicu plaće, ja ću pjevajući plaćati novu cijenu plina! Neka ona i Šuki to izmudruju jer kamate rastu, režije rastu, cijena namirnica raste, samo plaće padaju, a sve više građana svoje radno mjesto nalazi pored kontejnera!
    Što su oni mislili, kada prodaju banke, telekomunikaciju, tvornice, energetiku strancima da će ovi s ljubavlju nam slati para na lijepe oči, oni crpe pare iz naše zemlje svome gazdi i to nas dodatno osiromašuje, primjer Pliva - Barr, Tcom-Dtelecom, INA-Mol, sve banke osim Poštanske.....! Sada "netko" pokušava i tu jedinu banku koja je ostala potkopati da je se uništi, čitam da ćemo u eurozoni morati ukinuti Narodnu banku jer gubi svrhu
    U EU će nam biti još i gore, jer će nas to koštati silno, a samo malo će nam kapnuti iz fondova.

    Šuki već odavno presipava iz šupljeg u prazno, a te rupe su sve veće i veće!

    Pozdrav!

    avatar

    05.01.2010. (11:16)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @para
    Samo kratko. Na temu mladih u politici i Saboru, s aspekta o kojem pišeš, svojevremeno sam razgovarao s Lesarom i možeš zuamisliti moje iznenađenje kada mi je jedan od rijetkim zastupnika koje cijenim rekao da su mladi u Saboru vrlo skloni podilaženju, što zbog neiskustva što zbog osobnih razloga. Pokušao sam mu oponirati, ali me na kraju ipak uvjerio da ne trebam uzimati zdravo za gotovo da su mladi garancija napretka.

    Jednostavno treba birati ljude kojima će princip biti "prvi među jednakima" i "korist zajednice uvijek iznad osobnog interesa". Što misliš imali takve stranke ili grupe u Saboru. A bilo bi dobro da je ima, zar ne?

    Sve što pišeš u drugom komentaru stoji. Ali mislim da bi prijevremeni izbori u ovom trenutku donijeli više štete nego koristi. Jednostavno bi izgubili godinu dana u rješavanju nagomilanih problema trošeći vrijeme i novac na izbore koji u ovom trenutku ne mogu donijeti ništa bitno novo. Sve je to već odavno ucrvljeno političko meso.

    @boris
    Ono za Šeksa se slažem! Taj čovjek je "ljukava lija". Nikada prvi, uvijek u sjeni, snalazi se u svim režimima i svim vremenima. Navodno je u mračnim vremenima molbu za zaposljenje pisao - ćirilicom. Valjda da joj da težinu?!

    @izvorni
    samo što je fina i uljudbena TV preko onog "jebe" pustila pisak :-)!

    @bastet
    Da je Drivo najvjerojatnije "politički mrtvac" u tome se slažem u potpunosti. No što se tiče Kosor, ajmo ljudi malo pričekati. Prerano je za odlikovanja iako joj odajem priznanje. Baš sam jednom prijatelju, članu SDP-a, vrlo poštenom što je i u toj stranci rijetkost, rekao: "Kad vidiš Milanovića, preporuči mu da u dućanu kupi četku za cipele i očisti cipele Kosorici!"

    Ni pokojni Račan ni Milanović nisu imali snage to učiniti s M. Bandićem i sada moramo strahovati da nam taj "konj" još postane Predsjednik.
    A Sanaderov neuspio povratak je u direktnoj svezi s izborima, njegov cilj je bio aktivirati članstvo HDZ-a da glasuju za M.B. njegovog kompanjona u mutnim poslovima.

    avatar

    05.01.2010. (12:33)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    @semper___ pustila je...ali nije to puno pomoglo u sakrivanju rečenog. :)

    avatar

    05.01.2010. (13:40)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @izvorni
    To "piskanje" na TV mi je zaista smiješno.
    Da ga nema vjerojatno najčešće ne bi ni primijetio inkriminiranu riječ, toliko su kod nas uobičajene, kao na primjer "dobar dan", a ovako odmah uočim i vrlo jednostavno ubacim "zapiskanu" riječ.
    Još jedan primjer farizejstva hrvatske Katedrale duha.

    avatar

    05.01.2010. (14:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...