Komentari

hrvitez.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Branko Stojković, Bjelova

    MESIĆEVA ČETVRTA JUGOSLAVIJA



    U potrazi za takozvanim topničkim dnevnicima policija je ujutro 09. prosinca 2009. upala s nalogom za pretres desetak stanova, i to bivših djelatnika HV-a i MORH-a. Među potencijalnim kandidatima za pretres bili su i umirovljeni generali Rahim Ademi i Imre Agotić. Policija ja bila i kod Željka Kučića bivšeg suradnika generala Ante Gotovine i Miroslava Vidovića, bivšeg šefa kabineta generala Petra Stipetića. Policija je tražila dokumentaciju koja se odnosi na granatiranje Knina i okoline u vojno-redarstvenoj akciji „Bljesak“ i „Oluja“ 1995. godine.



    Navodno, na tome inzistira Haaško tužiteljstvo, u suradnji sa DORH-om, te zajednički poduzima se akcija pronalaska topničke dokumentacije i druge arhivske građe, koja se odnosi na Domovinski rat u Hrvatskoj. Pretreseni su stanovi i drugi objekti i prostorije na području BiH-a. Sumnja se u počinjenje kaznenog djela uništavanje ili prikrivanje dokaza.



    Pitam po tko zna koji put: Gdje su Mesićevi topnički dnevnici? Kada je, samo na Grad Vukovar ispaljeno 500.000 granata. Isto tako i na Dubrovnik, Osijek, Lipik, Pakrac, Bjelovar, itd. Stjepan Mesić je tada 1991. godine, bio Vrhovni komandant JNA. Sa Srbijom je bila prva i Crna Gora u granatiranju Dubrovnika. U (tim) istim zbivanjima oko raspada Jugoslavije, tj. Federacije. Sada se rade uhićenja i pretresi hrvatskih stanova…



    Danas 09. prosinca 2009. godine, upravo kada su trajali pretresi kuća i stanova, u Hrvatsku, odnosno u Zagreb, doputovao je Crnogorski predsjednik Filip Vujanović u posjet Stjepanu Mesiću. Oni su na konferenciji za novinare izjavili – da su između te dvije zemlje odnosi odlični, te da su stvoreni novi temelji.



    Vojna i civilna policija u suradnji s državnim odvjetništvom pretražila je stan Joze Ribičića, suradnika od Ante Gotovine i bivšeg ministra obrane Pavla Miljavca. Dio pronađene dokumentacije je oduzet. Postoji sumnja da MORH-ovu dokumentaciju posjeduju i privatne, tj. civilne osobe. Eto, kakvu nam Mesić radi zbrku u Hrvatskoj, kada bi se istražio cijeli njegov desetogodišnji rad – kao predsjednika Hrvatske, Mesić je samo radio zavjeru u Hrvatskoj i rušio je iznutra. On je najveća „hrvatska štetočina“, od povijesti i nastanka Hrvata. Tako nam i treba kada svi šutimo i gledamo svakodnevnu nepravdu.



    U Bjelovaru, 09.12. 2009.



    C R O A T I A

    NEZAVISNI KANDIDAT

    Branko Stojković

    brankostojkovic152@yahoo.com

    095/814-82-90, 091/797-65-56

    HRVATSKI POKRET ŠTIT

    http://istinazanarod.blog.hr

    http://mesomeso.blog.hr

    avatar

    30.12.2009. (00:28)    -   -   -   -  

  • JA ŠTIT STOJKOVIĆ 1.

    DRAMA U HRVATSKOJ



    Država tone a funkcioneri se izmjenjuju?



    U četvrtak 18. veljače 2010., sa Pantovčaka definitivno otilazi stari predsjednik RH Stjepan Mesić, a na njegovo mjesto dolazi novo izabrani predsjednik Ivo Josipović. Po Ustavu i tradiciji predsjednik je šef države, šef izvršne vlasti, vrhovni komandant oružanih snaga i motor zakonodavne vlasti, tj. šef svih glavnih službi u zemlji. Na kraju krajeva, izvana u „domovini“ ništa se nije promijenilo, osim toga što se izmjenjuju politički funkcioneri. Tako prenoseći začarane probleme: nezaposlenost, bijedu i ljudski strah,…, neimaštinu, u isti začarani krug. Velika urota u Hrvatskoj i dalje traje, dok u zemlji tame svijetla nema.



