Komentari

popopolis.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • POPolitanka

    Na Animalu sam našla 3 ok pjesme, ostale ne vrijede pišljivog boba...
    i ja sam mislila da je rude boy najgluplja pjesma s Rated R no dobra mi je postala..a pošto smo previše pljuvali album morali smo bar o jednoj pjesmi napisat pozitivnu recenziju...

    avatar

    04.01.2010. (22:12)    -   -   -   -  

  • Myky22

    Meni je Rude Boy također bila najgluplja, no s vremenom mi je prirasla srcu, dok je titulu najgore dobila užasna Photographs. Kad je Rihanna rekla da bi mogla biti jedan od idućih singlova, smračilo mi se.

    Dakle, Ke$ha... Manje više ništa što nismo čuli, dobrih trenutaka ima (Animal, Take It Off, meni drage, iako nisu na albumu - CUNxTuesday, Mr. Watson), no sve je tako umjetno, površno i lažno. Ovo može biti savršen album samo četrnaestogodišnjim djevojkama koje misle da se svijet vrti samo oko njih. Album je jedan u nizu milijun manufakturnih proizvoda danas i teško da se ičim ističe od mase.

    I ne, Ke$ha nije nova Christina Aguilera, i ne, nije dostojna konkurencija GaGi, kako pišu po stranicama na netu. GaGa bar ima vokal i osobnost.

    avatar

    07.01.2010. (17:38)    -   -   -   -  

  • POPolitanka

    Animal je ok, Take it off je već dosadila...ali ta mala ima osobnost, i to vrlo neugodnu...sad kad je počela promovirat album imala sam ju prilike vidit na par nastupa i u par intervjua...malo je spaljena i djetinjasta ali na nečemu...:S DERIŠTE! a tek što pleše...prejadno...

    A Rihanna ce (koliko sam skužila) izdavati single za singlom do trećeg mjeseca pa će na ljeto reizdati album :S. U ovoj recenziji smo napisali krivi podatak jer će Rude boy biti izdan u USA i Uk paralelno pošto je ''Hard'' kao single već propao u USA i od njega se više ništ ni ne očekuje...

    avatar

    08.01.2010. (12:23)    -   -   -   -  

  • Myky22

    Ovo za Rihannu je jako jadno. Ako je ovaj album stvarno o njenoj osobnosti, a ne o zgrtanju novaca, kako nas je uvjeravala, kako to da nije uspjela reći sve što je htjela na regularnoj ediciji? Znači, tih par bonus trackova će biti nešto površno i napravljeno da bude hit? Ne zanima me, jedan GGGB mi je bio i previše.

    Ljudi Ke$hu vole jer im se čini da je prizemljena zato što dolazi čupava i prljava u javnost. Ja samo mislim da je dijete koje tek misli da se pronašlo. A ako joj je osobnost ovakva kakva je na albumu... Ajme užasa.

    avatar

    08.01.2010. (13:55)    -   -   -   -  

  • POPolitanka

    Ma treba barem biti u plusu...ne znam da li je uopće uspjela isplatiti sve producente...sad je kasno za ugađanje svojoj publici...

    avatar

    08.01.2010. (20:04)    -   -   -   -  

  • e!Hot50

    Keshu ne podnosim, tako je jeftina, teško smeće, naježim se čim vidim onaj $ u imenu ili nju onako prljavog izgleda.
    Što se tiče Rihanne, ni meni se ne sviđa RB kao izbor. Trebala je odabrati Hard, ta je super i dobro joj ide. Cold Case Love je super, ali nije za singl.

    avatar

    10.01.2010. (00:30)    -   -   -   -  

  • Myky22

    Joj zamislite si Cold Case Love spot *Fantazira o nemogućem*

    Ja bi Fire Bomb, The Last Song i Cold Case Love sve za singlove, ali nema šanse za takvo nešto. Rekla je da će (Uključujući Rude Boy) do 5. mjeseca imati još 3 singla.

    Sad... Jedan od njih će DEFINITIVNO biti Rockstar 101, a drugi.... Stupid In Love?

    avatar

    10.01.2010. (02:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...