Komentari

xdevilsmilex.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • Scarlet

    Prvaaaa! =D

    avatar

    04.01.2010. (11:30)    -   -   -   -  

  • Scarlet

    Prije svega hvala na komentaru...
    Žao mi je što ti je nešto pokvarilo novu, nadam se da si sada OK :S
    Ne znam smijem li pitati što se dogodilo? (uvijek imam problema s ovim dijelom, ako ne pitam ispada da me nije briga, ako pitam onda ispada da guram nos u ono što me se ne tiče :S)
    Slažem se s onim što si rekla za Andrewa, bilo bi lijepo kad bi bilo (viđe) takvih dečkiju u stvarnosti... a dvoumila sam se dal da Rory uleti i imala sam i napisani dio, al sam odlučila da ne... ionako će bit tu dovoljno problema i bez toga...

    No da prokomentiram...
    Jako lijp prvi post, tek je krenula priča, a već si me zagrijala za radnju...
    Sviđa mi se što nema odužuivanja nego radnja odmah počinje, a usto si nam i sve lijepo objasnila...
    Jako me zanima što je to s njenim srcem i punim mjesecom, da se ne pretvara u vuka? Al onda bi se možda sjećala što se dogodilo... ne znam, valjda ćemo saznati uskoro.
    I zanima me taj Linus, govori li uopće istinu?
    Idem sada sređujem nešto na Scarlet i Sam
    Čekam sljedeće i u linkovima je i Rie
    XoXo

    avatar

    04.01.2010. (12:14)    -   -   -   -  

  • Kronos.

    Prvo sam pročitala pa sam tek onda odlučila komentirati; ne znam zašto si napisala da se ne ljutim jer me kopiraš. Možda ima neke sličnosti između ponašanja Rie i Devon, ali to je to. Rie ima potpuno druge razloge za ono što čini i mislim da je malo reći da mi se sviđa ideja.

    Samo mi je žao Arwena što je zaljubljen u nju, a ona mu ne može vratiti osjećaje; vjerujem da se to jednog dana možda promijeni.

    A što se Linusa tiče; bolje da mu Rie ne vjeruje previše - ipak je ona demonka, a on čovjek; nemaju oni što raditi skupa. Znam da je to malo licemjerno za reći pošto Devon ima Mixa, ali to je sad jedna potpuno druga stvar. Ili ne? o.o

    Uglavnom, sviđa mi se i nadam se da će Rie osvetiti roditelje :D Samo neka bude puno krvoprolića.

    < 3

    avatar

    04.01.2010. (13:50)    -   -   -   -  

  • Scarlet

    Hej, drago mi je da je si sada super...
    Ma morat ću uskoro svratit na msn, ispao mi je iz navike...
    Sada bježim, moram sredit do kraja post za Sam i obradovat nekoga...
    Javim ti kad objavim =)

    avatar

    04.01.2010. (15:27)    -   -   -   -  

  • anime freak

    oj oj...

    super mi je početak ove priče...
    sviđa mi se...mračna je...and I love it...

    ako ju zna od malena, onda je čudno da ga se ne sjeća..
    baš me zanima zašto je tako..
    jedva čekam da vidim razlog..

    i zanima me što se to sa njom događa na pun mjesec...

    jedva čekam sljedeća poglavlja!!
    O,O

    kiss

    avatar

    04.01.2010. (23:10)    -   -   -   -  

  • ~Lamona Talia Deborah Sebarlis~

    Op Op! o.O

    Vidim još jedna priča je u điru. =O

    Hladnokrvna demonka kojoj se jebe za sve živo. Impresivno, jako impresivno! =)

    I ovo ću čitati, naravno! ;D

    =*

    avatar

    05.01.2010. (00:16)    -   -   -   -  

  • Lacey Alina Heller

    Ej!
    Napisala post. Svrati ako želiš. Ne moraš ako ne želiš. I iskreno komentiraj. To mi puno znači =). Hvala na dolasku (unaprijed).

    Draga Anamarija, ja sam zadivljena. Kada se prisjetim Christine, uvidim koliko si se popravila. Svaka ti čast. Sviđa mi se ideja. Jako mi se sviđa. I već vidim da će ovo biti opako dobro. I moram ti zahvaliti što si me podsjetila na priču koju sam počela pisati još preko ljeta. Zbog tebe sam i završila prvo poglavlje i objavila. Jedva čekam novo poglavlje kao i kod Ripley koja me užasno jako zainteresirala.