    Talas antifašizma



    Josipović je obećao Hrvatima da će biti „svjetlo“ i da u mračni naš zavičaj dolazi vedrina. Bukvalno, neposredno nakon Mesića dolazi svjetlo, što znači Mesić je bio teška tama. Tako bi to bilo po izjavama Josipovića. Što mislite Mesić kao „tama“ podržao je i izabrao Ivu Josipovića za svjetlo. U tome svemu ima tu puno kontradiktornosti. No, hrvatskom narodu očito nije to važno, jer služanski duh kod njega se nije izmijenio. Naše društvo svakodnevno zapada u sve gore i katastrofalnije probleme. Nije važno što se problemi ne rješavaju, važno je da se mijenjaju naše vođe i gazde.



    Nevolje i teška stvarnost



    U ovim olovnim i tmurnim vremenima nitko ne drži otvorene oči pred dvjema opasnosti i mnogi ne shvaćaju njihovo užasno značenje za egzistenciju hrvatskog naroda. Mislim da svaki normalni Hrvat svoju zemlju Hrvatsku smatra, da u njoj bi se trebao razvijati standard i da u njoj treba vladati lijepi život. Do tada, i uprava, a i političko vodstvo, moralo bi ispunjavati tu „rajsku svetinju“, što se podrazumijeva samo po sebi. A ne da nas se gura u propast i zadužuje u svijetu. Koliko su, međutim, bile velike opasnosti, i političke poteškoće koje nam ina-gura-cija donosi? Sama riječ govori nam da na čelu naroda je „guru“, vrač, mag… Ja sam općeg političkog mišljenja da tu riječ i ceremoniju treba izmijeniti.



    Hrvatski narod je do kosti poražen



    Dok se bivši komunistički šefovi tako izmjenjuju kao na traci „elevatora“, velikih ambicija za promjenama nema. Svaki pametni i normalni Hrvat u vlastitoj zemlji postao je žrtva budala i nerazumnih ljudi, odnosno „krvnika i zločinaca“. Pitam se: Zašto mnogi ljudi to ne vide? Da u vrhu vlasti su nam diletanti i demagozi, prevaranti i lažovi,…, lupeži i muljatori,… Ako se nitko jednom riječju protiv toga ne izražava, ne buni i prosvjeduje, što se trebamo čuditi kakva će nam biti onda i daljnja budućnost. Narode čuvajte se darova i kad ih „predsjednici“ nose. Gospodarstvo je u raspadu, a darovi su nam „svjetlo“, ne politička rješenja i napredak.





    U Bjelovaru, 12. 02. 2010.

    C R O A T I A

    HRVATSKI POKRET ŠTIT

    Branko Stojković



    brankostojkovic152@yahoo.com

    095/814-82-90, 091/797-65-56



    http://istinazanarod.blog.hr

    http://mesomeso.blog.hr

    avatar

    13.02.2010. (17:57)    -   -   -   -  

  • Branko Stojković - ŠTIT B

    TKO SVE U HRVATSKOJ SE

    JE IZREDAO NA VLASTI?!



    Mi Hrvati moramo znati, da na čelu države imali smo deset godina prevaranta i lažova, ratnog profitera i zločinca. Zašto se danas kao narod čudimo – gdje smo? Pitam se: Kakav je to mentalitet bio u puku, da je to sve dopuštao. Mislim da, bila je to „bijeda ljudske vjere“, osakaćenost razuma i pamćenja… U cijelom svijetu ne postoji čovjek, koji je bio predsjednik dvaju različitih država, kao što je to bio Stjepan Mesić. Ovo nastupila je smrt (sad) za Hrvatski narod. Stvarno u politici imamo obične „političke lešine“, koje brinu samo da njima bude dobro. Kraj toga što su nas zadužili na milijarde i milijarde eura.



