Komentari

tinolovka.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • Bocaccio

    Bandic je seljacina a Josipovic pokvarenjak. niti jedan mi nije simpatican no kako je u Domovinskim medijima unisona hajka na Bandica u kojoj se i ljevica i desnica ujedinile da odrze politicku supremaciju "elite" sto Domovinu pljacka vec dugo i predugo, shvatite ovo sto cu napisati kao moj politicki prilog NEZAVISNOM kandidata (ma tkogod on bio, ako takvih ima) a protiv opcija koje Domovini oduzimaju sve ono sto je vrijedno. pogledam desno, vidim Suzanu i ... smuci mi se. pogledam lijevo, vidim Milanovica i ... povraca mi se.

    predsjednik RH je fikus, nitko i nista. no to je politicka funkcija a nju je neusporedivo lakse kontrolirati nego stranke. pa na nju treba zasjesti marioneta (prva je zasjela 2000te) stranih obavjestanijh sluzbi u sluzbi politike postupnog kreiranja tko-nas-bre-to zavadi Zapadnog Balkana.
    (manipulacija jednim covjekom jeftinija je od manipulacije grupom ili strankm, iako ni ova druga nije kao opcija posve iskljucena i u Hrvatskom se slucaju koristi).

    covjecja ribica na daljinski upravljac samo je karikatura kreirana u laboratoriju stranih ambasada. u orbitu je izbacena preko SDPa a alternative na izborima, iz istih izvora, bile su Vidosevic, Primorac i Pusic, dok je Hebrang, HDZova politicka kreatura. ostali kandidati su nebitni.
    na cemu temeljim prethodnu tvrdnju? novinar lako moze napraviti pokus. pokusati postaviti pitanje bilo kom stranom diplomatu zasto svi oni redom, po naredjenju odozgo, vec mjesecima pored svojih laptopa i u uredima i kod kuce imaju Josipovicevu sliku.
    i ne pitajte otkud mi ta informacija. izvor je pouzdan i nek' ostane anoniman.

    i sad se, mimo ocekivanja i procjena (Vidosevic ili Hebrang), u drugi krug izbora plasirao jedini stvarno nezavisni kandidat, Milan Bandic. jest, Bandic je za neke Primitivac, za neke je Mafijaski kum, ali covjek ima Karizmu a i "udarilo ga u glavu", pa ga ljudi biraju. i ne uklapa se u zapadnu sliku pacificirane Domovine u duznickom ropstvu, napravljenom u posttudjmanovskom periodu u posljednjih desetak godina.
    (da se odmah razmemo, nisam apologet prvog hrvatskog predsjednika kom je jedino dobro sto je napravio bilo stvaranje drzave a sto je dovoljno da ostane zapisan kao velik covjek).
    uklapa se i u idilicnu sliku Zapadnog Balkana na kojoj strani slikari zdusno rade.
    (zapiti se treba zasto Josipovic, jedan od kreatora Hrvatske tuzbe protiv Srbije, relativizira istu i licitira sa njenim povlacenjem; Mesicu se svojedobno svidjela ideja Zapadnog Balkana jer trazi funkciju poslije odlaska sa mjesta predsjednika, Vesna Pusic javno izjavljuje da se dobrovoljno javlja za ministra inozemnih poslova, ...).

    a i mediji se zdusno trude. sve privatne radio stanice u Domovini koriste usluge Media Servisa, firme u vlasnistvu medijske korporacije Central European Media Enterprises (CME), koja je americki kapital a ujedno i vlasnik ovog bloga. tko stoji iza CME, svatko je za sebe dovoljno pametan odgovor dati. jednako je i sa Jutarnjim listom i citavim EPH holdingom Ninoslava Pavica iza kog stoje strani elementi i investicijski kapital.

    i sto reci na kraju ovog kratkog krokija sa cinjenicama koje moze provjeriti svaki nezavisan novinar? cinjenice su to okruzenja koje stoji iza sadasnjih izbora?

    netko bi spocitao slijedece: sve je to samo tvoja fikcija i izmisljotina. no, takvima velim da su kratkovidne kokosi jer ... djeco draga, briga mene za politiku. ja zivim od svog rada i ne zavisim o hrvatskom kokosinjcu.

    osobno, zelio bi da 10. sijecnja biraci strancima pokvare racunicu ali, ruku na srce, u to ne vjerujem.

    avatar

    03.01.2010. (19:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...