Komentari

zs69.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • p.o.s.

    Cestitke jedinom bracnom paru na MK III!

    avatar

    07.01.2010. (16:20)    -   -   -   -  

  • ŽenA

    Ako vas slucajno zanima zasto nisam podijelila dojmove sa Zakonitim, to je zato sto je prva najvaznija sporedna stvar nakon utrke napraviti analizu i zadovoljiti glad citatelja. Za sve ostalo ce biti kasnije vremena ;)! Prva glad zadovoljena, al' sada Zakonitog nema u blizini... Eto, dok ga nema bar da mu ostvarim nadu i podijelim dojmove sa svima...

    Uglavnom, mojoj sreci i veselju nema kraja. Iako sam na vecini natjecanja prva odostraga, radujem se sto sam pobijedila samu sebe i svoja ustajala uvjerenja. Postigla sam ne samo to da mi se tijelo ne odupire "nepotrebnom" naporu, vec da u tome i uzivam :)! Rusenje vlastitih granica i predrasuda je bas cool ;)! Postigla sam i to da razumijem Žohara i njegovu glad za romantikom na vrlo specifican nacin. Osjetila sam ju i dozivjela!

    Prije utrke dobila sam precizne upute o stazi, ali na karti sve izgleda jedostavno. Cak vrlo ravno i kratko ;)! Ono sto me najvise brinulo je cinjenica da ne zalutam negdje u sumi. I kaj onda?! Cak i ako budem negdje gdje radi mob, sto cu reci... Nalazim se kod tri stara bora i vjerovati da se to lako naci mora ;)?! Žohar me utjesio spoznajom da ce u blizini biti barem 20tak veselih patuljaka s lampicama koji ce me sigurno pronaci ako bude potrebe. Na kraju, u 1. kolu ih je bilo 37 + zenka ostrog njuha ;). Na svu srecu lampice i zenka su odmarale, grijale se i susile u toplom Domu, da bi na kraju gromoglasno popratili moj ulazak u cilj. U 2. kolu docek je bio jednako topao iako nije bilo nikakve vatrice u blizini. Hvala svima, poseban dozivljaj!

    U oba kola, put koji je uprtila prethodnica je bio dovoljan da se osjecam sigurno i da ne zalutam. Zanimljivo mi je kako ja zimogrozna dok se penjem uz brdo razmisljam o tome da sam se pretoplo obukla, kako mi pahulje svojim plesom pod svjetlom lampice priredjuju vrckavi ples, kako je veselo i zanimljivo dozivjeti susret s drugim lampicama cijeg nositelja prepoznas tek kada dodjete u neposrednu blizinu i kada osjetis dahtanje za vratom ili kada skupis snagu i ubrzas da prethodnica ne bi previse odmaknula. To moze biti vrlo motivirajuce ;), hvala Žana :)!

    Danas, dan nakon, osjecam lagano zatezanje u listovima koje me podsjeca da je ova mracno vesela dvostruka avantura bila stvarna :). Sto li ce tek biti sutra ;)?!

    Iako ima dosta ljudi koji jednostavno ne razumiju ushicenje koje izaziva ovakav oblik aktivnosti, radujem se sto sam bila dio ovakvog dvostrukog dogadjanja, sto sam upoznala mnoge drage, zanimljive, vedre i pozitivne ljude koje povezuju ovakvi zanimljivi dozivljaji. Znam da sam tek zakoracila na jedan novi put... Sto ce biti kada snijeg okopni i pobrise utrte staze? Kada se medju drvece zavuce magla? Kada pada kisa i sve bude klisko? Znam da neke uopce ne zanima odgovor, znam da neki vec znaju odgovor i sa smjeskom na licu ga izvlace iz sjecanja... I znam da cu ga i ja sama saznati ;)!

    @p.o.s.: Hvala na cestitkama :-)))!

    avatar

    08.01.2010. (00:08)    -   -   -   -  

  • Zohar

    @p.o.s.: hvala, još da je mladunce nagovoriti, pa imamo invaziju žohara po šumi. :o))
    @Zakonita: vidim potencijalnu blogericu. Lijep uradak.

    avatar

    08.01.2010. (15:41)    -   -   -   -  

  • vanja

    Čestitke Žoharima, a naročito Zakonitoj :-)))
    @ivsha: jesi živ?

    avatar

    08.01.2010. (17:42)    -   -   -   -  

  • Mrakonja

    Bravo Zakonita !!!!!!!!

    avatar

    09.01.2010. (08:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...