    U slici i riječi

    Smijeh i strah



    Jadranka Kosor, predsjednica hrvatske Vlade, obećala nam je: „Da do kraja 2010. godine imat ćemo uređenu pravnu državu“. Seljački prosvjedi su prošli, a sad Hrvatsku natresaju već neki drugi – digli su se i radnici koji mjesecima ne primaju svoju plaću. I oni su kriknuli: „Ovo je naš kraj i država nas je napustila!“ Premijerka Kosor tri puta na dan se presvlači i mijenja nakit i broševe,…, i ponavlja izbezumljenom narodu: „Gospodarska situacija je super“. Dok borba za goli život traje, ona s osmijehom gleda zemlju kako propada.



    Kakav smo to mi narod?

    Trač nas više zanima od propasti!



    Obećala nam je (bivša srpkinja iz Pakraca Vlaisavljević), da na kraju tunela nas čeka svjetlo. Da iz Banskih dvora će izići nekoliko mjera koje će pojačati zapošljavanje. Ta raspuštenica nema ni svoga muža, za kojeg bi rekla evo ovo je moj čovjek. Ali zato u hrvatskom izaslanstvu, koje je hodočastilo Benediktu XVI i Vatikanu, u diplomaciji je bio i premijerkin sin, koji je Papi poljubio ruku. Ako Vlada RH, nema strategiju za vođenje države neka se makne. Ministar gospodarstva Đuro Popijač otišao je u Siriju, kako bi potražio kakve poslove za Hrvatsku.



    Još se taje i niječu komunistički

    zločini i ratna profiterstva

    „Domovinskog rata“



    Mnogi ratni zločini još nisu dovoljno rasvijetljeni, odnosno o njima i istinama se šuti. Još nisu izašli na vidjelo dana, pa stoga se nismo oslobodili okova i mraka komunističkog totalitarizma. U Čazmanskoj šumi desili su se strašni zločini za koje je kriv Franjo Tuđman. I u Bjelovaru je krajem 1945. godine, Josip Manolić, isto dao postreljati u šumi „Lug“ mnoge Hrvate. Komunistički ratni zločinci su: Josip Boljkovac, Dušan Bilandžić, Janko Bobetko, Josip Perković, Stjepan Hršak, Ivica Račan, Josip Mesić,… Ovo pitanje Hrvati ostavljam Vama – Kako su (bivši) UDB-aši, partizani i komunisti mogli stvoriti „novu“ Hrvatsku državu 30. svibnja 1991. godine? Dok teorija zavjere još traje, mnoge ubojice mirno i bezbrižno spavaju. Pitam hrvatske branitelje od čega smo se oslobodili? Kako smo mogli naplatiti ratne štete od Vrhovnog komandanta JNA i Predsjednika SFRJ-a Stjepana Mesića, kad nam je (bio) predsjednik Republike Hrvatske od 18. 02. 2000. – 18. 02. 2010. godine.



    U Bjelovaru, 15. 03. 2010.



    HRVATSKI POKRET ŠTIT

    (bitka za Hrvatsku)

    Branko Stojković, predsjednik

    brankostojkovic152@yahoo.com

    095/814-82-90 , 091/797-65-56

    http://istinazanarod.blog.hr

    http://mesomeso.blog.hr

    http://bjelovarskiklan.blog.hr

    avatar

    15.03.2010. (13:05)    -   -   -   -  

  • Branko Stojković - ŠTIT B

    SRPKINJA IZ PAKRACA JADRANKA VLAISAVLJEVIĆ PREDSJEDNICA JE VLADE

    Tko sve vlada Hrvatskom?

    Sramota je, da Jadranka Kosor je prekrštena srpkinja iz Pakrac, odnosno ona je predsjednica hrvatske vlade. Hoće li Hrvati na vrijeme saznati njenu prošlost? Odmotava se klupko o "otimačini" stana, u koji je Kosor uselila. Premijerkin djed je bio u četnicima. Ona je dijete vanbračnog braka. Odgojio ju je komunizam. Uspjela je u životu - jer išla je u kumrovačku školu. Ušla je u HDZ-e radi vlastitih probitaka. I to ne samo radi stana, vec i za funkcije koje obavlja Jadranka Kosor Vlaisavljevic vazno je znati da je ta osoba djete jednog neuspjelog braka, da je odgojena od cetnickog vojvode, da i sama ima iza sebe nekoliko propalih brakova, da nema diplomu pravnog fakulteta...

