Komentari

minusiplus.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • ćuskija

    aaa bakar, divan grad! koliko puta sam prolazeći magistralom iznad pitao starog šta moram uradit da bih i sam jednom došao u taj raj! rekao je moraš na fakultet! pa sam i otišao kako bi i sam mogao pridonijet bakaraskoj industriji. hvala ti oxy. evo ti za nagradu potpuni službeni rezultati izbora za predsjednika Republike Hrvatske! Dakle:
    1. Josipović 36,32 %
    2. Vidošević 14,75%
    3. Hebrang 10,22%
    4. Pusić 9,58%
    5. Bandić 7,18%
    6. Primorac 5,25%
    7.-12. http://www.izbori.hr/2009Predsjednik/index.html

    avatar

    29.12.2009. (23:21)    -   -   -   -  

  • oksi

    slavko vukšić 0,36% u bakru, baš me zanima jel to netko zabunom zaokružio...

    avatar

    29.12.2009. (23:27)    -   -   -   -  

  • ogipirogi

    Evo vidiš Ćuskijo, a drug Buljofor i ja smo na toj istoj magistrali, u podnožju Bakra, autostopali najprije do Rijeke pa za Motovun. Buljofor je bio Sole a ja Sage Francis, tako smo si utvarali da bi nam lakše išlo. Do tog križanja dovezao nas je jedan radnik, koji se zatim vratio na svoje gradilište. Slušao je u kolima Azru. Prije toga imali smo priliku zaustaviti i Davora Šukera, ali smo ga prekasno skontali. Na tom križanju ja sam buljofora vodio dva nula u autostopu. A zatim je on ustopao nekog riječkog gurua. Kad smo sjeli u kola najprije nam je rekao da se ne moramo vezati pojasom, jer se njemu nesreće ne događaju. I onda se do Rijeke povela filozofska rasprava! Hvala ti Oksi!

    avatar

    29.12.2009. (23:35)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Svaka čast, moja mama je iz Bakra i do osnovne škole više sam vremena provodila u Bakru nego u Opatiji jer me nona čuvala. Sad sam ljubomorna što se ja nisam sjetila pisati o Bakru;)
    O kako je to krasan gradić bio.... dok nije došla prokleta koksara. Imao je i plažu i čisto more.

    avatar

    30.12.2009. (09:55)    -   -   -   -  

  • Mendula

    Dobar dan! Jako sam se razveselila kada sam vidjela ovu krasnu fotoreportažu iz Bakra. Moji pretci su iz Bakra došli na Hreljin. Pokojna baka prva je došla u Zagreb. Prije godinu dana pokopana je na groblju u Praputnjaku. Ovog ljeta na kratko sam se spustila u Bakar želeći kupiti baškote. Baškotar je bio na godišnjem pa smo suprug i ja išli po baškote na Sv. Kuzam.
    Ne sviđaju mi se fotke vijadukta iznad Bakra. Bakar nije zaslužio takvu krunu.
    Svaka čast gradonačelniku Bakra koji se zajedno s gradonačelnikom Kraljevice pobunio protiv ideje o novoj koksari što je nekom pametnjakoviću palo na pamet. Ja sam se kao mala kupala u Bakru dok još nije bilo koksare. Kasnije sam se kupala na Bakarcu. Možda sam zato dosta teško oboljela. Ne mogu vjerovati da postoje Bandićevci u Bakru. Možda sam nešto krivo shvatila?! Lijepe blagdane želim!:-)

    avatar

    30.12.2009. (10:51)    -   -   -   -  

  • buljofor sunovrat

    baškoti! pa to je ono pecivo kaj umačeš u vino na dočeku nove godine kod oksija i razbiješ se sam tak. lijepo se kaže da zlatna mladež pije na slamku a mip-mladež na baškote. Zabaviti se, raspametiti, zaboraviti.
    tako i ogi zaboravlja dio priče i staje kod Rijeke. znači Sole vodi Sage Francisa 2:1 u stopanju, junaci dolaze na izlaz iz Rijeke i visoko dižu palac kod tog strmog sunovrata di se ceste račvaju, sigurno ga znate, sve ispod natpisa "zapranjeno stopiranje". nesmeš stopirat pa krećeš pješke u spust, u zavoj. pa hodaš, hodaš, pa sjedneš. sad smo na vratima jadrana, preuranjena fjaka i hulahop pokraj benge. pa geodet s crnim pojasom iz karatea, pa 3 mladca s raybanovima, sad već znaš da si blizu, i konačno to brdo, pa na vrh Motovuna, pa u VIP garden.

    avatar

    30.12.2009. (12:14)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Baškoti u Bakru već odavno nisu što su nekad bili, sad su bolji oni na Svetom Kuzmu.

    avatar

    30.12.2009. (12:25)    -   -   -   -  

  • dolphinA

    Ja volim doci na kavu u Bakar....ne ucinim do jako cesto buduci da ne zivim vise tu, a sad cu jos rjedje jer mi se prijatelj s kojim sam to obicavala, preselio jako daleko, ali volim Bakar i zalim sto je industrija tamo... No, bolje ovako nego kako je bilo....
    @windfuckersister: Sto su se baskoti vratili u Sveti Kuzam? Jedno vrijeme su bili zatvoreni pa sam prestala odlaziti tamo po njih.

    avatar

    31.12.2009. (08:30)    -   -   -   -  

  • smiling cricket

    Kakvi kontrasti! Lijepo.

    avatar

    31.12.2009. (17:32)    -   -   -   -  

  • lion queen

    krasne fotke.
    pogledaj treću fotku, pa zamisli metar ceste nakon drugog stupa i prazninu, tako je stršao taj vijadukt iznad bakra, dok je bio u izgradnji. izgledalo je da cesta ide u nebo iznad bakra. zato je nazvana nebeska cesta. bilo je interesantno gledati kako su graditelji zamislili nastavak. iznenadila sam se kad su je zavinuli oko brda :)))) gotovo sam žalila kad je završena. od tada volim taj vijadukt, jer je nešto posebno, bez obzira što zapravo nagrđuje vizuru bakra.
    bilo je šokantno kad su se novi političari sjetili ponovno izgraditi koksaru u bakru. diglo se na noge cijelo primorje. čisto sumnjam da će se uspjeti zapriječiti izgradnja koksare i ova vlast ostat će u crno zapisana zbog teške industrije u tom krasnom zaljevu, kao što je za vijeke vjekova ostala u crno zapisana ona glupača iz komunizma, kojoj je palo na pamet izgraditi tu koksaru. koliko li je ljudi od tada oboljelo i umrlo od raka, to samo dragi Bog zna. Bog će platiti i ovima sada što su dali dozvolu za izgradnju nove koksare među ljudima, koji su se jedva riješili stare. što ćeš, nekim ljudima jedini je bog novac. gade mi se.

    avatar

    02.01.2010. (09:42)    -   -   -   -  

  • maligan

    ovaj post je okupio novu ekipu u našoj javnoj kući. čini se

    avatar

    03.01.2010. (12:50)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Je, je, opet ima baškota u Sv.Kuzmu.

    avatar

    06.01.2010. (12:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...