Komentari

promina.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


 • NEDILJKA

  Sretan Božič Promini i prominjcima....

  avatar

  25.12.2009. (23:55)    -   -   -   -  

 • inkasator

  Izdavanje jednog takvog lista je za svaku pohvalu i pomoć. Redovito primam Župni list Siverić i uvjek sam radostan kad ga dobijem u ruke. Finacira se dragovoljnim prilozima Siverćana s druge strane Promine i njihovih prijatelja.Uspješno izlazi niz godina. Dostavlja se na adrese širom Zemaljske kugle gdje žive raseljeni Siverćani kao i Prominjani te su upoznati s zbivanjima u svom zavičaju. Bilo bi dobro kontaktirati Uredništvo lista Siverić u cilju zajedničke surađnje i smanjenja troškova pri izdavanju i distribuciji.Telefon je 022 / 885 416.
  U kontaktu sam sa sinom Adofa Milohnoje značajnog Hrvatskog kartografa čija je majka Magdalena-Manda r.Ljubičić Prominka iz Oklaja. On je ručno savršeno izradio niz karata Domovine koje se i danas upotrebljavaju. Njegov sin Raul Milohnoja (60 god) posjeduje orginale tih karata i nedavno je po prvi put posjetio ruševnu kuću svoje bake i bio oduševljen našim krajem.Sudjelovao je i u berbi grožđa u Prominskom kraju. Bilo bi dobro da se objavi jedan članak u Župnom listu o njemu i njegovom životu. Za vrime komunističke vlasti bio je prisiljen napustiti Domovinu i otići čak u Venecuelu.

  Malo sam se raspita za otvaranje Doma kod prijatelja na vlasti i saznao da je na lokalnoj razini sve izvršeno i da se čeka na raspisivanje natječaja od Ministarstva u Zagrebu za popunu nekoliko djelatnika. Mislim da bi tu mogli pomoći Prominci koji žive i rade u Zagrebu kako bi se ubrzao postupak.
  Svim Promincima,njhovim prijateljima i posjetiteljima ovog bloga želim Čestit Božić u krugu obitelji i Uspješnu Novu 2010 godinu s otvorenim Domom za starije i nemoćne.

  avatar

  27.12.2009. (12:16)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...