    BRANKO STOJKOVIĆ
    BJELOVAR / CROATIA
    brankostojkovic152@yahoo.com
    09/814-82-90

    avatar

    24.03.2010. (13:37)    -   -   -   -  

  • ŠTIT je pozdrav ZAŠTITE..

    JADRANKA KOSOR "STUP JE HRVTSKE DRŽAVE", A STANUJE U OTETOM STANU?!

    To pokazuje da je organizirani kriminal dostigao najvišu moguću točku razvoja, a to znači da je prerastao u državni kriminal. Takva vlast je pravi politički problem s kojim se suočavaju Hrvati. Stoga je za novopečenu lidericu i premijerku Jadranku Kosor bilo vrlo podlo i cinično, s kakvom se je prevarom ona poslužila. I kakoje došla do tuđeg stana, koji ni po ničemu nije mogao biti njezin.

    Ovaj tekst oslikava svu moralnu krizu u našem društvu i jedan politički sistem, koji vodi uzurpatorica vlasti "željezna ledy" - tipa Kosor. Isto tako znamo da desetogodišnja vladavina Stjepana Mesića bila je smak Hrvata. Život satkan od "otrovne pljuvačke" (bivših) ljevičara i (ne)hrvata, kuda nas je to dovelo? Prema procjenama, bez zaposlenja u pravnoj Hrvatskoj je ostalo bez posla u zadnjih 20-tak godina oko 1. milijon Hrvata.

    Lpoša poslovna politika i neodgovorno rasoplaganje financijama i luksuz saborskih zastupnika, hrvatski narod košta godišnjedodatnih stotinu milijuna kuna. Kao što znamo da svaki saborski zastupnik ima svog šofera i službeno vozilo. Koliko ovaj narod košta "saborski vozni park", sve protekle ove godine. A da se negovori o voznim parkovima županija i gradova. Sve to plača Hrvatski narod.

    Da isto tako se ne govori o benificijama saborskih zastupnika. Cijela nacija se je uvaljala u političkom dreku. Narod sve lošije živi. Hrvatski građani su u velikoj krizi i naravno zbog toga treba prozivati Vladu RH, koja i dalje nijeće svoju odgovornost. Mislim, da Jadranka Kosor je razgolićena osoba. I njezin HDZ-e, koji je stranka osobnih kruhobrižnika... Tako ako ne proglasimo krivce, kako možemo doći do slobode.

    Vrijeme je da se digne "Glas ŠTIT-a !" I da svi pametni i nepokvareni ljudi u Hrvatskoj ujedine se "protiv nakaze", odnosno počmu preuzimati vlast. To bi trebala biti "nacionalna obveza" i osnovni cilj svih Hrvata. Jer Hrvati su pretvoreni u posljednje sluge sistema Jadranke KOS-OR. Zna se, što znači KOS i oslobodilačka revolucija OR. Dokle zloupotreba imana Hrvati?!

    B J E L O V A R / CROATIA
    Branko Stojković
    brankostojkovic152@yahoo.com
    095/814-82-90, 091/797-65-56
    HRVATSKI POKRET ŠTIT
    (borba za Hrvatsku)
    http://istinazanarod.blog.hr
    http://mesomeso.blog.hr
    http://bjelova rskiklan.blog.hr

