Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • mala_sanja

    Ma predivno. Evo vidjela sam i slike koje su stavljene ranije. :o) Nadam se da cu to jednog dana sve vidjeti uzivo. Mislim da ce me u tom trenutku cuti cijeli Zagreb kako vristim od srece!!!! :o)
    Zelim Ti sretnu i zdravu Novu Godinu! Veselim se svakoj zanimljivoj i super sliki od predivnog Zagreba u 2010. godini!!! :o)

    avatar

    03.01.2010. (00:16)    -   -   -   -  

  • David

    Želim zahvaliti dr. Ajayiju na dobro obavljenom poslu nakon što mi je pomogao da se pomirim s djevojkom nakon 3 mjeseca razdvojenosti, planirali smo brak kad je rekla da bismo trebali prekinuti vezu, ne vjerujem u čaroliju ili vudu, ali zbog ljubavi koju imam prema svojoj djevojci pokušao sam dr. Ajayija i on me je mogao uvjeriti ljubavnom čarolijom i sada očekujemo svoju prvu bebu zahvaljujući dr. Ajayi. ako imate problema s partnerom u vašem odnosu i želite pomiriti, kontaktirajte Viber / whatsapp: +2347084887094 ili e-mail: drajayi1990@gmail.com za brzo rješenje

    avatar

    12.05.2021. (11:14)    -   -   -   -  

  • Shira Hamid

    Je li vaš muškarac iznenada rekao da želi razvod, a vi želite da se vas dvoje vratite u vrijeme kada još postoji ljubav u obitelji? Onda ne tražite više jer je dr. Ajayi, veliki čarobnjak, pravi za vas. Po zanimanju sam bankar, kad mi je brak od 7 godina propao, ovo mi je jako slomilo srce, pa čak i utjecalo na moj posao jer sam uvijek razmišljao a ne koncentriran. Istinski volim svog muža pa tražim načine na koje ga mogu vratiti nakon što sam živio odvojeno oko 5 mjeseci. Naišao sam na svjedočanstvo muškarca koji je rekao da je uspio dobiti unapređenje na poslu uz pomoć velikog čarobnjaka dr. Ajayija pa sam preuzeo njegov kontakt i došao do njega, objasnio sam mu probleme u braku i uvjeravao me da će stvari krenuti bolje za mene, ali sam rekao neke stvari koje je potrebno napraviti da postignem svoju svrhu, slijedila sam njegove upute i danas opet živim sretno sa svojim mužem, on je stvarno divan čovjek i blagoslovljen od svojih bogova. Kontaktirajte dr. Ajayija za bilo kakve životne probleme na njegov Viber ili WhatsApp broj: +2347084887094 ili na e-mail: drajayi1990@gmail.com nećete požaliti što ste se s njim sreli.

    avatar

    25.06.2022. (19:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...