    Zagrljaj*

    avatar

    05.01.2010. (13:21)    -   -   -   -  

  • Agatha.

    Evo i mene, malo kasnim ali nadam se da ćeš mi oprostiti. Prvo da kažem sretna Nova Godina, i najbolje želje nadam se da će ti se ostvariti sve što poželiš, a sada da se bacim na priču koja djeluje krajnje zanimljivo.

    I samo da kažem da ne vidim ni najmanje sličnost sa Andreinim djelom. :D Nekako Rie mi nikako nije kao Devon, ima svoju vlasititu ličnost, i sviđa mi se. Barem ovaj prvi dio što sam pročitala. Djeluje mi jako zanimljivo.

    I samo sa ovim Linusom nije ona jedina koja je zbunjena, iako vjerujem da ću doživjeti prosvjetljenje čim i ona doživi. Piče u boxu da je human, ali opet se pitam otkud ga zna.

    Aha, znači on bi se trebao brinuti za nju. I ja se pitam kako bi to trebalo da izgleda. Čovjek i demon, hmm...

    U svakom slučaju sviđa mi se početak i nadam se skorom postu.

    Kisses and bear hugs :*

    avatar

    05.01.2010. (15:47)    -   -   -   -  

  • Čuvari Četiri Elementa.

    Novi blog. XD
    Alex

    avatar

    05.01.2010. (15:59)    -   -   -   -  

  • Angel X

    Prvo sam dugo razmišljala tko mi se to javio kad ono na kraju posta vidim 'Ripley je' :P
    Već imam osjećaj da će ovo biti dobro samo pročitajući boxeve. Priznajem, Devon čitam samo tu i tamo i ne ostavim komentar jer se uvijek nađem na njenom blogu u neko čudno vrijeme, ali ako si našla inspiraciju u njenoj priči, vjerujem da će biti dobro. :)

    Sviđa mi se njeno ime. Rie. Nikad prije ga nisam čula *zapisuje* Tako treba. Treba voljeti kišu. O moj Bože, gledati smrt vlastitih roditelja sigurno je ostavilo posljedice na njoj. Ljubičaste oči O.o Ajme, 12 godina živjeti sam u kući preminulih roditelja. Ne hvala. Lijepo je što ima prijatelja, bez obzira na to što je on zaljubljen u nju. Možda joj to dobro dođe u životu, možda čak i završi s njim *predviđa*

    Sad me zanima što se to njoj događa kad je pun mjesec. Pročitala sam na nečijem blogu (???) da nije vukodlak. Možda ju samo prate uspomene a uspomene potiču događaje ?

    Na svom jeziku? Opa. Znači, našla se u nepoznatoj kući sa muškarcem kojeg uopće ne zna. Ne baš ugodna situacija. On se morao brinuti za nju i onda je ostavio? Mislim, veoma uzorno ponašanje -_- Ali, čudno mi je, da čovjek brine o demonu? Ne bih se ja usudila.

    Početak dobre priče, vidim.

    :*

    avatar

    05.01.2010. (16:15)    -   -   -   -  

  • The Fourteenth Day

    Prije svega hvala na komentaru...
    Hah, pa nisam išla za tim da gledam puno takvih filmova i serija, al moglo bi se reć, iako sam se više ispraksirala s govorima kroz pisanje nekih stvari koje nisam objavila, a i govorništvo prošle godine je malo pomoglo, al kao što sam rekla vjerovatno da =)
    A što se tiče drugog dijela posta, ma Gary je seronja kojem netko treba pokazat malo gdje spada i dat mu što ide... što se tiče Owena, nije da je pozitivac, al Don't hate Owen...
    Ovaj nije to samo zato jer ga ipak Spike predstavlja (što reći voljela sam Buffy - točnije Angela i Spikea), al mislim da ćeš vidjet kroz poglavlja... ne znam možda je to samo moje čudno doživljavanje i gledanje na stavri 'slježe ramenima'...
    Ugl... razvezah se... idem sada =)

    avatar

    05.01.2010. (18:14)    -   -   -   -  

  • iikii

    ana. predobra mii je priiča. svaka čast! jedva čekam idućiii diio.:).

    avatar

    05.01.2010. (21:01)    -   -   -   -  

  • Rose Butler

    Kod dečka sam trenutno, ali nemam vremena za komentiranje. :S niti čitanje.... :( Ove dane bi mi trebao biti popravljen komp jer ga je moja sestra jučer dala frendici, pa očekuj moj komentar uskoro. Jedva čekam da mi se komp vrati!