    avatar

    28.03.2010. (17:38)    -   -   -   -  

  • ŠTIT ime Pravde

    VEĆ TREĆI PUT OBNAVLJA SE PARTIZANSKO SPOMEN

    GROBLJE U PARKU „BORIK“



    IAKO KOMUNIZAM VIŠE NE POSTOJI, GRADSKA UPRAVA

    GRADA BJELOVARA USKRSAVA PARTIZANE



    Dok troši se novac građana na uljepšavanje bivšeg komunističko-partizanskog groblja, građani žive bez posla i u neimaštini. Kraj svih poduzeća koja su nestala, mi Bjelovarčani ne sjećamo se kad je koja firma otvorena. Uglavnom, svi su masovno nezaposleni, ali nitko se i ne budi – da hoće raditi. Sve više ima prosjačenja po gradu i sve više onih (ima) koji kopaju po kontejnerima i smeću… Oni koji rade u državnim službama, za vrijeme lijepog radnog dana, mogu se vidjeti kako sjede na terasama caffe barova. To su uglavnom policajci, odvjetnici, suci, … itd. Kakva smo mi to država? I kakav smo to mi narod? I kakva se tu politika vodi? Očito je da odgovornosti nema i da radi tko što hoće.



    Prava kriza u našem društvu se sakriva. Pitamo se: zašto je gradu interes da izdvaja toliki novac za obnovu i proširenje partizanskih groblja iz drugog svjetskog rada od NOB-a. Čemu i kome ta ideologija dalje služi. Ovo je priča o Hrvatima i drugim ljudima koji žive na rubu društva. To bi trebala biti tema dana a ne surova birokratska neuračunljivost. Zašto i mediji o svemu tome šute, te ne promiču prave i istinske vrednote. Živimo u najgorim vremenima nelagode i frustracije. Za svu opću propast neki ljudi iz bivšeg socijalističkog sistema su nagrađeni sa visokim političkim pozicijama i funkcijama. Dok građanima oni i dalje nude svoj „ideološki mrak“ u kojem su bili navodno sretni. Bili smo poznati grad po proizvodnji mlijeka („Sirela), mesa („Cromax“)… i drugih prehrambenih proizvoda, danas nemamo ništa.



    U ovoj smutnji neki pojedinci su se obogatili i to protuzakonito. Ali u bezakonju nema zakona, ili bolje rečeno ima samo za one male. Sramotno je, da već godinama stoje napušteni pogoni bivših poduzeća. Sve je to šteta, koja naružuje naš grad. Mnogi građani žive u koncentričnoj (ne)prosvijetljenosti. Očito je da imamo „novu formulu“ za preljevanje iz šupljeg u prazno. Kada smo već kod spomen groblja u parku „Borik“, i kada se postavljaju imena onih ljudi koji su tu streljani, odnosno koji su pogubljeni od Trećeg Rajha i NDH. Ja sam osobno istražio te žrtve. Neki uopće nisu tu pogubljeni, tj. nikada nisu ni bili u Bjelovaru. S brojem upisanih na kamenim spomenicima se manipulira. Neke osobe su nestale između Poljske i tadašnje Čehoslovačke, nikada nisu ni bile na ovim prostorima Hrvatske. Ali njihove obitelji cijelo vrijeme su imale razne privilegije i koriste.



    Sve to postavljanje kipova po parkovima i gradskim ulicama plaća iovako obespravljen i pokraden narod. Frapantno je to – da političare nitko ne dodiruje i za ništa ne pita. Oni lijepo bezbrižno žive i ničime ne oskudijevaju. I dalje liju se ditirambi* i slavi se „krah desnice“ u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Tako i u cijeloj Hrvatskoj – hoda se samo po Jasenovcu i lažu nam se stare priče. A uglavnom je da smo postali grad koji je dobio Biskupiju i biskupa Vjekoslava Huzjaka. Svi ćemo se lijepo moliti i ništa nećemo raditi. Živjeti ćemo u „blaženstvu iluzije“. U Gradu Bjelovaru pola ulica zove se po komunistima, a pola ulica po biskupima i svećenicima. Eto, oni su zadovoljni i fino su se podijelili. A što ima od toga svega slijepi narod?





    U Bjelovaru, 31. 05. 2010.



