Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • twolostsouls

    znam kako ti je... meni je i kičenje bora postalo obveza... mislim da to ljude najviše veseli kad su mali i kad imaju svoju malu obitelj... Ili kad imaš neku svoju ideju za proslavu s nekim svojim ljudima i organizacija toga bi te vjerojatno veselila... poznate su mi sve te rutine...

    avatar

    25.12.2009. (19:37)    -   -   -   -  

  • catwoman

    jugo, tradicionalne obaveze čine svoje ... još ako im se pridruže brige oko studija ili želja za izučavanjem nečeg zanimljivijeg, od toga kamo staviti koju kuglicu ... pa onda i loš bioritam ( možeš provjeriti ovdje ) ... rezultat je jasan.

    no, nadam se da će te večerašnja ponuda HTV2 u 23.45 - Gregorian, snimka koncerta - barem malo oraspoložiti.

    avatar

    25.12.2009. (20:15)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Iskreno meni je Božić izgubio svako značenje. Nekako sve mi se više čini da ti ljudi nabijaju osjećaj grižnje savjesti ako im nisi kupio poklon, ili ako jesi hoće li dotični bit prikladan... Pa kićenje stana xy dana prije Božića jer se mora pokazat susidima da držiš do toga, da je tvoj dom bolji od njihovog, pa onda milijon i jedan kolač, pečenka, kumpiri, bakalar... Hrane dovoljno da nahrani jedno oveće Afričko selo... Nekako sve mi je više muka od toga i želim da prođe.

    Iskreno draži su mi pokloni onako, bez neke posebne prigode nego oni po službenoj dužnosti i puno je lipše kad se familija skupi onako, a ne jer mora... Južnjački blues...

    avatar

    25.12.2009. (22:17)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Znaš kaj, umjesto čestitki ću ti zalijepiti jednu :-)). Doma si, lijepo ti je, priznao to ti ili ne. Dobio si poklone, prejeo si se :-)). I kaj bi još? Da opet imaš 4-5-6 god i da ti anđeo ili Isus donosi poklone?
    Odi pod hladan tuš pa onda mokar van na buru pa kad uloviš upalu pluća, bit ćeš presretan :-P.
    I sutra su mise, koliko znam. Lijepo odi na misu, prekriži se prilikom ulaska dvaputa (jednom za mene) i osjeti duh Božića :-)).

    Da ti cijela godina bude lijepa kao što ti je ovaj Božić, ali da budeš svjesniji te ljepote :-)).

    avatar

    25.12.2009. (23:20)    -   -   -   -  

  • Neverin

    možda ti samo fale obaveze kao što meni fali posao.. osjećam se malo out i i izgubljeno ako barem osam sati ne provedem na terenu i istrošim se do te mjere da sam navečer spreman za kolabiranje u krevetu:) ovu godinu sam totalno bojkotirao Božić na onaj komercjalni način a u tome mi je pomogla činjenica da sam švorc tako da sam se usredotočio na obitelj i prijatelje i kolače koji su spekli :)

    avatar

    26.12.2009. (01:37)    -   -   -   -  

  • Neko-chan

    Hm, moj bor je bio okićen tek u podne na Božić i to sam samo ja okitila 3/4 kak spada jer je bratu prekićasto (čitaj: prelien je, nit je seka pomogla). Na badnjak sam čistila 7+ sati sobu i nije ni bilo gotovo, izbjegavala polnoćku kako bi nastavila čistiti i izbjegavala nadrkanu mamu. Imali samo 2 vrste kolača od koje su 1 cijelu vrstu pojeli mravi i naselile se matice, a bio je zatvoren u kutiji... Niti imali božićni ručak, a doručak samo domaće zgodne žemiljice s pekmezom (sira i šunke nije bilo jer se nitko nije sjetio kupiti) i u jedan pekmez se naselila plijesan, a samo sarma za ručak od koje smo samo mama i ja pojele (ja pod prisilom bolnog i praznog želudca) i franc. salatu koja je vec nakon prvog otvaranja i vracanja u hladnjak zmrznula pa je sad na bacanje.
    Poklone sam se silno pomučila jer sam htjela i jer to volim raditi i želim im sve najbolje makar sam u tom razdoblju višeputa ljutila na vlastitu obitelj i htjela sam sve poklone bacit kroz prozor, naravno sve ih je odusevilo. Nakon poklona, brat je odjednom postao tako dobar a prije toga je bio jebeni drkadžija i durko. Kutija knopersa čini čuda... Materijalist. Ostatak dana provela s dečkom u kinu 2 filma jer zbilja više nisam mogla podnjet biti doma od tolike tuge i jada. Trudila ne biti zavidna na cijeli svijet kak jedu obilno i uzivaju i idu u goste i sve sto ne. Trudila ne rasplakat mu u krilu jer mi jako fali tata i jer ovo nije Božić već jedan obični jako loš dan.
    Ovo nije Božić ni Badnjak, ovo je dijeta i psihičko mučenje. Jebemti.

