Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • zdenkaandrijic

    Tužan narod ovi Kurdi, tužna povijest, tužno okruženje. Bog namjerno stavlja zajedno vrlo različite narode, ne bi li štogod naučili jedni od drugih. Bojim se onoga što Kurdi trebaju naučiti od Turaka, ali se veselim danu kad će i Turci nešto naučiti od njih. Ne znam jesi li znao, ali astrološki i Hrvati i Kurdi imaju isti mentalitet - onaj znaka Djevice. Za utjehu, dijelimo ga i sa Švicarcima:))

    avatar

    24.12.2009. (08:41)    -   -   -   -  

  • pavaogc

    Tužno s Kurdima, ako Turska i još ovih 5-6 država u kojima su Kurdi uokolo budu htjeli u EU valjda će im priznati prava. EU priznaje neke nacionalne posebnosti, tako će Hrvatima vjerojatno dopustiti svinjokolju u kućnoj radinosti, nadajmo se da Turcima neće dopustiti ugnjetavanje Kurda kao nacionalnu specifičnost.

    avatar

    24.12.2009. (09:46)    -   -   -   -  

  • Para(ne)normalan!

    .[/IMG] [/IMG]

    avatar

    24.12.2009. (11:16)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Idemo redom:
    - I Srba je u Hrvatskoj bilo 13% pa da nam ne bi pravili problema smanjili smo postotak, koliko ja znam, na 2%. Tu smo slični Turcima!
    - EU priznaje neke nacionalne posebnosti. Na primjer odobrava osoamostaljenje Kosova, ali joj samostalnost Katalonaca i Baskijaca baš ne paše. O Flamancima i Valoncima da ne pričamo. A ima još toga!
    - Usporedba prava svinjokolje i prava Kurda na svoju državu mislim da baš nije umjesna.
    - Tvrditi da Hrvati i Kurdi imaju isti mentalitet, onaj znaka Djevice, je vrlo "naučno" argumentirana tvrdnja o sličnosti mentaliteta. Ne poznajem mentalitet Kurda, ali mislim, ako nam i je sličan, to sigurno ne proizlazi zbog "znaka Djevice" već prije zato što smo i sami praktički bili 1000 godina bez svoje države (a bojim se da je opet nemamo).
    Ako Bog namjerno stavlja različite narode zajedno da bi jedni od drugih nešto naučili onda je on ili naivac ili nema pojma o karakteru svog proizvoda!

    avatar

    25.12.2009. (15:04)    -   -   -   -  

  • zdenkaandrijic

    Napisala sam "astrološki" a ne "naučno", iako je za mene astrologija kombinacija znanosti i umjetnosti,. Uz to, nigdje se nisam pozvala ni na kakve argumente. Jednostavno nam se mišljenja razlikuju i to je to. I da, Bog nije ni naivac ni neznalica, što se za onoga tko se smatra njegovim proizvodom ne bi moglo reći.

    avatar

    27.12.2009. (15:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...