    HRVATSKI POKRET ŠTIT

    (bitka za Hrvatsku)

    Branko Stojković, predsjednik

    brankostojkovic152@yahoo.com

    095/814-82-90 , 091/797-65-56

    http://istinazanarod.blog.hr

    http://mesomeso.blog.hr

    http://bjelovarskiklan.blog.hr

    avatar

    02.06.2010. (13:35)    -   -   -   -  

  • mrki 01

    Najbolje da se ništa (ne)zna ! I to je uloga javnosti ?



    Neki bjelovarski novinari povikali su: "Zaustavite Stojkovića !" No, u Bjelovaru ljudi trebaju biti samo promatrači i ini ne smiju sudjelovati u javnom dijalogu. Takav smo mi grad i takva smo mi sredina. Javno mišljenje je samo za one (ne)odgovorne i odabrane ljude. Jer oni sami su sebe odabrali. Oni nam kroje sudbinu i budućnost. Takvi nas godinama kradu, obmanjuju,.., ismijavaju i to se zove politika? Očito je da im istina smeta.



    Kao prvo treba postaviti pitanje - zašto je to sve tako? Pogledajte samo bjelovarski tisak "gradski list Bjelovarac", taj list vodi jedan teški korupcionaš i ratni profiter. Povezani lopov s vlašću za izvlačenje novaca iz proračuna grada i države. Tko nam kroji javnu vijest? I tko nam prezentira medije? U ovom slučaju imamo i besplatni list "Zvono", u kojem se reklamiraju oni o kojima ja pišem. Na naslovnici "Zvona" u desnom gornjem ćošku nude se usluge prostitutki, njihova gola tijela i telefoni... Pa ja vas pitam kad vidite taj list gdje stoji na stolu ulaska u Gradsko poglavarstvo, tj. u gradsku upravu, onda znadete koliko je sati.



    Istog trena trebalo bi zabraniti financiranje iz gradske kase takav list i njegovo štampanje. Mislim da se lako može zaključiti odgovor na ovo pitanje. Eto, tako trebalo bi gledati na stvar. Tko odlučuje što će se pričati i kako će se živjeti? Potom treba se zapitati da li je politika takvog oblikovanja ispravna. Distribucija lažne moći drži nas u koncentričnoj neprosvjetljenosti. Prema tome "bjelovarski mediji" možemo slobodno nazvati "sotonskom nultom stopom hipnoze." S kojom se služe "tajkunčići" koji su nas pokrali.



    Dakle, krenimo s kablovskom televizijom "Atila", koju vodi bivši oficir JNA i bivši KOS-ovac, taj špijun i društveni parazit. Jordan Atanasovski. U labaratoriju od 16-tak bjelovarskih kuća i medija - nema gotovo ni jednog da nešto valja. Istina za njih je i dalje strana riječ. Gotovo svi su oni isti, podmitljivi i lecemjeri. Imamo njelovarski studij HRT-a gdje rade večinom tatini sinovi, koje pravda i pravednost ne zanima. Tamo je sve "prčija" gdje se pije kava i pivo...



    nekoliko "žvatana" i "štetočina" upravlja cijelim Bjelovarom i medijima. Oni su zacementiralji ljudska prava i građanske slobode, tako što su glavni "cenzuristi" i temelji kurtizana... Bjelovarsko dopisništvo Večernjeg lista vodi Čedomir Rosić i njegova sestra Mirijana Rosić, koji su osobni pisci naručitelja vijesti i zbivanja. Njih sve nije briga kako ostali ljudi žive. Kaže mi neki dan jedan sin bivšeg oficira JNA "tko tebe Stojkoviću uopće doživljava?" Jadan bjelovarski bivši sudac F.Š., u mirovini - kaže mi "sve vi dobro govorite I pišete - ali nitko vas ne doživljava". Kako bi me ljudi doživljavali kad su im osakatili mozak.



