Komentari

sempercontra.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • omladinka

    Mislim (i nadam se) da Banditić do izbora ima velike šanse završiti na psihijatriji...
    Sretna Nova godina, puno veselja i dobrih postova:)))

    avatar

    30.12.2009. (22:23)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @omladinkla
    Nastavak na Novoj je bio bolji jer je voditelj bolji. No Banditić se nije odmaknuo ni milimetar od svog slogana: ja sam deset godina...i neka radi pravna država. A najbolje je bilo kada nije shvatio pitanje: "Je li se smatra zagrebačkim Kumom?" Odgovor se odnosio na njegova kumstva, a pitanje na Kuma.
    Hvala na dobrim željama i uzvraćam na jednaki način.

    avatar

    30.12.2009. (22:55)    -   -   -   -  

  • Još nemam nadimak

    Je, na Novoj je bilo malo interesantnije, ali svejedno se previše dozvoljavalo bandićevanje.
    Dopao mi se Josipov komentar na puzanje po snijegu.
    Semper, puno zdravlja i novih ideja u Novoj!

    avatar

    31.12.2009. (16:12)    -   -   -   -  

  • Boris

    @semper...

    Sretna ti Nova Godina!

    avatar

    31.12.2009. (17:47)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @boris
    Kako nemaš blog, uzvraćam s dobrim željama na mom blagu!

    avatar

    31.12.2009. (21:18)    -   -   -   -  

  • Boris

    @semper

    Jučer sam napravio komentar na tvoj tekst, ali mi je propao prikom odašiljanja, pa nisam imao više volje da ponavljam. nakon toga sam ti poslao samo čestitku. Hvala ti za uzvrat na dobrim željama. Neznam da li će mi ovaj postupak sada uspjeti, no vidjet ćemo.

    Ne slašem se s tobom da Bandić ima izvjesne šanse. Ja sam o tome progovorio na blogu ( ggidmiholjac.blog.hr ). Pogledaj ! Nego, od kuda ti ta rezigniranost, i postaje ti svejedno, tko pobjedio. To nije dobro, prije svega za tebe i tvoje zdravlje. Ne ostavljaš nadu za sebe, a niti za druge. Jel si vidio toulena ( nepopravljivog optimistu) što on misli o životu ?! Držimo se njegovih rezona. Znaš kako narod kaže:" Nije vrag crn kako izgleda".

    U jednomu se slažem: Za mene izbori više nisu interesantni. Dobro je da pobjeđuje Josipović. Prema njegovog karakteru uljava nam se više nade. Čovjek ima obraz, pa ako nešto zasvinju bar će se pocrveniti. S njim neće biti trgovine. Bandić bi sve rješavao kroz "kumstvo" u ima Hrvatske, a ne u Njegovo Ime ( Isusa Krista ). Nije on veći ili manji vjernik od Josipovića. Nijedan od njih nije došao na stupanj da čitaju i svjedoče Božju Riječ - Bibliju - Sveto Pismo - isusa Krista.

    Da li si primjetio da Bandić izbjegava direktne odgovore na pitanja kao pravi "političar". To je primjetila moja supruga koja uopće nije zaintzeresirana za politiku, i jo je rekla da melje ko "čekičar", dok Josipović misli dok govori. To je velika razlika među njima, i zato će dati glas Josipoviću, iako je u prvom krugu glasala za jednu od žena.

    Da li si primjetio da je i sam" Vrag" digao ruke od Bandića. To je mudra odluka nekih stranaka. Sad svi bježe od njega kao Vrag od tamjana. E, takvi smo ti mi Hrvati. Na kraju će ostati sam samcat. Ostavit će ga i njegovi kumovi. Kad kola krenu niz brdo malo će tko ostati u njima da koći. Kao utvrda ostaje mu Kerum, Glavaš i ini. Ali, i ti su pošteniji od onih koji su ga najprije navukli, a onda ostavili.

    avatar

    01.01.2010. (12:11)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @boris
    Na narodnu. "Nije vrag crn kako izgleda!" ja već jaaako dugo vremena odgovam: "Točno, on je još crnjiji!"

    Ponavljam ti, ne budi previše siguran u pobjedu Josipovića. Pogledaj blog nezavisnog zastupnika D.Lesara drlesar.bloger.hr (imaš ga u popisu i na mom blogu) pa ćeš naći post (mislim da je prije neki dan) u kojem on kori Milanovića što unaprijed govori "Gotovo je!"

    Kako ne bi primijetio. Pa on ima na sve jednake odgovore: vodio sam 10 godina Zagreb i neka pravna država radi svoj posao. Kako je vodio Zagreb znamo, a da je pravna država odradila svoj posao kako treba on više ne bi bio Bandić nego Bandit.

    avatar

    01.01.2010. (17:54)    -   -   -   -  

  • Para(ne)normalan!

    Slažem se donekle s tekstom, izbor je težak, Miki Bandi je lik svoje vrste i nije poznato kako će se ponašati, ako postane predsjednik, jel Manđurijski kandidat to mene brine!
    Ljudi ga podcjenjuju, ali on je bliži mentalitetu naroda od jednog hladnog sveučilišnog profesora te mislim da će on pobijediti jer će svi preostali birači koji inače biraju slične kao što je Željko, Miki i ekipa.
    Po broju visokoobrazovanih građana na samom smo dnu Europrosjeka, čak ispod nekih zemalja istočnog bloka stoga Miki Bandi ima i više nego realne šanse da pobijedi!
    Bandi bi bio dobar kandidat općenito samo da nije upleten u toliko afera, nepotizama, namještanja natječaja svojim kumovima za čega običan građanin ide u pržun pa psovanja novinarima i suradnicima pa čak i Boga što je snimljeno, a on je lagao da nije psovao unatoč dokazima!
    Lagao je Bandi da on nikada ne psuje Boga, ako je lagao pred Bogom u kojega se toliko kune i narodom, kako vjerovati jednom takvom čovjeku?!
    Hoće li nas lagati kada bude prvi čovjek zemlje?!

    Sve najbolje u 2010. godini!

    avatar

    01.01.2010. (21:10)    -   -   -   -  

  • Još nemam nadimak

    Bandi nikad, nikad, nikad, nikad neće biti prvi čovjek naše zemlje

    avatar

    02.01.2010. (12:21)    -   -   -   -  

  • mirela

    stojan
    simic
    krpica

    Posthriscanski
    haos

    Muz
    ne drzi
    do
    Boga,
    zena
    ne drzi
    do
    muza,
    deca
    ne drze
    do
    roditelja.

    avatar

    23.01.2010. (18:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...