Komentari

nktresnjevka2000.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • kadeti

    Najprije svima sve najbolje u 2010. i čestitke '99. na trećem mjestu.
    Sreća će nam, s obzirom na ovo što čitam, itekako trebati.
    Uistinu mi je nevjerojatno kako neki funkcioniraju ne samo na ovom blogu, nego i inače u životu. Zbog toga mi je prvi put ozbiljno palo na pamet da se svega ovoga "rastosiljam", jer koristi nemam baš nikakve, a štete koliko hoćeš.
    Ovdje tek časne izminke nastupaju javno. I što je zanimljivo, baš oni nemaju potrebu nikome "popovati". S druge strane, anonimci, skriveni iza maštovitih nadimaka, udaraju gdje i kako hoće, ali im ni to nije dovoljno nego se onda još pozivaju na etičke i moralne norme gazeći ne samo roditelje, nego i djecu. Bravo dečki! Uistinu je hrabro sjesti uz kompjuter i potajice pljuvati one koji ti se ne sviđaju!
    E baš zbog toga će blog ostati. Trajat će koliko to hoće svi oni koji imaju dobre namjere, uključujući tu i mene. Iz vlastitog iskustva znamo da se sloboda govora može vratiti u glavu onome tko se za nju zalaže. Posebno to vrijedi za ovakvu "slobodu". Međutim, alternativa tome je šutnja. Kad nitko ništa ne može reći, koju očito voli naš gost "ghost" iz donjih komentara koji kaže da je kod njih sve super jer vlada tiranija. Ne znam štu je tu dobro, ali njemu očito odgovara. Meni ne.

    avatar

    03.01.2010. (13:30)    -   -   -   -  

  • Mastif

    I još nešto, ništa manje važno, a što nas razlikuje od "ghosta" i njegovih iskustava.
    Kod nas, ne bi vjerovali, možete razgovarati s trenerom. Reći mu što po vašem mišljenju nije u redu, a da potom ostanete u klubu.
    Na njemu i na klubu je hoće li to prihvatiti ili ne. Na žalost - ili na sreću - to se uglavnom ignorira. Zašto postoj i ovaj dio "na sreću"?
    Pa zato što najčešće dijele savjete ovi koje sam već spomenuo u komentaru gore.

    avatar

    04.01.2010. (21:06)    -   -   -   -  

  • tresnjevka

    Gledajući sve ovo sačuvajte ovaj blog ali isto tako smognite snage i pokažite ga Vašoj djeci kada odrastu. Siugurno se ne bi ponosili sa Vama !

    avatar

    05.01.2010. (12:39)    -   -   -   -  

  • ribar

    STO LJUDI STO ČUDI.........

    BLOG JE DOBAR, DA NIJE BLOGA NE BI SE RAZOTKRILE OSOBINE RODITELJA !!!!

    ŽIVIO BLOG !!!!

    avatar

    05.01.2010. (13:21)    -   -   -   -  

  • Mastif

    To s kim će se djeca ponositi, a s kim ne - sasvim sigurno neće odrediti ovaj blog. Dovoljno su pametna da već to sada znaju.

    avatar

    05.01.2010. (13:46)    -   -   -   -  

  • trana

    tako je mastife!!!...pozdrav lokosici:)

    avatar

    05.01.2010. (16:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...