    ----------------------------------------------

    HRVATSKI POKRET "ŠTIT"

    Branko Stojković

    ----------------------------------------------

    brankostojkovic152@ yahoo.com

    095/814-82-90, 091/797-65-56

    ---------------------------------------------

    avatar

    24.07.2010. (17:03)    -   -   -   -  

  • CROSTOJKOVIC1958

    U Bjelovaru se provodi jedna trula, mlaka i kukavička politika



    Manipulacije narodom i diktatorski način vladanja ne prestaje. U Bjelovaru više ništa ne štima. Svi se prave ludi ili bolje rečeno to stvarno jesu. Još uvijek sve je kao u starom Rimskom carstvu, određena elita diže svoj palac "Gore ili Dolje". U predizbornim njihovima trikovima oni su nam rekli da se grad rekonstruira i izgrađuje dalje, da će Bjelovar biti jedan od najljepših gradova u Hrvatskoj, a u biti propali smo do najgore krajnje mjere. Bjelovar je nekad bio bogat industrijski grad, Bjelovar je postao sad leglo nezaposlenosti i nerada, ..., siromaštva i neimaštine. Činjenica je, da je manje gostionica ja kafića, da bi bilo manje zla. Nas ne mogu spasiti lešinarske stranke HDZ-e ni SDP-e, niti bilo koja druga stranka. Stanje u Bjelovaru je ozbiljno, krizno i tendenciozno ...



    Mi stalno slušamo jedne te iste "lajavce" i egoiste. I to je politika grada? Proračunska rupa u Gradskom poglavarstvu od 7 milijuna kuna krpa se prodajom 20-tak gradskih stanova i drugih nekretnina. Zato da bi birokracija imala za svoje redovite mjesečne plaće, koje su sebi prošle godine povisili. Lako je njima poigravati se sa narodom koji šuti i nezrelo razmišlja. Dok su ugrožene mnoge egzistencije ljudi, tj. obitelji, i dalje odjekuju apsurdne, niske, smiješne, ..., i tragične izjave lažnih filozofa i političara. Kako ne bi kad nam je politika "mrtvo puhalo" koje klati se nad bolesnim pukom.



    Između ostaloga i dalje slušamo iste priiče, po onoj staroj formuli "prelijevanje šupljeg u prazno". Slušamo i popove koji po cijeli dan samo zvone (uglavnom da imamo biskupiju) u crkvi se čita jedno te isto evanđelje o nekom djetetu, jaslicama, pastirima i ovcama ... Od toga se svećenstvo nije odmaknulo več 400 posljednjih godina. Svi znamo da "Božićni duh" se mjeri po debljini novčanika. Glavne vijesti uvijek nam počinju sa nekim trivijalnim* religijskim obredima ili s političkim prevarama i lažima. Dokle sve tako? I do kada? Lažni Apostoli i svećenstvo trguju sa (nekim) Bogom i Isusom, Marijom i za svoju korist i interese. Te ubiru na Isusu novac. Sve je to sramota. Ja znam da opasno je liječiti luđake i osvješćivati ih. Jeste li pročitali u Bibliji što su ti "pomračeni umovi" učinili Isusu.?!



    Pogledajmo realno politiku naše Bjelovarsko-bilogorske županije. Župan je najpametniji u jednoj prostoriji punoj glupana i poltrona. Pogledajte njegove govore, jedva da on zna sastaviti par riječi. Narode! Neka vam bude onako kako ste vjerovali. Autor ovog teksta želi potaknuti čitatelje da poklone punu pažnju duhovnoj stvarnosti izraženoj u ovim porukama. U ovakvoj situaciji ja (osobno) se uzimam za pravo da kritiziram, Jer Bjelovarom i dalje vladaju, staro-komunistički manijaci i njihovi potomci. Ja da imam svoja građanska prava - ove poruke, odnosno teksta ne bi (ni) bilo. Zatrovana i uništena je jedna cijela nacija, a u kosti joj je usađen strah. Zbog toga ljudi nisu ljudi, jer su ogoljeli duhom... Sa njihovim umom se manipulira, i njihov um se kontrolira. Ove godine idu u Hrvatskoj izbori, pa stoga smatram da ćemo svi zajedno nešto promijeniti nabolje.



    U Bjelovaru, 07. 01. 2011.



    BRANKO Stojković

    Bjelovar / Hrvatska

    brankostojkovic152@yahoo.com

    095/814-82-90

    avatar

    11.01.2011. (16:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...