    :*

    avatar

    06.01.2010. (19:35)    -   -   -   -  

  • Young blood. Young bones.

    Čekaj, jesi li ti kojim slučajem na forumu MiH pod imenom Ripley Rose (msm, vidim da imaš jedan takav lik xD)? Jer, onda se znamo. ^^ Aethe ovdje. *maše* Ako ne, onda sam se ja pošteno osramotila. *smijeh*

    Da sada komentiram tvoj post.

    Rie mi se nimalo ne sviđa. Shvaćam da ona želi osvetiti svoje roditelje, ali nije u redu da bude tako bezosjećajna. Nije prirodno. I mislim da ona može osjećati i voljeti i sve, samo to ne želi. Zbog toga najviše nije u redu. Ne kada ima Arwena kojem je očito doista stalo do nje.

    Nekako ne shvaćam u potpunosti kako će ona osvetiti smrt svojih roditelja. Imam dojam da je ona još jedan od onih likova koji tumaraju ulicama po noći, s pogledom usmjerenim na cipele (ili neku subkulturističku obuću) i mržnjom na umu. Ali čitat ću pa ću shvatiti s vremenom, valjda. ^^

    Linus mi je sumnjiv. Sad se najednom pojavio i hoće se brinuti za nju. W-T-F? Ostavio ju je samu sa šest godina i sad se vraća u ulozi brižnog staratelja. How yes no. xD Nadam se da mu Rie neće povjerovati jer imam dojam da je on nekakav zao lik.

    Naravno da se čitamo. ;) :*

    avatar

    08.01.2010. (13:51)    -   -   -   -  

  • All we’ve ever wanted.

    Post. Alex

    avatar

    09.01.2010. (13:16)    -   -   -   -  

  • Agatha.

    Nećeš vjerovati, prekidam pauzu i objavila sam post :D

    avatar

    09.01.2010. (15:44)    -   -   -   -  

  • Starz Skrable

    opa. pa pravi mali vrag :P tj. demon. linus se čini zanimljiv. može bit da nešto želi od rie. hmm. vidit ćemo. :P zanima me jako kako će se ovo dalje razvijat. p.s. sviđa mi se i ova priča kao i sve tvoje ^^

    avatar

    09.01.2010. (16:18)    -   -   -   -  

  • Young blood. Young bones.

    Post :*

    avatar

    10.01.2010. (20:38)    -   -   -   -  

  • Ali

    arwen. obožavam to ime, i obožavam taj film. (: nego na post. pa ti si ovo meni slala. (: no opet sam ga čitala, i obožavam ga. svaki detalj mi je savršen, i sada me zanima nastavak. znam da ga imaš jer si mi ga obećala slati. (: ovo je uvod pa se ne može baš puno toga reći o njemu. ali opet mi se jako sviđa. (: demoni. *love* wow, nešto vas je svih uhvatilo to o demonima. već čitam 3 priče. hehe. (:
    xoxo

    avatar

    11.01.2010. (18:55)    -   -   -   -  

  • Jane

    samo da se javim da sam opet tu =D

    nadoknadujem sve, polako :)

    avatar

    11.01.2010. (22:24)    -   -   -   -  

  • Jane

    evo meee.. procitala. :)

    svida mi se ideja.. iako je tuzno sto je rie vec na pocetku ostala bez roditelja, kao mla djevojcica, barem je pozitivno da se snasla i osamostalila... iznenadila me njena hladnoca, i izravnost.. iako je tako opisana, nisam mislila da je zaista tako.. kad se probudila kod Linusa, iako joj je u glavi bio kaos, ona to nije pokazala.. misliam da bi ja poludjela od zbunjenosti...
    jedva cekam nastavak i da vidim kako ce se sve odvijati :)

    :*

    avatar

    15.01.2010. (13:13)    -   -   -   -  

  • Rose Butler

    Oooooooppppaaaaaaaaaaa.... Sjećam se da si mi ovo pričala preko msna i fantastično je!!!! Baš mi se sviđa početak. Jedva čekam vidjeti nastavke.

    Ovaj, oprosti na jadnom komentaru. Bacam se na Ripley, pa idem pročitati još nekoga i na spavanje.

    Napokon mi se vratio kompjuter!!! *veselo i pospano skakučem po stolici*

    Pusa i laku noć

    avatar

    20.01.2010. (00:32)    -   -   -   -  

  • Young blood. Young bones.

    Post :*

    avatar

    23.01.2010. (22:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...