    Ako sam nekomu ubila božićni duh pisajući ovo, ispričavam se.
    I svejedo ti i dalje želim sretan Božić i Novu godinu.

    I da, gledala Avatar 3D i prokleto sam umirala od dosade, a prvi put je bio tako EPIC! Na 3D-u ces morat imat 2 naocale na nosu, pa ti odluci jel ti se muka ispalti. Radije se držim dobrog starog 2D-a,
    Recenzija od mog dragog s kojim se apsolutno slažem:
    Pogledao Avatara, konačno.
    Ha, što reći. Film je toliko solidan da je oke.
    Ne znam.

    Uzeli su totalno isfuranu priču o tipu koji dospijeva u strano i "neprijateljsko" društvo da bi na kraju shvatio kako ih razumije i pređe na njihovu stranu u sukobu (tj. kauboji i indijanci IN SPACE, ili možda Last Samurai na drugom planetu, itd itd), samo EKSTRA EPIC.
    Da se razumijemo, sve ostalo u ovom filmu je sjajno, vrhunski, prekrasno izvedeno, od grafike i glazbe do režije i film kao cjelina je zaista dobar, ali priča je već viđena i bez iznenađenja, a likovi jako crno-bijeli.

    Ne znam, film sjajno odrađuje onu priču koju želi ispričati, stvarno su sve pogodili, i setting i animaciju i sve, ali (moj) problem je taj što ne želim gledati SJAJNE izvedbe već viđenih ideja i priča već bih radije gledao nešto novo makar s lošim budžetom i slabijom izvedbom (u to ime, sutra konačno gledam Primer).
    Ali to sam samo ja, vjerujem da će većini ovaj film biti za 10/10 jer ima šareni CGI i epic momente u kojima dobrota pobjeđuje i tako.
    Nemam pojma, retaj sam i nemam dušu.
    8/10.
    (Da me ne bi krivo shvatili, to je još uvijek visoka ocjena i smatram da je film odličan, samo nije ono što sam očekivao nakon tjedan dana hvalospjeva kako je film novi isus krist, buda i luke skywalker istovremeno.)

    I 3D zakon izgleda na trenutke ali problem je u tome što je oštro 20% slike a ostalo je zamućeno kako bi se dobio dojam blizine ili dubine, i onda se gubi puno detalja u lijepo animiranoj pozadini i ostatku slike koji nije u fokusu. Da ne spominjem kako se brze promjene kadrova i tresuća "kamera" ne slažu baš s 3D perspektivom.
    Ja ću se držat dobrog starog 2D od sada.

    Sherlock Holmes je, s druge strane, napravljen malo drugačije nego inače, što je jasno ako vam kažem da ga glumi Robert Downey Jr. Lud, zbunjen, komičan, genijalan, takav je novi Sherlock. I da, zna kung fu.
    Film je skroz zabavan, napola detektivski, napola zajebancija a napola akcija. Iako su to tri polovine, film je skroz dobro napravljen ako ga ne shvatite previše ozbiljno na trenutke. Možda malkice razvučen pred kraj s tučnjavom i jurcanjem.
    8/10

    Moj komentar na isto:
    Avatara sam gledala 2x.
    Prvi put u 2D i bio mi je jednostavno pregenijalan, presuper, preepic etc. Bila sam sigurna da cu moci opet pogledati koliko je sve to super izvedeno posto sam sva odusevljena izasla iz kina. Ali kad sam pogledala 3D, umirala sam od dosade i vodila sam bitku s 3D cvikama jer mi se cinilo da stalno nesto ima zamrljano i to mi je jako smetalo + bol na nosu od njih (moje cvike su 10x lakse od ovih). A drzati duple naocale na nosu mi nije bilo na pameti...
    Odbijam 3D od daljnjega.
    Svejedno je gledate li 2D ili 3D, bit ce vam epic zbog cijelokupnog dojma i atmosfere.
    Isplati se (jedanput) pogledati ako se mene pita.

    Sherlock... Me likes it.

    avatar

    26.12.2009. (21:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...