mah, čemu filozofirat oko kremšnita?!? jesu bile dobre? jesu! a tako bi ionako izgledale u želucu... :) i ja bi ih kusala rado, ma u kakvom agregatnom stanju bile :)
04.01.2010. (11:19)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
merkat
Hahaha, samo da Zrinka uspe da ponovi to isto - nadam se da joj nisu tako ispale slučajno, jer su u tom slučaju neponovljive
04.01.2010. (12:08)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ima neka finta oko toga da li će ti ostati juhica od kremšnita ili će očvrsnuti, ali s obzirom da ih nikad nisam sama radila, vjerojatno ima neka vještija teta koja će Zrinkicu savjetovati. Konzistencija nije bitna nego okus! :))
05.01.2010. (10:56)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
A nisi čuo za umjetničku slobodu? Moje prve kremšnite su izgledale možda tek mrvicu bolje (tek da se zna, sama sam pekla kore) ali je ukus bio nenadjebiv
05.01.2010. (13:55)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zrinka je imala dobar recept, ali je vjerojatno malo falila u samoj tehnici izrade. Da su ispale kao one standardne isto bi bile odlične. U ovom postu je jako dobro izražena i oslikana činjenica da svi kriteriji tj. atributi koje dodjeljujemo nekom entitetu nisu od jednake važnosti u određenim okolnostima. Kada bi to češće imali na umu izbjegli bi mnoge šumove u komunikaciji, ali i u samom vlastitom životu. Lijep pozdrav i svako dobro.
06.01.2010. (09:12)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tako se zna dogodit...da zabrljaš u životu tako maestralno, da niti ne može bit nego da postaneš hit! ;)))
08.01.2010. (19:39)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pričam dakle jesam
Doljna kora me zaribala obzirom da se nije omekšala sama po sebi. Vađenje kremšnita iz protvana od strane domaćice je bilo razorno gledati. Umjesto kremšnita izašle su neke nedefinirane tvorevine. Okrenula sam glavu na drugu stranu. Doma , 1.1., nakon sklepanog sna i šetnje po kuhinji, sjetih se sa žalošću tih tvorevina, moja family je ostala zakinuta za njihovu dragost. Otklonila sam želju da pokušam napraviti novu kreaciju uvjerena da će me bližnji iznenaditi svojom ponudom.
21.01.2010. (08:36)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Elle Woods Gone Brunnette
mah, čemu filozofirat oko kremšnita?!? jesu bile dobre? jesu! a tako bi ionako izgledale u želucu... :)
i ja bi ih kusala rado, ma u kakvom agregatnom stanju bile :)
04.01.2010. (11:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
merkat
Hahaha, samo da Zrinka uspe da ponovi to isto - nadam se da joj nisu tako ispale slučajno, jer su u tom slučaju neponovljive
04.01.2010. (12:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
to si lijepo elaboriaro. Nadam se samo da Zrinka zna recept tog nečeg da možemo ustanoviti novi kolač :)))
Sve najbolje ti želim u Novoj!
04.01.2010. (13:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pametni zub
tako to radi i priroda i Dragi Bog, sve se prepušta disciplinskom stisku slučaja
04.01.2010. (14:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Neverin
nepcima nije bitno kako se išta zove :)
04.01.2010. (19:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
M.H.S.
Svaka joj čast, i pravi dokaz da nije sve u vansjkom obliku, već naprotiv... za badati je, da je Zrinka taj recept negdje i sačuvala! LP
POMOZIMO MALOM PATRIKU JANDRIČEKU!
04.01.2010. (23:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
svijet u boci
Kako je išlo ono Šekspirovo "Ono što zovemo ružom mirisalo bi i da nema imena"!
05.01.2010. (08:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
snoopyshist
Ima neka finta oko toga da li će ti ostati juhica od kremšnita ili će očvrsnuti, ali s obzirom da ih nikad nisam sama radila, vjerojatno ima neka vještija teta koja će Zrinkicu savjetovati. Konzistencija nije bitna nego okus! :))
05.01.2010. (10:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
windfuckersister
A nisi čuo za umjetničku slobodu? Moje prve kremšnite su izgledale možda tek mrvicu bolje (tek da se zna, sama sam pekla kore) ali je ukus bio nenadjebiv
05.01.2010. (13:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Zrinka je imala dobar recept, ali je vjerojatno malo falila u samoj tehnici izrade. Da su ispale kao one standardne isto bi bile odlične. U ovom postu je jako dobro izražena i oslikana činjenica da svi kriteriji tj. atributi koje dodjeljujemo nekom entitetu nisu od jednake važnosti u određenim okolnostima. Kada bi to češće imali na umu izbjegli bi mnoge šumove u komunikaciji, ali i u samom vlastitom životu. Lijep pozdrav i svako dobro.
06.01.2010. (09:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
7 dana
tako se zna dogodit...da zabrljaš u životu tako maestralno, da niti ne može bit nego da postaneš hit! ;)))
08.01.2010. (19:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pričam dakle jesam
Doljna kora me zaribala obzirom da se nije omekšala sama po sebi. Vađenje kremšnita iz protvana od strane domaćice je bilo razorno gledati. Umjesto kremšnita izašle su neke nedefinirane tvorevine. Okrenula sam glavu na drugu stranu. Doma , 1.1., nakon sklepanog sna i šetnje po kuhinji, sjetih se sa žalošću tih tvorevina, moja family je ostala zakinuta za njihovu dragost. Otklonila sam želju da pokušam napraviti novu kreaciju uvjerena da će me bližnji iznenaditi svojom ponudom.
21.01.2010. (08:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
katrida
..........mljac..
29.01.2010. (09:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...